Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 10:53)
nes nu kai ten vyras, nu žinai, kai ten pats galas būna jau (šioj vietoj aš jau pradėjau prunkšt), negalima nieko vidun, nes vaikui nebus kuo kvėpuot! (Va čia aš jau žvengiau išsijuosus) biggrin.gif

Sveikos bigsmile.gif pavasaris biggrin.gif
blink.gif biggrin.gif biggrin.gif nu duoda mamukas tavo.. biggrin.gif o maniske siand prigavau gerai.. taip tai nieko niekada negirdi: as neprigirdziu, bla bla bla amzinai.. siandien sukavo tel kalbedama, tai isvariau i kita kambari, tai kalbedama telefonu, kitam kambary sugebejo isgirst, kai as tikrai tyliai kai ka negraziiai pasakiau!!!! Nu pleeeeeeeeeee.. sakau: tai tu nedagirdi ane.. nejuokink.. ot aferiuga, negaliu protest.gif
Papildyta:
QUOTE(sirinal @ 2016 12 29, 12:39)
As jau irgi mama smile.gif  kaip ir buvo paskirtas planinis cezaris sausio 11.... bet... mazute pakoregavo planus... kaip ir rasiau, kad jauciu turesime anksciau... dar gruodzio menesi... taip ir isejo... musu stebuklas gime gruodzio 26 d 3.47... mergyte... dare cp... nuo antradienio 13 val jau gavau vaika... tai labai laiminga yahoo.gif

O cia, tai geras.. bigsmile.gif sveikininimai dideliausi!!!! 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 29, 11:00)
lotuliukas.gif lūžtu lotuliukas.gif  Mano močiutė  78 m. sako galit iki galo drąsiai aš po myliukų iškarto į ligonine važiuodavau. Na aišku to pasekoje 5 vaikai biggrin.gif 

Ale tai babula paselus kokia.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirinal @ 2016 12 29, 11:39)
sveikos, merginos!

Visas Jus su praejusiomis sventemis! newyear.gif

Mamas su maziukais soske.gif

As jau irgi mama smile.gif  kaip ir buvo paskirtas planinis cezaris sausio 11.... bet... mazute pakoregavo planus... kaip ir rasiau, kad jauciu turesime anksciau... dar gruodzio menesi... taip ir isejo... musu stebuklas gime gruodzio 26 d 3.47... mergyte... dare cp... nuo antradienio 13 val jau gavau vaika... tai labai laiminga yahoo.gif

Didzuausi sveikinimai wub.gif
Kaip pavadinote savo princese? ax.gif
Atsakyti

Mano mama, nu bais seno sukirpimo žmogus, jei virš 70. Turi be galo gerą humoro jausmą, prikolna moteriškė, tikra šaunuolė smile.gif beeet kas liečia pastojimą, nėštumą, gimdymą - tai žalias miškas jei. Nu jau neskaitant to, kad nereik kirpt plaukų, lakuot nagų ir tt sako ji man kažkada: tu žinai, mylėtis tuo laiku negalima (o aš įdėmiai klausau!), nes nu kai ten vyras, nu žinai, kai ten pats galas būna jau (šioj vietoj aš jau pradėjau prunkšt), negalima nieko vidun, nes vaikui nebus kuo kvėpuot! (Va čia aš jau žvengiau išsijuosus) biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
sveikos, merginos!

Visas Jus su praejusiomis sventemis! newyear.gif

Mamas su maziukais soske.gif

Sveikinimai wub.gif

As tai jau nebegaliu su skrandziu. Ka bevalgyciau nuo visko rugstys kyla ir toks skausmas. Bet cia jau nebe del nestumo manau. Jau turejau problemu ir pries tai, tik nepabaigiau tyrimu, nes pastojau. Ir lyg dar kentet buvo galima, bet po tu svenciu vsio, kazkoks kosmaras, tiek issiderino ten kazkas Jau net verkiu kartais. Bl butu kokie skausmai paruosiamuju, tai nors tikslingas skausmas, o dabar...
Jau mintyse prasau: greiciau pagimdyt...eiciau tirtis, o dabar vis tiek, nei vaistu gert, nei ka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 29 gruodžio 2016 - 12:15
Sirinal, sveikinimai su dukryte wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2016 12 29, 12:35)
Labukas, Gal galetumet parasyti kokius tiksliai rodiklius jums tyre is kraujo del nesciuju cholestezes? As jau sau irgi prisitaikiau simptomus.

ALP,ALAT,ASAT
Papildyta:

Sveikinimai kalėdinukei! wub.gif saldaus pienelio ir miegelio 4u.gif
Atsakyti
Sirinal sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Gal dar turime, pasislėpusių mamyčių?
Dynka aš ir su rūgštimi kovoju, dabar ir dieną, nors pastebėjau užeina skrandžio skausmai kad baisu doh.gif
Apsitvarkiau, valgyt pasidariau valgyt ir vsio daugiau gulėsiu.
Atsakyti
Labas rytas kaip sakant biggrin.gif 4u.gif

Tik dabar atsikeliau lotuliukas.gif doh.gif

Bet kaip geeeeera bigsmile.gif Nieko neskauda, kaip gazele po namus suoliuoju lotuliukas.gif
Tik va gerkle kabina zaraza neblogai doh.gif Jauciu vakar prisikvepavau dresuroj doh.gif Einu kibira arbatu darytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 29, 13:25)
Tik va gerkle kabina zaraza neblogai doh.gif Jauciu vakar prisikvepavau dresuroj doh.gif Einu kibira arbatu darytis  bigsmile.gif

Ir man žinok... geriu arbatas, skalauju su arbatmedžiu, čiulpiu... biggrin.gif užknisa. Dėl to ir gleivinė gerklės sausa. Šian bent oras padoresnis, akys saule džaiugias.

Sirinal - sveikinimai bigsmile.gif wub.gif vistik turim Kalėdinukę wub.gif

Atsakyti
Labas rytas!

Negimdau ir aš biggrin.gif vienu žooodžiu biggrin.gif

Jaz, kaip man gleivinė gerklės išsausėjus  blink.gif šiaip vos vos gerklę perštėjo, tai paskalavau vakar arbatmedžiu ir čiulpiau Efisolį, tai naktį šaaakės. Budinėjau nuo sausumo jausmo, ir žinoma knarkiau doh.gif jopapa.

Mano mama, nu bais seno sukirpimo žmogus, jei virš 70. Turi be galo gerą humoro jausmą, prikolna moteriškė, tikra šaunuolė smile.gif beeet kas liečia pastojimą, nėštumą, gimdymą - tai žalias miškas jei. Nu jau neskaitant to, kad nereik kirpt plaukų, lakuot nagų ir tt sako ji man kažkada: tu žinai, mylėtis tuo laiku negalima (o aš įdėmiai klausau!), nes nu kai ten vyras, nu žinai, kai ten pats galas būna jau (šioj vietoj aš jau pradėjau prunkšt), negalima nieko vidun, nes vaikui nebus kuo kvėpuot! (Va čia aš jau žvengiau išsijuosus) biggrin.gif
Papildyta:
Pas mane tas pats žinok biggrin.gif kosmosas konkrečiai biggrin.gif

Einu skaityt apie tavo tuos masažus biggrin.gif reiks man, ojjjjj reiks.

Sirinal sveikinimai!!!!!
Tute cia kaip tam anekdote apie exiuka kuris ismoko pro uzpakali kvepuot atsisedo ir uzduso biggrin.gif bet tai fantazija biggrin.gif jei rimtai taip butu ***** kakot sarmata butu kad vaikkui blogo kvapo nebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 13:44)
Ir man žinok... geriu arbatas, skalauju su arbatmedžiu, čiulpiu... biggrin.gif užknisa. Dėl to ir gleivinė gerklės sausa. Šian bent oras padoresnis, akys saule džaiugias.

Sirinal - sveikinimai  bigsmile.gif  wub.gif vistik turim Kalėdinukę  wub.gif

Ka čiulpi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sirinal Sveikinimai wub.gif Geriausia dovanele wub.gif
Jei pageidausi buti mamyciu sarase, man i az visus duomenis atsiusk kai galesi (pirmam psl paziurek ko reikia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 29, 13:53)
Ka čiulpi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Koks netikėtas klausimas lotuliukas.gif vieną kart čiulpiu rudą ir saldų, kitą kart ružava ir didesnį daiktą. Bet irgi apysaldis toks. Dar ir geltoną čiulpteliu, tik jo sako nereik padaugint, alergizuoja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 14:05)
Koks netikėtas klausimas lotuliukas.gif vieną kart čiulpiu rudą ir saldų, kitą kart ružava ir didesnį daiktą. Bet irgi apysaldis toks. Dar ir geltoną čiulpteliu, tik jo sako nereik padaugint, alergizuoja biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif a nors padeda? lotuliukas.gif Teiks ir man pačiulpaliot tada lotuliukas.gif
Atsakyti