Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nors kartą aš ne paskutinė :)

Laba, panos kaip aš pasiilgau jūsų///pradedam galvot apie dinkines manau :)....šiemet žieminį vizitą nusukot...o gal dar balandį ? turiu naują stalą ir kampą (jei tiksliau 2 kampus :D )

išvakarės...degustcija

ef6e2e10ba31a06d93eb8964e18482f4186.jpg

27b681c948249d66d179a3ff75d9806f386.jpg

Šv. Vėlykų pūsryčiai....panos jau pasiruošę :)6b07dc2c92fc8607829e6bd4ba23aa81482.jpg

Beje jei kas (ar draugai, draugų draugai) turit kaimą (sodybą) su normalių supračiu....nors kartą dienoj pašert ( o ne laisvas gyvenimas ką sumedžiojai , tuo ir gyvas) ir kažkokia užuovėja žiemai- ūkinis, tv artukas, mal;kinė ir pan. ...turiu bent 3 janas pel;iautojas (sterilizuotos, skiepytos) ...tuoj mažiai p[asipiuls...reik vietelės

Ir dar labai reik visų NUOMONIŲ pamenat pilkiuką....alia persą..su rinotacheiyžtu., neprižiūrėta... TRIS paras nakvojo malkinėj....Vėlykų dieną- pavėsinėj ant stalo.....nuėjau, p[aliečiau išsigandau...visiškas kiautas....parsinešiau....ketvirtadienį vežu skust...kol kas "šeimininkams " nepranešiau....(dar už aną gydydymą liko skoloj...) jie taip pat neieškojo, nors ne kartą esu rašius, kad katinas toliau valkiojasi, ir nakvoja pas mus.....

Klausimas.....ar turėčiau juos informuoti ?: (iki šiol gailiuosi, kad tada grąžinau) , ar aukot 100eur...žmonių(kirpimas skiepas, kastracija, čipas) ir ieškot kašarui namų..o jam dar 2 m nėra

Atsakyti

Diinkut

1. Noriu į pavasarines Dinkines, net galėčiau vairuoti  :rolleyes: 

2. Aukok. Nebegrąžink. Prisidėsiu. :4u:​ 

Atsakyti

Nenorėjau kalbėti, kažkoks nekalbadienis užėjo. Nieko ypatingo, tiesiog diržo kailin reikia.Čia apie save, gyvulių tai neliečia. :ax:

Bet va, žiūriu Diinkines organizuojate.Noooriu, labai visų pasiilgau.

Persiuko gaila juodai( kaip ir visų kitų).

Nežinau kaip tokiu atveju pasielgti.Tikrai reikėtų negražinti.Prisidėsiu mažu trupiniuku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 balandžio 2018 - 14:57

Šiaip aš jį pusę žiemos pramaitinau...bet paskutines paras jis gyveno mano malkinėju...užėmė Wylmos ir Panteriuko dėžę (putplasčio)....mano persai ir pasivėlę :geda: ...bet čia net nuo blusų nupurkšt negaliu....vienas kiautas, prisilietus - pyksta.....

Jei rūpėtų, ieškotų....mano tel žino....

Tai organizuojam pavasarines dinkines :) kitą sav. iš mūsų protasovas išsikrausto.... ir visi savatgaliai - laisvi :) tikrai pasiilgau...taip pavydžiu vienietiškų pasivaikščiojimų....

Atsakyti

Sasiskos pavasaris :), pasikrovė batareikas ant saulutės 

https://www.youtube....g&feature=share

Atsakyti

Bet, įdomu, kaip padaryt, kad paskui neapkaltintų katino pavogimu... 

Tas "kitas savaitgalis" tai čia kuris? 14 d.? gal pradedam planuoti?  :rolleyes: 

Lisitėja, visiems būna, kad norisi savęs biškiuką pagailėti  :4u:  Nieko baisaus, svarbu, kad neužsitęstų  :mirksiukas: 

Atsakyti

taip planuojam, alia 14 galim iki gegužės pabaigos, paskui sesė parskris...tai nežinau kokį jovalą amerikonai įneš :)

katinas nečipuotas, pas mane n žinučių, kad katinas valkiojasi, veterinarai patvirtins išlaidas(senas) už kurias deja nesiteikė susimokėti. Jau 5 paros jis tikrai nebuvo namie (gal daugiau).....Aš manau kad po kirpimo (ir kastracuijos...nors neužčiuopiau, pažiūrėt be šansų, ten tik kaltūnai) paskambinsiu ir pranešiu....galės atsiimti tik sumokėjus už procedūras ir išlaikymą....manau atsisakys...kai paprašysiu 100 Eur (nes savininkams kainos kitos- vetė išrašys sąsk.) panašiai su juodu persų buvo, nuskaitė čipą jau apskutę..pasakiau kad teks susimokėt, sakė gerai atvažiuosim. kada?...dabar laiko neturiu, pasakiau para 3 Eur.....ir pasiūliau atsisakyti...... atsiuntė raštišką(bet buvo čipuoptas gyvūnas) o šitas...ne 

Atsakyti

Man kaip ir balandis labiau tiks.Gegužę važiuosiu trumpų atostogėlių.

Norint apkaltint pavogus gyvūną dar reikia įrodymų.O ,čia jei gerai supratau, katinas visiškai nereikalingas.O ir be to  nečipuotas.Tik neįsivaizduok kad apmokės senas-naujas sąskaitas.Parazitai, ne kitaip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 balandžio 2018 - 16:38

Sveikos

Špulytė, Bižu ir Pedriukas - šaunuoliai pagalbininkai :D

Atsakyti

Labanakt

20180402_140046.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Paišau veidelį ir išeinu į karo taką, t,y į darbelį.Atsibodo priverstinė  tinginystė juodai. :lol:Šiandien praneša tikrą pavasarį.Nebebus kada tingėti, ir tuo pačiu liūdėti ir savęs gailėti

.Špuliukė darbininkė.

Teisingai elgiasi Bižū su Pedriuku - ant stalo negali būti jokių skudurų :pleasantry:

Bet jau tas Rainys  :lol:

Vakar sužinojau,kad mamka ruošiasi  tetą Diinką aplankyti.Sakė grybų vešis, tai degustuoju, ar gerai paruošti. :lady: c16026ecdb84.jpg

Atsakyti

Rytas labas

20180402_174138.jpg

Atsakyti