Oi tu tikras Šponkiukas

</p><p>Kas ten bijo mūsų

</p><p> Ir teisingai daro, bo mes va tokios

</p>
Oho kaip baisiai :-)))

Diinka čia aš ta nedrąsuolė

Gielux,
,ne tu viena tokia jautri.Aš irgi jei kur užmiestyje pamatau katiną ar šunį, vis regisi,kad benamis išmestas
Bet kas turi šaut galvon,kad katiną prakniaukint boksiuke mažam tiek laiko ir dar ant viso rajono. Nu gal aš visai kuku
Diinkines žinoma,kad norėčiau, bet ar galėsiu dar nežinau, nes kaip tik tą savaitgalį gali tekt į Klaipėdą važiuot.
Nu jei jau muštynės skaniai skaitosi, tai šiandieninis epizodas. Spurga, kadangi kaip ir laukinė, seniau į balkoną nini, dabar pati prašosi prie durų. Ir ten pasidarė jos valdos, priėjo Bela prie sėdinčios Spurgos balkone, gavo ausin ir buvo apšnypšta Pas mus kažkokia žuvėdrų migracija, pilna buvo pritūpę ant stogų, Belai įvarė daug strioko, lėkė pasikišus padurkus iš balkono, o Spurga ir kiauksėjo ir dantim kaukšėjo, ir ruošėsi gaudyt jas: ei, žvirbliai, tuoj visus sugausiu ir suvalgysiu
Sveikos penktadienio rytą Nors nėra saulės,bet labai jaučiasi pavasaris.Švilpauja strazdai, obelyje zirzia varnėnai, parke mačiau kiškį, ir ežiukas jau atsikėlęs
Aist, kaip tau? Taisykis greičiau
Žiūriu Mudu su Zundyte išsiaiškino, Manau Mudu ryšis su mumis susimatyti gyvai. Kai pirmą kartą važiavau į meet'uką, irgi galvojau,ką aš su jomis veiksiu,jaučiausi kaip kvaiša kokia.O kai pradėjom balbatuoti, išnyko visos ribos, visos baimės.
Geros visiems dienos.Sergantiems dar greitesni sveikimo.
Mudu, echo tikrai nenori padaryt?
Jau seniau rašiau, pabandykit duot toj vietoj maistą. Gal pamačys.
Įdomu kaip Lapynos Zaizai reikalai su myž....
Vakar vyras kalba su Spurga ir gale nuskamba frazė -Spurgyte, ko nieko nesakai?
Neištvėriau, sakau- jei ji tau atsakytų, tave vyrukai baltais chalatais išvežtų, todėl ji tave saugo.