Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, gimtadieninkus su ju gimtadieniais, pries pora dienu Vincas tapo devynmeciu.. nu irgi jau nemazai... 

Prabalsavau ir as prie to pacio radau savo labai geros drauges katinus :D

Magnun tau tikrai tinka, tokia mergaiciuke, as kai turejau tokia sukuosena atrodziau vyresne, man kartais paklausiu sako nenori nusikirpti?  :unsure:  sakau ne ne ne... spalva irgi meginau keisti, bet parejau atgal i savo juoda su melynu :D

Zodziu pavydziu jum meetu... noreciau prisijungti, Bet teks pasitenkinti darbo vakareliu si savaitgali, o kita Butkutes koncertu :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 11 balandžio 2018 - 22:31

Gilė išsimokslinusi kokios juokingos snukučio išraiškos.  :D 

Tutė labai daili voverytė.  :wub: 

Magnuna trumpaplaukė mano akiai labai puikiai atrodo. Su ilgomis garbanomis labiau viliokės, dabar - dalykinės moters įvaizdžio.  :) 

Erendiros žalia traktorlovė labai nuotaikinga.  :D 

Azu, sėkmingo šviežio starto.  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:O mums visos dienos kaip sekmadienis :D  b8d7696fc278.jpg

Atsakyti

Tutukas saugo Magnuną. Čia mano škumbrėš karalienė, nuplėšiu aušiš kiekvienam prilindušiam! (Ačiū Erendirai už pastabą).

Į Kauną noriu 2 vietų greta, prie lango. :D
Jei rimtai, tai paimčiau savo septynvietį trantą, bet sekmadienį šeimai jo reikės. Norėtume pas ką nors kitą sutilpti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 12 balandžio 2018 - 08:54

Lapyn, bet kuriuo atveju judvi gaunat kurios nors Ogos užpakalinę sėdynę  :mirksiukas:​ 

Tiesa, įtariu, kad karalienė škumbrėš :hihihi:

Jei nėra prieštaraujančių, pas Diinką vežčiausi pyragą (saldų). Tie traktoriai nepalieka vietos jokiam kulinariniam polėkiui  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 12 balandžio 2018 - 08:49

Aš pas Diinką irgi noriu atsivežt saldų pyragą. Mano kulinariniai sugebėjimai labai riboti, iš nesaldžių moku tik sriubą. :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 12 balandžio 2018 - 08:59

Tai argi 2 pyragai yra per daug? :hihihi:

Atsakyti

Aš tai turbūt vėl suksiu lavašą jau ten nuvažiavus. nebent atsibodo visoms jis :)

Dėl važiavimo tai turbūt patogiau koperuotis taip, kad aš su Lapyna į tą pačią uogą taikytume, gal paprastesnis liaudies surinkimas gausis.  :hmm:​ 

Atsakyti

Colombą dar reikia iš ten pat surinkti :) O paskui pasiskirstyti po Ogas  :D​ 

Atsakyti

Na va, vien jau Pilaitės galas gali vieną uogą užpildyti :)

Atsakyti

Reikės įtraukti pilvus  :D​ 

Atsakyti
Mielos katukų mylėtojos,
gero jums pasisėdėjimo savaitgalį 4u.gif aš nepretenduoju, nes esu labai retas svečias šioje temoje, o jūs jau čia kaip šeima wub.gif - gal kažkada ateityje mirksiukas.gif

O jūs iš tos internetinės parduotuvės kartu susidėjusios kažką perkate? nes man tos draskyklės labai labai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 12 balandžio 2018 - 09:59