Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Gudrutė3468 @ 2016 12 29, 17:02)
Kazkokia nesamone del tu gimimo liudijimu bus. Tai kiek suprantu reikes tik nueit i metrikacijos skyriu ir suteikti varda bei pavarde vaikui. O asmens koda ten uzrasys? Nes pvz jis tikrai daug kur reikalingas gali buti  blink.gif

na, jo... dar zinant, kad nuolat stringa visu instituciju elektronines sitemos... tai tikra nesamone su el gimimo liudijimais...
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 16:45)
Dar per mažai laiko čiulpiu biggrin.gif bet tikiuos padės, čiulpimas gi turi gydyt lotuliukas.gif

Aš jau antrą dieną ciulpiu tai padeda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 29, 17:18)
Smaginates lotuliukas.gif
Bet kaip ligos kabinasi, laikykites visos. Man itaria, kad vandenys zali buvo, del ligos pries pat gimdyma.

O mes tai ka, valgom, miegam, kakojam lotuliukas.gif Pasirodo nebemokam sauskelniu uzdeti, nes tai prasisioja, prakakoja pro sona lotuliukas.gif
Varliau, kaip liutuko pilvelis? Maniskes lyg nekankina kol kas.

O tu tik irgi sirgai gerklę ir nosis ar smarkiau !? blink.gif
Atsakyti
Čiulpia jau 3 lotuliukas.gif trūksta kažko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrutė3468 @ 2016 12 29, 18:02)
Kazkokia nesamone del tu gimimo liudijimu bus. Tai kiek suprantu reikes tik nueit i metrikacijos skyriu ir suteikti varda bei pavarde vaikui. O asmens koda ten uzrasys? Nes pvz jis tikrai daug kur reikalingas gali buti  blink.gif

Isdavines tą gimimo liudijima kaip ir anksčiau , nesąmonė o jai vaikas suserga iš kur duomenis o jai sistema už lūžo ir ką vaiko ne gydo , ne sąmonę tikrai , bus tas popierius ar iš rasas.
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 29, 17:18)
Smaginates lotuliukas.gif
Bet kaip ligos kabinasi, laikykites visos. Man itaria, kad vandenys zali buvo, del ligos pries pat gimdyma.

O mes tai ka, valgom, miegam, kakojam lotuliukas.gif Pasirodo nebemokam sauskelniu uzdeti, nes tai prasisioja, prakakoja pro sona lotuliukas.gif
Varliau, kaip liutuko pilvelis? Maniskes lyg nekankina kol kas.

Kokia turininga diena biggrin.gif vakar kaip tik ziurejau gero vakaro sou su mikutavicium, kai vedejas klause ar jau spejo susitapatint su sunum, atseit pamiegojom, pakakojom, tai sis atsake, kad dar ne, bet jau draugams kaip sunus sedi rodo biggrin.gif

Va, as tos infekcijos irgi bijau unsure.gif reiks ryt paklaust
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 29, 18:39)
Čiulpia  jau 3 lotuliukas.gif trūksta kažko lotuliukas.gif

Ciulpikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 29, 16:39)
Čiulpia  jau 3 lotuliukas.gif trūksta kažko lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Čiulpėdros lotuliukas.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 29, 16:43)
Isdavines tą gimimo liudijima kaip ir anksčiau , nesąmonė o jai vaikas suserga iš kur duomenis o jai sistema už lūžo ir ką vaiko ne gydo , ne sąmonę tikrai , bus tas popierius ar iš rasas.

Isdavines mirksiukas.gif Tik kainuos tai 2.90 rolleyes.gif

Geros naujienos!!!!!!!!!! bigsmile.gif Bent jau kolkas lotuliukas.gif Visgi ne variklis pas B uzsilenke, o kazkoks tai blablabla subyrejo bigsmile.gif Finansiskai tikrai maziau kainuos thumbup.gif
O kadangi mano tetis servise dirba, tai gal isvis padarys uz savikaina ta detale, o meistram uz darba koki buteliuka ar siaip nupirkt tik reiks thumbup.gif
Atsakyti
Čiulpiminė tema biggrin.gif

Aš jau įsivaizduoju, paleis naują sistemą. Registruos kas nors vaiką vardu Petras, gaus liudijimą su vardu Alojyzas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
sveikinimai dar vienai naujai mamytei 4u.gif
kam išaugo tas streptokokas, ką parašė ginekologė toje knygelėje, kur nuolat nešiojamės?
aš tai per šitą biesą nebepamiegu, vakar dar čia temutėj paskaičiau, kad pernešiot negalima, kad kelios dozes antibiotikų turi būti, tai visą naktį akių nesumerkiau, vis galvojau, kaip mums bus ir kaip kleckiukas jausis unsure.gif
na ir vakar netikėtai ir visai neplanuotai susitarėm dėl fotosesijos, tai šiandien studijoje "apturėjome" šeimyninę-nėštukinę fotosesiją biggrin.gif nžn, kaip man pavyko vyrą prikalbinti, nes jam tokios visokios fotosesijos - absoliuti nesąmonė, bet tikr. išsigando, kad pelėm užleisiu tongue.gif
žodžiu, visai smagiai praleidome laiką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 17:04)
Čiulpiminė tema biggrin.gif

Aš jau įsivaizduoju, paleis naują sistemą. Registruos kas nors vaiką vardu Petras, gaus liudijimą su vardu Alojyzas biggrin.gif

Visko gali būti. Ar nebus taip kaip su elektroniniais receptais? Aš tai sakiau mb kad išimtų ir popierinį, nu man norisi dokumentą vistiek turėti ax.gif
Sirinal labai gražus vardas. 4u.gif
Prašom ir gimdymo istoriją papasakoti mirksiukas.gif Aš įsivaizduoju kokie jausmai užplūdo paėmus į rankas kūdikėlį, kurio tiek laukėte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(nerijabel @ 2016 12 29, 17:22)
sveikos  4u.gif
sveikinimai dar vienai naujai mamytei  4u.gif
kam išaugo tas streptokokas, ką parašė ginekologė toje knygelėje, kur nuolat nešiojamės?
aš tai per šitą biesą nebepamiegu, vakar dar čia temutėj paskaičiau, kad pernešiot negalima, kad kelios dozes antibiotikų turi būti, tai visą naktį akių nesumerkiau, vis galvojau, kaip mums bus ir kaip kleckiukas jausis  unsure.gif
na ir vakar netikėtai ir visai neplanuotai susitarėm dėl fotosesijos, tai šiandien studijoje "apturėjome" šeimyninę-nėštukinę fotosesiją  biggrin.gif nžn, kaip man pavyko vyrą prikalbinti, nes jam tokios visokios fotosesijos - absoliuti nesąmonė, bet tikr. išsigando, kad pelėm užleisiu  tongue.gif
žodžiu, visai smagiai praleidome laiką  ax.gif

Na man ginė sakė jei randa tą bėsą, atvykus gimdyti dar priminti, nuteka vandenys nelauki kelių valandų, bet greit į ligoninę.
Šaunuolis vyras 4u.gif
Atsakyti
Man jau biški fobija pareina. Ryt 39sav. Jau kaip ir laikas pirstelt, o veiklos nėr. Pernešiot nenoriu aš visai verysad.gif skatinimai neveikia. Kruopiukas nemažas, nenoriu kad gimdymo takus ištašktų. Žooodžiu. Trydaliojimas prasideda konkretus.
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 17:27)
Man jau biški fobija pareina. Ryt 39sav. Jau kaip ir laikas pirstelt, o veiklos nėr. Pernešiot nenoriu aš visai verysad.gif skatinimai neveikia. Kruopiukas nemažas, nenoriu kad gimdymo takus ištašktų. Žooodžiu. Trydaliojimas prasideda konkretus.

Man jau seniai ta fobija, bet niekas nevyksta, kad ir ką bedaryčiau. Tai jau nusiteikiau, kad teks kentėt iki termino ir dar gerokai po jo... blink.gif už**so, nebegaliu jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 29, 18:53)
lotuliukas.gif Čiulpėdros lotuliukas.gif
Isdavines  mirksiukas.gif Tik kainuos tai 2.90  rolleyes.gif

Geros naujienos!!!!!!!!!!  bigsmile.gif Bent jau kolkas lotuliukas.gif Visgi ne variklis pas B uzsilenke, o kazkoks tai blablabla subyrejo  bigsmile.gif Finansiskai tikrai maziau kainuos thumbup.gif
O kadangi mano tetis servise dirba, tai gal isvis padarys uz savikaina ta detale, o meistram uz darba koki buteliuka ar siaip nupirkt tik reiks thumbup.gif

Aš ir atsivariau šiandien mašina kol vaikas miegojo , tai vėl su savo bolida biggrin.gif

Ryt šlapimą vyras vez pirmadienį pas akušerė ,tonai ir visa kita .
Liko paskutinis mažas butiukas faktas kad apšlakstysiu rankas biggrin.gif
Atsakyti