O jūs iš tos internetinės parduotuvės kartu susidėjusios kažką perkate? nes man tos draskyklės labai labai...
Aha, surenkam bendrą užsakymą ir kažkuri užsako. Po to atsidalinam
Temos drežiukės supras katinėlius
30688535_2075335759173683_4034119683590973343_n.jpg 47,35KB
0 Parsiųsta kartų
Laba,
Tutukas nerealus, sakiau ko ko Kiaros nieks nenukaus ...vien dėl jos norėjau meino....o dabar abisino...ne ne Tutės nors ne man mišrūniukai patinka
aš ne driežiukas... mes nekuriam jau virš savaitės...ir miegu tik prie atviro lango...vis galvoju kada atidaryt maudymosi sezoną...
Ar galima į neplanines dinkines kažko dar ir nesaldaus ? .....AČIŪ
Nepastebėjau atsiliepimu apie kinietišką siubyte- su jaurybėm? su vištiena? aštri ? nelabai?
beje šiandien dryžiukai švenčia
Sveikos.
Diinka, sveikinu su dryžių 2 metų sukaktimi. kad globotiniai nesirgtų, laiko netrūktų, pinigų užtektų ir šiaip - jūs šaunuoliai.
kartais man rodosi, kad Tavo pastangos - kova su vėjo malūnais, bet kiekviena išgelbėta uodeguota gyvybė yra to verta.
Man radiatoriai patinka
Sveikos
Dryžiukus su gražia sukaktimi
Belai kartoninės draskyklės visai nereikėjo tik ji šiek tiek kitokia buvo. Paskui ją Diinkos mažiai sutarkavo
Šiandien norėjau girtis, vakar vakare Spurga atėjo į lovą pas mane, buvo ir Bela, aišku Bela demonstratyviai susirangė ant pagalvės ir stebėjo, bet bent jau nepuolė Spurgos. Tai taip ir visos užmigom, pakolei neatėjo vyras ir neišvaikė bobinčiaus, nes spėkit ant kieno pagalvės miegojo Bela ir ant kieno kaldros miegojo Spurga Tai vat, norėjau girtis, kad jei ne taika, tai bent paliaubos. Tai kur tau,
šiandien ryte trečiasis pasaulinis. Bela dūkt pradėjo, Spurgai dangus griūva, šnypščia, purškia. Tik to Belunčiai ir reikėjo, kaip kibo į kudlas
gerą pusę valandos turėjau skirt ir skirt jas. Tik išskirstau į ringo kampus, tos dvi gražuolės vėl subėga. Jau kai Spurga man užšoko ant sekcijos, mintimis atsisveikinau su TV. Jau seniai tokio pogromo man nedarė. O po to guli sau grožolės, balkone ant saulutės. Pražilsiu ašen per jas ir nereikės plaukų maliavot, būsių natūrali platininė blondinė
taip Gieliux mažiams labai patiko, deja poavasį jau prisiverčiau sukurenti
Aist man ir kartais atrodo, kad viskas veltui, paskui ateina koks laiškiukas iš namų....pvz neseniai gavau iš pačių pirmų DL globotų - buvo 3 pilkiukai ir juodukas, rasti gal kelių dienų be mamos....oj kaip vargau kol užaugo...vieno neištraukiau ...o atsiuntė juodulio foto karalius namų...ogal taio tiesiog priklausomybė ?
...ai bet kuriuo atveju geriau nei alkoholis ar narkotikai
taip Gieliux
mažiams labai patiko, deja poavasį jau prisiverčiau sukurenti
Nieko sau, kaip ilgai naudojot. Man ta kartonkė su gerais drapakais per mėnesį sudrapalinama pasirodė.
Diiiinka, net minties negali būti, kad tavo darbas veltui. Tu labai stiprus žmogus, nes tai ką tu darai sugebėtų tikrai ne kiekvienas, paaukot tiek laiko, tiek finasų požiūriu