Erendira, dar Frank Zappa dainavo 😁 :
Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow.
Man irgi spalvų gyvybiškai reikia. Salotas spalvotas gaminau, šaltibarščiais negaliu atsidžiaugti. 😊
Man taip pat reikia spalvų, visame kame.Todėl vakarienei kepiau sūrį su daržovėmis, išėjo pakankamai spalvingas patiekalas.Ir labai skaniai valgomas
Ir be galo, be krašto džiaugiuosi gautomis gėlėmis.Tik nuo mažosios konkurentės reikia saugoti.
Nu, šakės tuoj bus tavo tiulpanams, nė pagulėti nebėra kur.
Sveikos
Mačiau Magnunos dar garbanėles per TV ...ir visai pasiilgau , Erendir, kapstykis traktoriuosna greičiau ir po lebediam
Šponkiau, ačiū už Kubą ir laukiu daaar
Nemiegojau nuo 5 ryto, kartais galvoju nu ir kam man tai, ale pasižiūri ir susileidi
IMG_20180310_221057.jpg 145,95KB
0 Parsiųsta kartų
Hipukas bando mūsų kantrybę. Jei 6 nesikeli tai primena, kad laukas keltis kasdama duris. Atidarai, o ji pabėga. Uždarai, po 5 min vėl drasko. Tai va sekmadienis. Miegok kiek nori vadinasi. Beje vakar beveik viskas surinkta iš virtuvinio, liko tik aoačioj po spintelemis plintusai, pxbaigs kitą savaitę. Katinai gavo savo spintelę.
Sveikos sekmadienio rytą :4u:Nepamirškit išsikelti vėliavų, šiandien valstybinė šventė Molio motiejus šiandien du kartus laukan ėjo, ir du kartus parėjo.Vnž naktį durininku dirbau.Pavasaris jam matote prasidėjo, įsivaizduoja ,kad lauke jau šilta
O kokia katinų spintelė?
Labas.
Šponkiuk, man labai graži jūsų virtuvė - erdvi, šviesi. Šaunuoliai judu su vyru. Kai pilnai įsirengsit, svečių neatsiginsite. 😁
Lapyna, sveikatos Radvilei.
Mano didysis kosėti stipriai pradėjo, naktį ėjau girdyti arbatos, nes per dvi uždarytas duris miegoti sūnaus ištisinis kosulys neleido.
Buvome su drauge kačių parodoje. 10 val žmonių buvo nedaug, tad visai smagiai prasiėjome. Bet praėjimai tikrai siauri, jei daugiau žmonių, būtų ne kažką. Mačiau labai gražią Ragdolę, jauna pora ketina veisti. Aš kai prieš 5 metus rinkausi veislę, labai skudurinukėmis domėjausi, bet tuo metu Lietuvoje jų nebuvo. Po to su Čija ir nuvažiavome prie seimo kovo 11 minėjimą. Ten samojedų klubas ėjimą su šunimis organizavo. Bet Čijai kažkodėl nesmagu buvo tarp didelių baltų pūkuotų, tikriausiai jautėsi juoda varna. 😁 Todėl atsiskyrę nuo samojedų po miestą pasivaikščiojome. Oras apniukęs, lijundra, žodžiu fu kaka. O katei kas, jai visos dienos - katino dienos. Guli sau ant lovos pūkuotas tinginystės kamuolys, lėtai markstosi :
Einu jaunėlio patalynės keisti, o ten kaip tyčia vyksta veiksmas:
1) užmesti ausų krapštuką - žiuželį už lovos ( šiuo klausimu atsakinga Ainu)
2) tuomet laukti, kol kažkas jį ištrauks ( čia jau Rapolo rolė)
3) žiūr. 1) punktą.