Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O jūs iš tos internetinės parduotuvės kartu susidėjusios kažką perkate? nes man tos draskyklės labai labai... wub.gif

Aha, surenkam bendrą užsakymą ir kažkuri užsako. Po to atsidalinam :)  

Atsakyti

Temos drežiukės supras katinėlius

Priedas  30688535_2075335759173683_4034119683590973343_n.jpg   47,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Mazule, ne tau vienai ta draskyklė patinka. Aš seniai ją nužiūrėjau, bet vis "rankos nedaeina" iki jos ax.gif
Tai tuo pačiu ir mane su ta draskykle įtraukite į pirkimą 4u.gif

Su tuo šildymu tai nesupratau...namie jau išjungė, o darbe dar šildo (nors čia irgi daugiabutis). Tai žinokite, darbe pas mane dabar laafaaa biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Tutukas nerealus, sakiau ko ko Kiaros nieks nenukaus ...vien dėl jos norėjau meino....o dabar abisino...ne ne Tutės :) nors ne man mišrūniukai patinka :)

aš ne driežiukas... mes nekuriam jau virš savaitės...ir miegu tik prie atviro lango...vis galvoju kada atidaryt maudymosi sezoną...

Ar galima į  neplanines dinkines kažko dar ir nesaldaus ? .....AČIŪ :)

Nepastebėjau  atsiliepimu apie kinietišką siubyte- su jaurybėm? su vištiena?  aštri ? nelabai?

beje šiandien dryžiukai švenčia :)

Atsakyti

Diinka - aš atvešiu nesaldaus  :) 

Aš tuos katinėlius prie radiatoriaus labai sprantu  :D​ 

Atsakyti

Taip, katinėliai su  radiatoriumi ir mano sielos broliai  :D 

Aš pamėginsiu ką nors sugalvoti ne saldaus, bet jei nepavyks, bus saldu. Man sriurbytė geriau vidutinio aštrumo, kad du kartus nedegintų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Erendira...man tas antras ir nepatinka :)

Atsakyti

Sriubytė gali būti aštresnė, na, tik neprieinant iki tp antro pojūčio. :rolleyes:  Valgau ir vištas, ir kitas bjaurybes.

Jei neprieštaraujate, pyragas bus morkų. :ax: 

Atsakyti

Sveikos. 

Diinka, sveikinu su dryžių 2 metų sukaktimi.  :4u: kad globotiniai nesirgtų, laiko netrūktų, pinigų užtektų ir šiaip - jūs šaunuoliai.  :) kartais man rodosi, kad Tavo pastangos - kova su vėjo malūnais, bet kiekviena išgelbėta uodeguota gyvybė yra to verta.  :4u: 

Man radiatoriai patinka  :D 

Atsakyti

Sveikos

Dryžiukus su gražia sukaktimi :4u: :4u: :4u:

Belai kartoninės draskyklės visai nereikėjo :unsure: tik ji šiek tiek kitokia buvo. Paskui ją Diinkos mažiai sutarkavo :D 

Šiandien norėjau girtis, vakar vakare Spurga atėjo į lovą pas mane, buvo ir Bela, aišku Bela demonstratyviai susirangė ant pagalvės ir stebėjo, bet bent jau nepuolė Spurgos. Tai taip ir visos užmigom, pakolei neatėjo vyras ir neišvaikė bobinčiaus, nes spėkit ant kieno pagalvės miegojo Bela ir ant kieno kaldros miegojo Spurga :D Tai vat, norėjau girtis, kad jei ne taika, tai bent paliaubos. Tai kur tau, :( šiandien ryte trečiasis pasaulinis. Bela dūkt pradėjo, Spurgai dangus griūva, šnypščia, purškia. Tik to Belunčiai ir reikėjo, kaip kibo į kudlas :blink: gerą pusę valandos turėjau skirt ir skirt jas. Tik išskirstau į ringo kampus, tos dvi gražuolės vėl subėga.  Jau kai Spurga man užšoko ant sekcijos, mintimis atsisveikinau su TV. Jau seniai tokio pogromo man nedarė. O po to guli sau grožolės, balkone ant saulutės. Pražilsiu ašen per jas ir nereikės plaukų maliavot, būsių natūrali platininė blondinė :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 12 balandžio 2018 - 14:32

taip Gieliux :4u: mažiams labai patiko, deja poavasį jau prisiverčiau sukurenti :(

Aist man ir kartais atrodo, kad viskas veltui, paskui ateina koks laiškiukas iš namų....pvz neseniai gavau iš pačių pirmų DL globotų - buvo 3 pilkiukai ir juodukas, rasti gal kelių dienų be mamos....oj kaip vargau kol užaugo...vieno neištraukiau :( ...o atsiuntė juodulio foto karalius namų...ogal taio tiesiog priklausomybė ? :)...ai bet kuriuo atveju geriau nei alkoholis ar narkotikai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 12 balandžio 2018 - 14:22

taip Gieliux :4u: mažiams labai patiko, deja poavasį jau prisiverčiau sukurenti :(

Nieko sau, kaip ilgai naudojot. Man ta kartonkė su gerais drapakais per mėnesį sudrapalinama pasirodė.

Diiiinka, net minties negali būti, kad tavo darbas veltui. Tu labai stiprus žmogus, nes tai ką tu darai sugebėtų tikrai ne kiekvienas, paaukot tiek laiko, tiek finasų požiūriu :4u:

Atsakyti