Erendira ir jos traktorius

Magnuna, kur tavo žaviosios garbanos???Kuriomis visada žavėjausi ir pavydėjau.
Tutukas kaip voveraitė
Traktarietas geras variantas
Lisiteja, ale zinok pasakysiu tau tiesa (savo tiesa ). Magnuseliui ziauriai tinka jos sukuosena, nepasiilgau visai jos garbanu. As irgi eisiu kirptis taip pat
Sveikutės!
Vėjukui- dideli sveikinimai Gimtadienio proga !
O aš gi ir pamiršau, kad Kolumbui kovo 27 suėjo 12 metukų, tai su Vėjukų laiko frontą abu ! O balandžio 4 dieną Špulytei jau 2 metau suėjo, ir Pupsės gimtadienį pamiršau, sausio 12 dieną suėjo 8 metai, bet Kolumbėlis tuo metu sirgo tai iš galvos išgaravo, iš viso kažkokia išsiblaškiusi pasidariau, matyt senstu !
Į Diinkines tikriausiai atvažiuosiu ,bent ruošiuosi, jei niekas nesutrukdys ,nes paskutiniu metu , kai tik ką suplanuoju ,Dievuliui mano planai juokingi pasirodo ir vis ką nors suplanuoja iš naujo...
Prabalsuokite ,Merginos , už Špulę, nusiunčiau nuotrauką čia
https://www.facebook...318084681538843
jei nerodytų,tai paieškokite FB Belamur puslapio ,ten "konkursas<mano katė prašo dėmesio>"
Erendira - traktorius prajuokino Rut į dešimtuką pataikė su tuom traktorium
Dėl Diinkinių - ir mano Raudona Oga 3-4 keleivius paimtų, 3 keleiviai gale mūsų su Erendira Ogose jau glaudžiai sėdėtų, bet gi čia ne problema, ane
Zundytės kompaniją su gimtadieniais
dar daug sveikų ir laimingų metų
Lisitėja - na taip, išsibraukiau iš ilgaplaukių būrio ir įsirašiau į trumpaplaukes labai esu patenkinta trumpa šukuosena - daug paprasčiau susitvarkyti
Nuotraukoj tai biškį susvėlus
gi tingios atostogos mums su Busy buvo, tai užteko, kad Kiara su Tutiku namie gražios vaikščiojo
Giliukė - moksliukė, o jauišraiška tarsi universiteto diplomą būtų gavusi