Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u:

Būkit atsargios ,naktį šalo, o paryčiais lijundra praėjo, pilnas komplektas taip sakant :blink:

Ar ne per anksti Čija kerpama?Sušals biednikė :hmm:

Lekiu darbelin,kas dirba- tiems lengvos darbo dienos.Kas namus tvarko-gero tvarkymosi :lol:

Kodėl tik tiek pataliukų padėjai? Gaila daugiau padėti, ar ką? c070.gif63c8a500a25f.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 kovo 2018 - 05:59

Sveikos. 

Lisitėja, Čijos nenuskuto plikai, tik gana trumpai nukirpo, paliekant apie 1 cm ilgio kailį. Vedant vėlai vakare, jei oro temperatūra bus mažiau plius 3, aprengsime liemene. O dienomis jau šyla, nesušals. 

Zunda minkštai įsitaisiusi.  :D 

Mes šiandien turėjome važiuoti pas mano tėvus, bet aš sugriuvau. Jau trečią savaitę kapsčiausi ( aišku, pilnu tempu dirbdama) ir vakar pasidaviau. Grįžusi iš darbo vėl sukarščiavau, atguliau kaip tanku pervažiuota ir kosėjau taip, kad neapsikentusi šeima išsiuntė mane pas daktarę. Ši sako, kad turiu plaučių uždegimą. Gavau turbo kokteilį į veną. Patiko. Rytoj ir poryt kartosiu.  :rolleyes:  Namai nepapuošti, kačiukas nepamerktas, kiaušiniai nedažyti, ai...  :cry2: 

47_FA6986-25_BE-4_F7_E-_B906-1_B310577_A

Atsakyti

O, Aist, ne juokas  :blink:  Pasimerks tie kačiukai :irnesakyk: turi gražią šeimyną, negi namų nepapuoš ir kiaušinių nepridažys :D  o tu sveik ir būk graži :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 31 kovo 2018 - 14:09

Opapa, Aist laikykis  :4u:  :4u:  :4u:  bet tu ir pavarei trtris savaites.. keista, kad dar tiek atlaikei. Sveik!!!

Pas mane tai darbe nelabai laiko lieka SM rašinėti, bet ne dėl to, kad neatsitraukdama dirbu, bet, kad pertraukėles išnaudoju stalo teniso žaidimui. Darbe turim stalą ir šiuo metu vyksta čempionatas. Buvo 36 dalyviai, t.y 4 grupės po 8. Po 4 iš grupės patenka į sekantį etapą. Tai aš patekau 4 numeriu ir teko žaisti su 1 iš kitos grupės. Ir man teko direktorius  :D Na ir ką laimėjau :D tai kolegos sako malonu su tavim buvo dirbti :D beje darbe turim kolegą kuris buvęs Lietuvos jaunučių vicečempionas. Yra labai gerai žaidžiančių kolegų, bet ir man visai neblogai sekasi pagal tai kiek liko dar kovų, tai sekančią pralaimėsiu, o po to žaisiu dėl 7-8 vietos. Sakyčiau labai geras pasiekimas, kai stalo tenisą žaidžiau tik mokykloj per pertraukas ir tai iki 6 klasės. Kolegos kai kurie net netiki, nes per gerai sekasi. Na ką aš galiu padaryti, kai aš gan gabi ant sporto  :D 

Ir dar pradėjo vyras aplink namą montuoti stebėjimo kameras. Smagu, kai gali per nustatymus užbrėžti ribą, kurią peržengus įrenginys pradeda įrašinėti ir gali tau į e. paštą atsiųsti nuotrauką. Bet vistiek laboausiai laukiu nesulaukiu tvoros. O tas kaimynas, kuris padarė ežerą iš sklypo ir dar dalį mūsų nukasė, tai sklypą pardavinės. Tai tikiuosi nusipirks normalus žmogus ir turėsim normalų kaimyną. 

20180330_211915.jpg

Atsakyti

Aist - jetus, laikykis, ilsėkis, sveik  :4u:  :4u:  sveikata svarbiausia, namai neprapuls, kai tiek šeimynos turi  :4u: 

Čija jau pavasarinę suknutę apsivilko  :D  pas man spintos netvarkytos, žieminiai batai vis dar tikisi, kad juos apsiausiu  :D  o aš laiko niekam neturiu - visai darbe pražuvusi. Bet ir darbams ateina pabaiga - man nuo šiandien atostooooogai  :D savaitę pailsėsiu  :D 

Šponkiuk -   :super: šaunuolė, linkiu tau ir daugiau pergalių  :D jeigu direktorių aplošei, tai dabar jam reikės dar kokios sporto šakos turnyrą surengti, kad atsiloštų  :D 

Spurga su Bela, kaip matau ir toliau linksminasi, nuo nuodžiauti neleidžia  :D 

Zunda - išdykėlė, tik nusisuk i jau savais keliais nukeliavo. 

Man irgi priverstiniai nerašadieniai buvo - po darbo vėlai pareidavau, jau ne iki rašymų būdavo, bet po atostogų lėtinsiu tempą darbe ir tikiuosi dažniau apsilankysiu

Atsakyti

Sesės

20180331_163625.jpg

Atsakyti

Laba,

Aistut, sveik greičiau

Pirmiausia noriu padėkoti Zundytei už tikrą atviruką

o aš nerandu jiems laiko, tai siunčiu virtualų sveikinimą

Tegu Šv. Vėlykų rytą margučiai neša Jums ramybę, ilgai lauktą šilumą ir naujų vilčių gausybę. 

smagu kad esat

932dd5595595277cf0a15915852ee8e2459.JPG

Atsakyti

O Magnuna pasirodė :4u:

Katytės-sesytės,  kokios nepanašios :wub:

Aist, tu laikykis,visi įvairūs darbai, kačiukai ir kiaušiniai niekur nepabėgs, žiūrėk savęs, pailsėk.

Šiandien, parėjusios iš darbo laukė staigmena.Pašto dėžutėje gulėjo laiškas :D .Nuoširdus ačiū Zundytei ir jos sesutei už šiltus žodžius ir gražius velykinius linkėjimus.Visą popietę jaučiausi pakilios nuotaikos

.Nu,tu Šponkiau duodi, nu tu ir sportiška mergina :lol:

Atsakyti

Labas šventinis rytas :4u:

Jei nebus saulės danguje, tegul saulytė šviečia kiekvieno širdyje.Linkiu jums viso ko geriausio ir gražiausio.Ačiū,kad esate. :oro_buckis:
Kiekvieną Jūsų širdžių kampelį1444613905f9.jpg

Atsakyti

Mergytės, 

Su Šv. Velykom,

Tegul jūsų namuose ir sielose visada būna saulėta ir džiugu.

Labai džiaugiuosi, kad jus turiu ir esu mūsų smagaus būrelio dalis

20180401_101013.jpg

Atsakyti

Važiuosiu su mamka atostogauti kartu, mamka pagaliau susiprato ir lagaminą man nupirkti

20180401_073723.jpg

Atsakyti

Aist, sveik!

Magnuna, pailsėk!

Gerų švenčių visoms!!!

Atsakyti