Man Belos nasrai visai normalūs.Dantenos neparaudę, gal nieko.Laukim kol kas su didesne patirtimi atsilieps, ar iš medikų kas pasisakys.
Nusibaladojau kaip šuva, rituosi link patalo.
Sveikos trumpam prieš miegą.
Gielux, paraudusios Belos dantenos. Ji- jauna katė ( primink, kiek metų jai?), akmenų "klodų" ant dantų savo telefono nedideliame ekrane neįžiūriu , bet gal podanteniniai akmenys spaudžia ir sukelia minkštųjų audinių uždegimą. Ne tragedija ten, bet ir nėra gerai. Pirma, reiktų akmenis patikrint. Nuvalius akmenis profesionaliai, valyti kas vakarą namie su šepetėliu, kad vėl neatsirastų. Neradus mechaninių dirgiklių, lieka autoimuninės kilmės problema. Pastaroji gydoma antibiotikais, hormonais ir vis tiek ilgalaikė prognozė abejotina. Nes ligos eiga nuo dantenų uždegimo metasi į kaulo, laikančio dantis, tirpdymą , ko pasekoje dantys byra.
Prie progos parodyk veterinarei.
Labas rytas
Žiema sugrįžo , visai susimaišė metų laikai.Visur balta, šunys voliojasi sniege,jiems tai kas, jiems nešalta.Zundą specialiai išleidau, kad prisimintų jaunystę.Tai kosminiu greičiu parpūtė namo, o jau snukelio išraiška buvo
, atseit ką su kiemu padarei, kodėl visur balta ir lapom šalta?Gaila, neturėjau kuo fotografuoti
Cic čia !
Normaliai viskas vyksta. Kiek prisimenu, šis laikas visad permainingas buvo. (mano brolio gimtadienis balandžio pradžioje, tai buvo gal kartas, kai trumpom kojinytėm lauke lakstėm, ir daugybė kartų, kai drėbė sniegą). Bet vasara visada ateidavo
Nuraminau biškiuką?
Šponkiukas ir jo katukas
Beveik nutirpo pas mus sniegas, bet vis tiek šalta.Špokiukai sodo pašaliais bėginėja,kažką lyg ir renka.Prie lesyklos trinasi, gal palesa.Gal prasimaitins ir nesušls, bet gi gaila
Ramintojos, jūs
Kaip sako protingi žmonės- peržiemojom žiemą, dabar žiemosim pavasarį, o po to vasara ateis.Tą irgi peržiemosim.
O akyyyšššš kokioššššš
Aist, ačiū už konsultaciją.
Apžiūrėjau kačių nosis, kaip dvi kokios patvorinės, abi apdraskytos. Buvo gimtadienius jaunesniosios, tai daug balionų turėjom, Spurgos geriausias užsiėmimas dabar juos sprogdint ir nebijo rupūžiokė visai. Bela vieną susprogdino netyčia, bandydama maistą užkast juo, tai geras 5 min. slėpėsi pastalėj
Vilniuje pavasaris - vaivorykštė, žaibai, griaustinis ir lietus.
Ot, tai nudžiugino .Kol dar medžiai neišsprogę, griaustinis buria šaltą vasarą.
Bet, va galima jau maudytis, arba ant žemės sėdėti.Ne aš taip sugalvojau, seni žmonės taip sako
Pas mus labai lyja, net Molis nutarė,kad jis kambarinis katinas,ant šulinio tegul guli kas nori.
Atėjo veisėja kirpti Čijos, nes gi turi jau tie karščiai ateiti. Kol ruošiamas darbo stalas, tuoj ir vyriausioji darbų inspektorė prisistatė :
Mam, žiūrėk į paveiksliuką, aš jau seniai turėjau įtarimą, kad pilkoji - arklys, o tu vis- šuo šuo :
Pusiau lupta, pusiau skusta :