Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Rainyyyys :D :D nerealus kats :D

Aist, tu kaip?

Degustatorė labai rimtai nusiteikus darbui :D

Mano mama išvažiuodama pasakė, kad gyvenime TOKIŲ baisių kačių nematė, nes mano krasabelos pasistengė :D Spurga koncertą pradėdavo 5 ryto, Bela prisijungdavo 7 :D 

Darausi kavą ryte ir stebiu vaizdą: Spurga užpuola Belą, ta žinoma vejasi duot grąžos, Spurga tiesiu taikymu man už kojų ir sėdi davolna: bebebe, čia muštis negalima :)

Žinute šiandien - 5€ nuolaida su kodu SILUMA - tik www.pet24.lt, tik iki 04.06; Nuolaida galioja vienam apsipirkimui, perkant nuo 29€

Atsakyti

Kaip noriu, taip guliu

[URL=http://www.part.lt/perziura/1c4425a2ef8c3a58620249c39f238a004.jpg]1c4425a2ef8c3a58620249c39f238a004.jpg[/URL]

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Matau kartoninis sostas pas Šponkiuką labai populiarus  :D  Rainys atrodo labai smagus katinas, kaip Šponkiau, dabar sutariat su jo?

Gielux, na ką padarysi, kad BAISIAS kates turi  :D Man akimis tai jos baisios gražuolės :hihihi:

Aist, atsigavai nors kiek? Gal žinai, kokia proga aš tamstą kažkokiame bendrabutyje sapnavau?  :hmm:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 04 balandžio 2018 - 09:50

Labas rytas  :4u:

Matau kartoninis sostas pas Šponkiuką labai populiarus  :D  Rainys atrodo labai smagus katinas, kaip Šponkiau, dabar sutariat su jo?

O taip, šitam soste paeiliui gulinėjama. Jie yra du pas mane, bet vienas (senesnis) labiau visų mėgiamas :) O Rainys banditų banditas, kuris dar ir puldinėja. Dažnai pasišiaušęs visas, persilenkęs šuoliuoja priešais :D kai pramuša ant meilės, tai labai fainas niurkomas katinas, bet kai įsijungia žvėries rėžimas, tai vargas :D Labiausiai kenčia Bugi ir sofa.  

Atsakyti

Nei pleduko, nei vietos ant sofkės. Ir Rainys dar liežuvį rodo.

20180402_191030.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 balandžio 2018 - 12:32

Vadinasi taip ... Zundytės- mano mylimukės( Katytės...)pageidavimu DINKINĖS(pavasarinės)skelbiamos balandžii 15 man ši data(po mėn. labai šilta)

Labai labai norėtume.....beje kol kas temp žada +24-25 :)

Atsakyti

Su praėjusia margučių švente ir su pagaliau atėjusiu tikru pavasariu 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Pavasaris

20180404_175508.jpg

20180404_175646.jpg

Atsakyti

Labas.  :4u: 

Aš po truputį rėplinėju - kaip ta po žiemos atšilus, bet dar apspangusi ant palangės musė. Tempai ne tie ir plaučiai kvėpuojant dar skleidžia kokius tai nereikalingus garsus, bet jau bandau kažkaip grįžti į darbus. 🙂

Erendira, kaži ką čia tie bendrabutiniai Tavo sapnai reiškia. 🤔 😊

Šponkiuko katinai grynu oru mėgaujasi. 👍 Rainiui keista turėtų būti jausti saulę ir šilumą nematant, drąsus ir naglas bernas.  :D Hipė su Bugi kaip statulėlės tarpduryje sustingusios, bet kažkodėl man atrodo, kad ir jos netrukus nuspręs plėsti savo teritoriją.  :) 

Diinka, dėkui už kvietimą. :4u: Gaila, bet balandžio 15 d. ( Sekmadienį) greičiausiai turėsiu svečių. Kaip tyčia laisva yra balandžio 14 d. ( Šeštadienis). 🙂

Atsakyti

Aist, linkiu spartesnio sveikimo.  :4u: 

O Bugi vakar prikrėtė šposų. Kol atidarius terasos duris aiškinau mb kiek dar pasukti kamerą, kad matytųsi norimas kampas, Bugi sugalvojo pasivaikščioti po terasą. Na ne pirmą kart vaikščioja, nieko tokio. Ir žiūriu, kad jau prie terasos krašto. Aš jai, Bugi, kur eini? Ji man miau, ir sau ramiausiai nušoko žemyn ir nuėjo į pastoginę. O aš su veltinėm tapkėm neisiu gi iš paskos per molį. Tai kol mb ant kopečių reguliavo kamerą, Bugi jau po kaimyno kiemą vaikšto. Tik nulipo mb nuo kopėčių, užrėkė ant Bugi, tai ta labai dideliu greičiu parskuodė namo.

Eisiu kurią dieną pietaut į panoramą, tai užeisiu į kiką pakabukų graviruojamų pirkti. Kaip tik gavau naujienlaiškį, kad nuolaida jiems.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 balandžio 2018 - 19:02

Va čia ir reikės netrukus apsispręsti  - leisti laukan laisvai, ar tik su priežiūra, ar neleist. Nepasitenkins tik terasa uodegos. 

Atsakyti

Kiek katinų foto pridėjote :wub:

Šponkiaus kapela geru oru mėgaujasi.

Aist,sveik greičiau, nebeatkrisk :4u:

Gielux, kokia tu vargšė, kad  tokias BAISIAS kates turi.Bet man regis ne pas tave vieną baidyklės gyvena. Pvz, mažoji baigia antrą dėžę sukabliuoti.Niekaip nenutariu, ar jai veiksmo maža, ar vitaminų trūksta. :hmm: :lol:

Dėkui Dinkute už kvietimą.Man labai tinka.Labai malonu,kad mano mažiukę taip giri.Šiandien svėrėmės abi Na, apie savo svorį patylėsiu  :oh: , o šita net 4 kg pasiekė :bigsmile: 

Atsakyti