Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

o jau Gilės mimika, griūk negyvas vadinasi hihihi.gif

Erendira ir jos traktorius clap_1.gif Puikus pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti

Šiandien taksiukas Vėjukas švenčia 12 metų gimtadienį.Viską žinau, viską suprantu, bet jau pradedu nerimauti, pačios jaučiate dėl ko.Nors jo išvaizda ir sveikata pakankamai gera.

Vejukui sveikateles :4u:​ 

Atsakyti

Busy, parodyk savo masonų ložę :)

Tuojaus, jei tik Magnuselis nesupyks (ai nesupyks tikrai) tai idesiu masonus kartu su ja :)

Atsakyti

Magnuma-Busy koks ten ypatingas gultukas?

Megztas virbalais, nieko kazko ispudingo, bet labai pamego katai :)

Atsakyti

Susipažinkit gražiausias šuniukas :)

NU tikrai bais grazi coliuke :) Maniskis tai graziausias musu kaime hi hi  :D​ 

O jetau, kad prikomentavau, nemoku as tos nauju mamu versijos dar..

[url=https://radikal.ru]64a702849372.jpg[/url]

[url=https://radikal.ru]2f77c8af9537.jpg[/url]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 balandžio 2018 - 16:50

Magnuna, kur tavo žaviosios garbanos???Kuriomis visada žavėjausi ir pavydėjau. c085.gif

Tutukas kaip voveraitė :wub:

Traktarietas geras variantas  :P 

Atsakyti

Magnuna, kur tavo žaviosios garbanos???Kuriomis visada žavėjausi ir pavydėjau. c085.gif

Tutukas kaip voveraitė :wub:

Traktarietas geras variantas  :P

Lisiteja, ale zinok pasakysiu tau tiesa (savo tiesa :D ). Magnuseliui ziauriai tinka jos sukuosena, nepasiilgau visai jos garbanu. As irgi eisiu kirptis taip pat  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 balandžio 2018 - 17:20

Ooooo, kokios fotooooo visų :wub:

Pritariu Busy, Magnunai nerealiai tinka tokia šukuosena. Gyvai laaaabai gerai atrodo, nuotraukoj gal taip nesimato

Atsakyti

Rainys turbūt yra jautis. Atrijo maistą ir po to skaniai jį suvalgė  :oh: 

Pas Aist tada manau prigriebsiu mandarinų, jei jau nieko nereikia  :hmm: 

Magnuna man ir su garbanom ir be jų liuks atrodo  :super: 

Atsakyti

Sveikutės!

Vėjukui- dideli sveikinimai Gimtadienio proga !

O aš gi ir pamiršau, kad Kolumbui kovo 27 suėjo 12 metukų, tai su Vėjukų laiko frontą abu !  O balandžio 4 dieną Špulytei jau 2 metau suėjo, ir Pupsės gimtadienį pamiršau, sausio 12 dieną suėjo 8 metai, bet Kolumbėlis tuo metu sirgo tai iš galvos išgaravo, iš viso kažkokia išsiblaškiusi pasidariau, matyt senstu !

Į Diinkines tikriausiai atvažiuosiu ,bent ruošiuosi, jei niekas nesutrukdys ,nes paskutiniu metu , kai tik ką suplanuoju ,Dievuliui mano planai juokingi pasirodo ir vis ką nors suplanuoja iš naujo...

Prabalsuokite ,Merginos , už Špulę, nusiunčiau nuotrauką čia 

https://www.facebook...318084681538843

jei nerodytų,tai paieškokite FB Belamur puslapio ,ten "konkursas<mano katė prašo dėmesio>"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 11 balandžio 2018 - 20:47

Erendira - traktorius prajuokino  :D  Rut į dešimtuką pataikė su tuom traktorium  :D  :D 

Dėl Diinkinių - ir mano Raudona Oga 3-4 keleivius paimtų, 3 keleiviai gale mūsų su Erendira Ogose jau glaudžiai sėdėtų, bet gi čia ne problema, ane  :D 

Zundytės kompaniją su gimtadieniais  :4u:  :4u:  :4u:  dar daug sveikų ir laimingų metų  :4u: 

Lisitėja - na taip, išsibraukiau iš ilgaplaukių būrio ir įsirašiau į trumpaplaukes  :D  labai esu patenkinta trumpa šukuosena - daug paprasčiau susitvarkyti  :D  Nuotraukoj tai biškį susvėlus  :ax:  gi tingios atostogos mums su Busy buvo, tai užteko, kad Kiara su Tutiku namie gražios vaikščiojo  :D 

Giliukė - moksliukė, o jauišraiška tarsi universiteto diplomą būtų gavusi  :D​ 

Atsakyti

Prabalsuota už žavią siuvinėtoją :D Verčiau visas foto, galvoju kaip rast kaip rast, o kai pamačiau, abejonių neliko :D

Atsakyti