Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O žinot ką, gal su zooplus'u dabar padarome paprastai - užsakau aš, o jei būsime kokios 4, tai tas siuntimas tikrai ne karvę kainuos.

prašome norus siųsti man :)

Atsakyti

O žinot ką, gal su zooplus'u dabar padarome paprastai - užsakau aš, o jei būsime kokios 4, tai tas siuntimas tikrai ne karvę kainuos.

prašome norus siųsti man :)

Erendira, išsiunčiau tau žinutę SM.

Lisitėja Zundytė pasijuto žvirbliuku :D

Atsakyti

Colomba, kiek pamenu, žvirbliukų kojytės tokios degtukiškos ;hihihi:

Zundos lapukai kaip ir ir Bižū - tokie sniego batukėliai platūs, kad lengvai per sniegą šuoliuotų  :wub: 

Atsakyti

Aha, Zundos galinės lapos tokios pūkuotos ir plačios, kai namie lekia, neaišku nuo ko, tai net slysta ant posūkio.O priekinės tokios apžėlusios, kaip sibirioko katino.Apykaklę pametė, ir sėkmingai toliau pūkus meta.Tuoj bus plonu kailiuku, kaip žiūūūrkė :oh:

Atsakyti
labos,
Listėja kaip smagu kad katytė galės po savo kiemą lakstyt...
maniškė irgi dabar labai veržias...nors ir vedam po du kartus (nes ponia savo rėkimu išsiprašo- gali sėdėt prie durų ir rėkti valandą, įkyrumo ji turi daugiau nei mes nervų...) , gali balkone atvirame sėdėt kiek nori- bet ilga nenori nes matote sušala... bet į lauką veržias.

vakar kol iškišau nosį į laiptinę elektros skaitliukų nurašyt paspruko...Bet man toks va jausmas kad jos nėra labai greitai suveikė, po kokių3 min šaukiu ieškau- nėra. Išlekiu į laiptinę, ana jau pakeliui link lauko durų. Dabar gerai dar durys uždarytos, o kai sušyla atviras visada laiko....
bariau bariau, gėdinau, ji princesa išdidžiai atsigulė ir sakė nelyskit į akis.. kur noriu ten einu..

vartotojo įkelta nuotrauka

o čia prisikasė iki mano žirginėlių (na kažkada bus, kolkas tik šluota)... ir kaip aukštai beužkelčiau...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Man tai iš galvos neišeina katytė iš įios naujienos https://www.facebook.com/vsivysniusodas/photos/a.1292608527495646.1073741881.1120015224754978/1643557555734073/?type=1&theater tip top Bugi iš nuotraukos žiūri  :( 

Atsakyti

Šponkiau, kai pamačiau ją, iškart apie tave pagalvojau...

Atsakyti

Kaip baisu, ir kas svarbiausia, negali padėti. :( Kokia šiandien durna diena, jau kelinta tokia skaudi sunki žinia užkliūna už akių. :lol:  Ašaras traukia, net pikta ant savęs,kažkokia isterikė pasidariau. :oh: Kiek metų gyvenu ant šio svieto, o negaliu ramiai skaityti tokių straipsnių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 kovo 2018 - 16:42

Matyt tokia šiandien  diena. Net kelios žinos privertė mane po posmelį nužliumbti  :(

Biški linksmesnė žinia. MB užsakė, kad man pasiūtų tokią suknelę. Penktadienį pasiėmėm:

Priedas  29541137_1961834917183882_3020352078343576023_n.jpg   30,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tobula suknia  a040.gif

Kadangi gyvenu name, einu užsiimti darbo terapija,visada labai padeda.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Atsikėliau, o lauke tamsa tamsioji. :oh: Bet šunys išveda bet kokiu oru, bet kokiu laiku

Gero visoms antradienio.Nesirkit, neliūdėkit. :4u: 

Atsakyti

Laba,

aš keliuos be problemų ryte...bet ta tamsa...šiandienm MB klausiau, gal kas laikrodžius 2 val. persuko (nes vakar neužkliuvo tamsa)

Šponkiau, mačiau ir aš tą katytę, bet manau su ją problemų nebus...pilka spalva vis dar ant bangos.....

beje suknelė labai. :wub: ..prašom parodyti ant savęs :)

katinai ir plaukai.... mano sosiska....šiaip su kailiukų tai geriau tai blogiau...o bet tačiau pėdutės..... vakar laiptais kritop žemyn, gal per 6 pakopas, kiekvieną suskaičiuodama....tiesiog nagai trumpesni už plaukus :)

o dėl apykaklės savo globotinę Aiša net pas vetus vežiau.....pradedant kaklo pradžia...jau iki priekinių letenėlių....iš labaiiiiiiii pūkuotos....tampa trumpaplauke :hmm: 

O čia mano galvos skausmas....pasilikčiau....bet su mano laiptais ji negalės laisvai gyventi :(

https://www.youtube....o&feature=share

https://www.youtube....8&feature=share

29a5e2560a0402e265f8ad5b802fac95727.JPG

Atsakyti