Sveikatos sergantiems ir kantrybes slaugantiemes
Pakabinom lempą virš stalo ir laukiam kitos sav kol pabaigs virtuvinį. Dar gaug liko nepadaryta, nepabaigti ledi dėti, nepabaigtos plytelės klijuoti.
Vis tiek labai gražu.O kad jau įsikėlėte gyventi, tai ir pabaigsite, nebus kur dėtis.
Ainu darbininkė ,beduoda dvikojui dykam sėdėti.
Mes taipogi buvom aplankyti savo miškų.Sniegas jau paleistas, pietinėje pusėje šlaitai saulės apkramtyti.Varnai vestuvinius žaidimus žaidžia, sklando virš miško krunksėdami.Ilsimės dabar visi, šunys guli išvirtę kas sau.
Už tai šitie du pūkočiai likę namuose parpė sau į ūsus, jokio nuovargio nejuto.
Sveikos,sveikstu po truputį,šiandien pirma naktis kai šiek tiek pamiegojau, tai jau kvėpuot lengviau.. ačiū visoms už patarimus !
Šponkiaus virtuvė sužavėjo , eina sau , kaip gražu! Ir katukų personalinė spintelė afigienna !!! Tik norėčiau paklausti Šponkiaus , kaip tu parodei savo žvėrinčiui , kad čia dera savo reikalus atlikinėt, ir kaip jiems sekasi naudotis?
Tik atsikrausčius ten kur dabar stovi spintelė, buvo paguldyta šonu kartoninė dėžė nuo šaldytuvo (plius minus atitinka spinteles dydį), o tos dėžės šone (tame, kur dabar skylė) buvo padėtas jų wc. Tai jau nuo papt pradžių jie žinojo kur jų wc. Tai padėjus spintelė, jiems pasikeitė tik , kad įėsimas šiek tiek kitoks. Visiškai jokių problemų dėl Rainiaus ar mergų Žodžiu apgalvota nuo pat pradžių buvo, kaip viską padaryti, kad nebūtų probelos pereiti prie spintelės
Sveikos
Šponkiuko labai graži virtuve
Šiandien išlipu iš dušo ir į mane susminga dvi poros akių
Bela: -aš tau sakiau, kad jie kūno perukus nešioja, o tu- šukuosenas keičia
Vakar zosės gainiojo viena kitą po namus. Vyras: oi, kaip gražiai žaidžia. Nu jo, -sakau aš, nes matau, kaip viena kitai antausius dalina
Nupirkau šiandien Milpro, žadėjo, kad su pirštu nukąs, pažiūrėsim Gal Bela dėl kirminų kokių nevalgo, ką aš žinau. Sakau reik pabandyt.
Šponkiuk, kokia graži tavo virtuvė, man labai patiko
Ar gera, ar patogu joje šeimininkauti?
Bet kačių wc apartamentai
Aha patogu, patys pagal save ir planavom braižėm ko norim Dar labai patenkinti stalo sprendimu. Tai didelis, aukštas 8 vietų stalas, prie kurio patogu ir stovėti, ir sėdėti. Savaitgalį išbandytas su svečiais ir mb keptom picom. Tokios skanios picos buvo, kad svečiai (jie prižiūrėjo katinus) raktų neatidavė ir kartosim picų kepimą.
O šiaip šiek tiek su mb savimi didžiuojamės, kad patys be jokių dizainerių viską išsiplanavom ir tikrai neblogai viskas gavosi.
Labas rytas Šiandien sniego jau ženkliai sumažėję, upelis pakilęs, tik šlapia labai.
Kiek gražių rainių pridėjote vakar
.Šponkiuko Rainys nepakartojamas :wub:Gudruoliai jūs abu su vyru.Šitaip gražiai virtuvę suprojektavote.
Mėtute krepšiuke, kaip iš paveiksliuko
Geros visiems dienos, skuodžiu darbelin