Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Brunete7 @ 2016 12 29, 19:54)
Sirinal labai grazi ir jaudinanti istorija su puikiai pabaiga!!!!!💕Dziaugiuosi uz Jusu seima!!!!aukite sveiki!!!!

aciu! smile.gif
Papildyta:
[quote=amberr.,2016 12 29, 19:50]
Nu va.. bus da viena Sofija wub.gif mes irgi toki varda isrinke biggrin.gif

Amber, tai tikrai grazus vardas! smile.gif smagu, kad ir Jums patiko sis vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirinal @ 2016 12 29, 20:17)
Amber, tai tikrai grazus vardas! smile.gif smagu, kad ir Jums patiko sis vardas 4u.gif

Nerealus.. wub.gif nuo pat pirmos sek, kai suzinojau, kad laukiuosi ir, kai patvirtino, kad mergaite sitas vardas prilipo.. tik jis mielesnis buvo kol nezinojau, kad toks populiarus.. biggrin.gif bet nieko cia nepadarysi.. uz tai ir populiarus, kad toks grazus biggrin.gif
Atsakyti
Tute, aciu labai! smile.gif sveikite... visos mergaites, sveikite... kas cia per bardakas... nepasiduokite! 4u.gif
Atsakyti
Tute, Tavo kai kurie issireiskimai nerealus lotuliukas.gif Kaip bezdanciam veduokle lotuliukas.gif

Amberr, aukstas spaudimas ir tynimai negera kompanija... del preeklampsijos rizikos.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 29, 20:19)
Nerealus..  wub.gif nuo pat pirmos sek, kai suzinojau, kad laukiuosi ir, kai patvirtino, kad mergaite sitas vardas prilipo.. tik jis mielesnis buvo kol nezinojau, kad toks populiarus..  biggrin.gif bet nieko cia nepadarysi.. uz tai ir populiarus, kad toks grazus biggrin.gif

tikrai taip smile.gif man prilipo kai tik pradejome proceduras planuoti... o dar net nebuvo kalbu apie nestuma... bet gi praktiskai visi vardai kartojasi... na nebent kas sugalvoja koki isskirtini trumpinima is savu vardu ar dar ka mandriau...
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 19:08)

Maudžia galvą man nuo tos chvarabos verysad.gif tempos nėr. Bleat bleat kaip nelaiku čia, eina šikt. Arbatas geriu, net šūda ten padeda... čiulpalai irgi kaip bezdančiam vėduoklė... verysad.gif

Influcid nebandei?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 29, 18:50)
Nu va.. bus da viena Sofija  wub.gif mes irgi toki varda isrinke  biggrin.gif
PANOS, koks jusu kraujo spaudimas paskutiniais men dabar?  unsure.gif biski drauge nugasdino, kad jei virs 130, tai negerai.. o man buna ir 135 ir 138..

Mano ne nestumo metu budavo 110/70. O dabar +- 120/80 4u.gif

QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 29, 19:21)
Tute, Tavo kai kurie issireiskimai nerealus lotuliukas.gif Kaip bezdanciam veduokle lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif notworthy.gif

Kaip uzknisa tokie orai doh.gif Siandien ismiegojau iki 13val, ir visa diena lovoj vartaus.. doh.gif Jau matau kokia naktele laukia doh.gif Dar gerkle skauda tai isvis afigenai.. doh.gif
Ryt i TA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 29, 19:21)

Amberr, aukstas spaudimas ir tynimai negera kompanija... del preeklampsijos rizikos.

drinks_cheers.gif
Ar bandei tuos homeopatinius, kad paskatintum gimdymą?
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 29, 21:30)
Influcid nebandei?

O jo galima ? ax.gif

Man tinimas žiūriu rankų ir pėdų nepraeina , reiks gal rytoj pasukti ginei , i kumsty niekaip nesigauna ...
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 29, 20:21)

Aha, zinau.. bet kas liecia tynimus, tai man kojos i vakara patinsta, kas yra normalu nestumo pab ir tada, kai nepalaikau ju iskelus dienos eigoj.. siaip nei rankos nei veidas netinsta, kad yra dar pavojingiau nei kojos.. ir prie preeklampsijos dar baltymas buna slapima .. atrodo.. unsure.gif slapimas ir kraujas pas mane visada ok.. nu ryt pas gyd paklausiu kas ir kaip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 29, 20:31)
Mano ne nestumo metu budavo 110/70. O dabar +- 120/80  4u.gif

Hm/.. gerokai mano tada didesnis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 29, 21:31)
Mano ne nestumo metu budavo 110/70. O dabar +- 120/80  4u.gif
Kaip uzknisa tokie orai doh.gif Siandien ismiegojau iki 13val, ir visa diena lovoj vartaus.. doh.gif Jau matau kokia naktele laukia doh.gif Dar gerkle skauda tai isvis afigenai.. doh.gif
Ryt i TA  bigsmile.gif

Bleee tu su tuo ilgų miegu nenervink ką atvarysi pas mane pagyventi , kol aš issimiegosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 29, 19:31)
drinks_cheers.gif
Ar bandei tuos homeopatinius, kad paskatintum gimdymą?

Nespejau lotuliukas.gif
Turejsu pradeti gerti ta diena, kai gimdymas prasidejo. Tai dar viena karta suciulpiau pries isvaziuidama i ligonine lotuliukas.gif
Atsakyti