Nors kartą aš ne paskutinė
Laba, panos kaip aš pasiilgau jūsų///pradedam galvot apie dinkines manau ....šiemet žieminį vizitą nusukot...o gal dar balandį ? turiu naują stalą ir kampą (jei tiksliau 2 kampus
)
išvakarės...degustcija
Šv. Vėlykų pūsryčiai....panos jau pasiruošę
Beje jei kas (ar draugai, draugų draugai) turit kaimą (sodybą) su normalių supračiu....nors kartą dienoj pašert ( o ne laisvas gyvenimas ką sumedžiojai , tuo ir gyvas) ir kažkokia užuovėja žiemai- ūkinis, tv artukas, mal;kinė ir pan. ...turiu bent 3 janas pel;iautojas (sterilizuotos, skiepytos) ...tuoj mažiai p[asipiuls...reik vietelės
Ir dar labai reik visų NUOMONIŲ pamenat pilkiuką....alia persą..su rinotacheiyžtu., neprižiūrėta... TRIS paras nakvojo malkinėj....Vėlykų dieną- pavėsinėj ant stalo.....nuėjau, p[aliečiau išsigandau...visiškas kiautas....parsinešiau....ketvirtadienį vežu skust...kol kas "šeimininkams " nepranešiau....(dar už aną gydydymą liko skoloj...) jie taip pat neieškojo, nors ne kartą esu rašius, kad katinas toliau valkiojasi, ir nakvoja pas mus.....
Klausimas.....ar turėčiau juos informuoti ?: (iki šiol gailiuosi, kad tada grąžinau) , ar aukot 100eur...žmonių(kirpimas skiepas, kastracija, čipas) ir ieškot kašarui namų..o jam dar 2 m nėra