Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Va čia ir reikės netrukus apsispręsti  - leisti laukan laisvai, ar tik su priežiūra, ar neleist. Nepasitenkins tik terasa uodegos. 

Na greičiausiai, kad leisim zylioti kol patys atsidarę duris į terasą būsim, bet šiam momentui kol nėra tvoros tai tik su rimta priežiūra. Bugi tai labai linkusi tyrinėti, ji didžiausias galvos skausmas gaunasi. 

Atsakyti

Sveikos, taigis su praejusiom Velykom, skaitau viska, ale parasyt laiko nebelieka, nezinau pati ka veikiu.... Tinginys poizieminis ziauriai uzvaldes, ner jegu nieko... Darbo padaugejo, siuntiniai pasunkejo, menedzeris uzsiroves ant musu man padeti niekam neleidzia, mol ,lai kiekvienas savo darba daro :D.. Tai gal vis taip atrodo nera jegu niekam... o gal pavasaris

Noriu ir as i Diinkines, bet kada kita kart.. namo grysiu geguzi, bet ten irgi kazkas lyg klases susitikima organizuoja. Mazdaug proga ta, kad visiems klasiokams siais metai 40  :hmm: . Ikelsiu kita dien foto kokiu

Atsakyti

Dėl Diinkinių, tai jei MB kažko nesugalvos tam savaitgaliui, tai jungčiausi.

Atsakyti

Labos  :4u: 

Šponkiuk, patariu iškart apsispręst kai bus su katėmis ir lauku.Mano patirtis sako tik modelį "viskas arba nieko" nes pabuvusį lauke katiną sunku nulaikyti namuose. Iš pradžių, kai jam baisoka lauke, atrodo, kad pavyks išlaikyti kieme, prisišaukti nakčiai namo, bet baimė mažėja, klausa prastėja  :)  ir arba leidi katiną į lauką kaip jam reikia -kiek nori ir kada nori, arba neleidi visai... Su tuo susiję techniniai sprendimai - kaip/kas išleidžia/įsileidžia, kačių durėlės, laukimas kada pareis  :rolleyes:  Ir su tuo susiję pavojai.  :huh2: 

Planuoti Dinkinėms autobusą?  :rolleyes:​  (kol kas laisvas, mačiau)

Atsakyti
Labas 4u.gif

Kaip smagu kai saulė žeme ritinėjasi ,nuotaika gerėja wub.gif

Vakar mano abu gražuoliai palanges okupavę buvo,išsidrėbę šildėsi prieš saulutę,į kiemuką neleidžiu. Tačiau kiemą aplanko vis daugiau naujokų unsure.gif vyras vakar sutemus ,sakė net 3 po automobiliu nuskuodė unsure.gif

Atsakyti

Laba,

Gielux man taip smagiai skaitosi jūsų "žvaigdžių" karai  :)

Aist, pasirūpink savim, nepersistenk,  :4u: 

ir aš saviškę nors vieną parodysiu :) 0f71ac6023e1b1459f24f216cbe35caa479.JPG

Atsakyti

e2998215bffb.jpgTai organizuojamės Diinkinėms?O iš kaimo ar bus kas nors?Iš mano pusės?Paimčiau būtinai.

Azu, gerai,kad pasirodai, kad sveika esi.

Man taipogi smagiai skaitosi kačių(žvaigždžių) karai. :lol: Žinia, jei mano namuose taip būtų, juokas neimtų.Katras čia Diinkos  rainalas? :hmm:

Zundytė- didžioji dėžių perdirbėja.Jau antrą dėžę partalija :oh:Kambaryje tvarka,kaip bomžyne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 balandžio 2018 - 11:53

Labos  :4u:

Šponkiuk, patariu iškart apsispręst kai bus su katėmis ir lauku.Mano patirtis sako tik modelį "viskas arba nieko" nes pabuvusį lauke katiną sunku nulaikyti namuose. Iš pradžių, kai jam baisoka lauke, atrodo, kad pavyks išlaikyti kieme, prisišaukti nakčiai namo, bet baimė mažėja, klausa prastėja  :)  ir arba leidi katiną į lauką kaip jam reikia -kiek nori ir kada nori, arba neleidi visai... Su tuo susiję techniniai sprendimai - kaip/kas išleidžia/įsileidžia, kačių durėlės, laukimas kada pareis  :rolleyes:  Ir su tuo susiję pavojai.  :huh2:

Planuoti Dinkinėms autobusą?  :rolleyes:​  (kol kas laisvas, mačiau)

na leisim į lauką, bet nebus (tikiuosi) kada jos nori. Rainio be pavadžio tikrai neleisiu. Hipės be pavadžio irgi negalima. 

Beje, skelbiu čia viešai, kad viena temos kaunietė nedrįsta į Dinkines važiuoti. Padrąsinam ją :)

Atsakyti

Kas per žmogai?? Grįžtu namo iš parduotuvės, girdžiu katinas kniaukia. Saviškes suradau -miega, vadins ne mano. Lauke kažkur. Kniaukia ilgai, maniškės nueina į balkoną apsižvalgo vis. Kažkur po valandos supratau kur kniaukia

[URL=http://www.part.lt/perziura/4ab12a611eaa58772ea2e0b1b1e3c4c9799.jpg]4ab12a611eaa58772ea2e0b1b1e3c4c9799.jpg[/URL]

Suma sumarum aš tik girdèjau, kad prakniaukė 1.5 val.  O kiek viso sėdėjo, nežinau. Kol pagaliau šeimininkė įnešė. Visą tą laiką ji tvarkesi, nes ten butai per du aukštus, apatiniam aukšte vis mačiau balkone. Suprantu, kad nebe žiema, suprantu, kad nenumirs per porą val., bet jei aš jau nuo tokio kniaukimo ruošiausi eit ieškot, kur į bėdą papuolė katukas, tai suprantat koks tas kniaukimas buvo :(

Atsakyti

Gielux,  a020.gif,ne tu viena tokia jautri.Aš irgi jei kur užmiestyje pamatau katiną ar šunį, vis regisi,kad benamis išmestas

Kas ten bijo mūsų :hmm:

Ir teisingai daro, bo mes va tokios girl_witch.gifO jeigu rimtai,tai junkis į mūsų būrį .Mes paprastos moterys, tik labai mylim kates ir kitus naminius gyvūnus.Ir beveik visa kalba sukasi apie juos.Aš taipogi nedrąsiai važiavau pirmą kartą,ir nieko, pritapau puikiausia.Jei bijai dėl amžiaus, tai aš iš tų vyresnių.Na, nedaug, šiek tiek :blush-anim-cl:Gal neišgąsdinau?

Atsakyti

Sveikos. 

Zunda - dėžių smulkintuvė.  :D 

Aš pritariu Erendirai dėl kačių lauko. o ir tvoros - tik laikina riba. 🙂 

Vakar Rapolas ant savo kambaryje sienos rado kokį tai tupintį drugį. Pakvietėme Ainu. Ta iš nuostabos išpūtusi akis letena kepštelėjo ir užmetė grobį už lovos. Tuomet katė  su Budos kantrybe laukė, kol vabzdys išskris iš to plyšelio vėl. Sulaukė. Antro šanso Ainu  nepraleido. Tiksliu serijinės žudikės/gurmanės  judesiu prarijo pavasarinį sparnuotį ir labai savimi patenkinta atėjo man ant kelių pamurkti. 

Atsakyti

Ant palangės Maika šildosi :)

uri čia kaunietė tokia nedrąsi pas mus :hmm:  o dar yra kauniečių nebuvusių pas mane? netvarka :)

Pas mane dabar gal 3 dėžių naikintojai (globotiniai) 

Ainu drugelių žudykė :)

Atsakyti