Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Man Colombos pirmadienio nuotaikos šiandien, už lango rūkas, akys atsisako atsimerkti.

Vakar daviau tablietkas, Spurga viskas ok, Bela pirštą nukando, tabletę išspjovė :D

Kas "valgo" Applaws? :D kaip jis? Bela, jaučiu, tik mano nervais minta.

Atsakyti

Kas "valgo" Applaws? :D kaip jis? Bela, jaučiu, tik mano nervais minta.

Berods Busy maitina. Dar Aist lygtais maitino vienu metu, jei nieko nemaišau.

Atsakyti

Šponkiau, ką tu duodi dabar, primink.

Kažkada karts nuo karto pravalydavau kiauliaus narvą Neostomosan tirpalu, nes pas jį buvo problemų su kailiagraužiais. Po to, kurį laiką normaliai buvo, dabar lyg vėl kasytis pradėjo, sakau reik vėl pravalyt, bet tai ar jis netoksiškas mano zosėm? Nieko nerandu profilaktinei dezinfekcijai.

Pet24 purškalas yra, bet jis su permetrinu, o įdėtas į kačių skyrių https://www.pet24.lt...unims-ir-katemsnemanau, kad jį galima katėm. Vienžo, ar yra koks purškalas aplinkai, kad zoskom nekenktų? Gal kokios prieglaudos ką naudoja?

Atsakyti

Gielux, dabar Purizon Adult Lamb & Fish, bet Hipė vistiek užpleiskanojo, nors maistas visai be vištienos (visada sutapdavo, kad pleiskanodavo nuo maisto su vištiena). Dabar laukiu kito maisto.

Atsakyti

Ką pirkai?

Vaizdelis tik ką :D 

Jum kavos su pienu ar be [url=http://www.part.lt/perziura/31be50d411fba32b45a335cc8ce7a0cf765.jpg]31be50d411fba32b45a335cc8ce7a0cf765.jpg[/URL]

Bela stebi Spurgą, kuri dramblio gracija ir ponio žingsniu šuoliuoja po namus :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 13 kovo 2018 - 10:56

Pirkau RC Digestive Care, nes Hipė kartais vėmalioja, Rainys kartais trydalioja :D

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2018 03 13, 12:12)
<p>Pirkau RC Digestive Care, nes Hipė kartais vėmalioja, Rainys kartais trydalioja biggrin.gif</p>

Mano katams RC Digestive Care tiko.
Gal kas užsakymą darysit ir mane priimtumėte?
Atsakyti

Erode, 

neužilgo turėtumėm su Extriuku daryti, nes ir jai prisireikė Z/d, pranešiu

Atsakyti

Laba lietinga diena,

spaudzia prie zemes...  

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na Jūs ir aktyvios,ir prirašote ir uodeguotųjų foto prikeliate wub.gif

Naujienos iš Simbos fronto-reikalas tas,kad celofanu dengiam tik sulankstytą antklodę -balų nebūna,tačiau matyt mažoji patraukė uždangalą ,kada įlėkus ir vėl balutė....Vadinasi išvada ,daro tik ant antklodės,gale kojų,jei sakytumėt ieško minkštos vietos ,drysčiau prieštarauti ,nes pagalvė palikta ramybėj be jokio uždengimo:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 13 kovo 2018 - 14:24

Gielux nenori AATU pabandyti? Įpilčiau Zosei, pažiūrėtum ar kvacina mergina :D Nes Giliukas tai labai gerai triauškia, ir kankorėžis gražus bei sakyčiau nėra smirdus :D

Atsakyti

Gieliux- neostomizanas toksiškas katėm,(jei prisilaižys, nuo kvapo taii nieko)

Laba :4u:  vėl nieko nebespėju.... vešiu penktadienį savo prilydėlę sterilizuot...prisilakstė vakar echo darėm, vos kątik užsimezgę gemaliukai....:( beje kalytė čipuota, tik duomenys niekur nesuvesti, patikrino visas senas bazes :(

Atsakyti