Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Skaidre @ 2016 12 30, 15:12)
atsidarymas bigsmile.gif o čia jau viskas čiki? nebe daug liko laukt? biggrin.gif 34 sav. buvo kietas,uždaras 5 cm, 35 sav. - 4, 5 cm, kietas ir uždaras ax.gif
Papildyta:

tai vis gi bus cp? nesinervink 4u.gif

jeigu lukstensis pats tai leis gimdyt, bet jeigu ne tai bus operacija..Tiksliau bus aisku 4 d.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 12 30, 17:15)
O koks ilgis? 3cm jau liuks, bet su antru vaiku su tokiu atsidarymu gali ir kelias savaites pravaikščiot. Aišku, gali ir vieną dieną smile.gif bigsmile.gif

sakė plius minus savaitę 4u.gif iki termino tai gal jau nebe labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 30, 15:14)
blink.gif  viskas gerai bus , pati žinai kad paklaida būna su eho. Ramiai motyn. Po naujų turėsi glėbyje broliuką 

na taip...bet kai pradejo varyt savo terminais apie vaisiaus hiptrofijas.....sunervino nejuokais.... blink.gif
Atsakyti
Merginos su gera TA wub.gif nedaug beliko 4u.gif
Nusnūdau ir aš valandžiukę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2016 12 30, 15:12)
atsidarymas bigsmile.gif o čia jau viskas čiki? nebe daug liko laukt? biggrin.gif 34 sav. buvo kietas,uždaras 5 cm, 35 sav. - 4, 5 cm, kietas ir uždaras ax.gif
Papildyta:

tai vis gi bus cp? nesinervink 4u.gif

As manau tu cia apie kaklelio ilgi rasai. Daugejant savaiciu jis trumpeja. Nu taip butent ir parasei.
Neatsidarymas cia ;)
Atsakyti

Su puikiom TA!!!!!

Zaliaskare  ne pergyvenk, mazas svoris, bet vaikas vystosi, viskas o.k. Bus 🍼 Priaugs to svorio...

Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 15:22)
na taip...bet kai pradejo varyt savo terminais apie vaisiaus hiptrofijas.....sunervino nejuokais.... blink.gif

O tai kokio dydzio lelyte? Nu tu pati kudumelis, tai ner ko noret, kad 4kg vaikas uzaugtu pas tave pilve ax.gif

Ar ten jie mato kazkokiu nuokrypiu kitu?
Atsakyti
Nu va.. gryzau.. zodziu israse tabl nuo spaudimo, bet ten lb silpnos ir tinkamos nesciom ir jas gert reik, tik jei daugiau nei norma 140/90 (ypac sake man apatini zet, kad nebutu daugiau 90).. ir sake pagert valerijono.. kurio pamirsau nusipirkt.. nes visai su nervais nesusitvarkau db ir tas spaudimas man soktelna grynai del to.. nes poto pamatavo ir nukrites buvo nemazai, kai jau nusiraminau.. Slapimas idealus.. Streptopizokas neisaugo.. bigsmile.gif wub.gif Siaip pat kalta.. lb mazai db grynam ore bunu.. mazai judu.. daug nervuojuos.. ko? Nezinau.. siaip nervu kamuolys esu rolleyes.gif biggrin.gif su triuba tik paklause maze, sake energinga..
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 30, 15:33)
As manau tu cia apie kaklelio ilgi rasai. Daugejant savaiciu jis trumpeja. Nu taip butent ir parasei.
Neatsidarymas cia ;)

Bet negi tada sakytų, kad 2 savaičių neišnešios?
Mano prieš porą savaičių buvo 3cm ilgis, minkštas ir 1 cm prasivėrimas. Bet nieko neprognozavo. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 15:34)
zodziu prinervino gerai mane su oermazu svoriu....kas rodo jog vaikas isvis tik 36 sav....tai mazesnis net 3 av. pas gyd visad budavo 1 sav ir 3 d. norma iki 2 sav. pavarte, paklausinejo kur lankausi, nu abi sutartinai tai gyd jusu neziopla gi genetike santaruose rai jau nepraleistu taip pro pirstus...kai pradejau virpet visa...pradejo ramint...na paklaida dar svorio juk imanoma 450 g....
guldo sausio 4 d. o operacijai uzrase 5 d., bet jeigu pati pradesiu gimdyt ssake leis tai daryt...koljas dar esu sokeli geram..... unsure.gif

Nesinervuok.. zinok jie pask metu su tuo svoriu taaaaaaaaip nugrybauja.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 30, 15:38)
Nu va.. gryzau.. zodziu israse tabl nuo spaudimo, bet ten lb silpnos ir tinkamos nesciom ir jas gert reik, tik jei daugiau nei norma 140/90 (ypac sake man apatini zet, kad nebutu daugiau 90).. ir sake pagert valerijono.. kurio pamirsau nusipirkt..  nes visai su nervais nesusitvarkau db ir tas spaudimas man soktelna grynai del to.. nes poto pamatavo ir nukrites buvo nemazai, kai jau nusiraminau.. Slapimas idealus.. Streptopizokas neisaugo..  bigsmile.gif  wub.gif Siaip pat kalta.. lb mazai db grynam ore bunu.. mazai judu.. daug nervuojuos.. ko? Nezinau.. siaip nervu kamuolys esu  rolleyes.gif  biggrin.gif su triuba tik paklause maze, sake energinga..

4u.gif 4u.gif 4u.gif Nesinervink.
Aš irgi nervinuosi, tik sunku rast dėl ko nervintis kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 12 30, 17:15)
O koks ilgis? 3cm jau liuks, bet su antru vaiku su tokiu atsidarymu gali ir kelias savaites pravaikščiot. Aišku, gali ir vieną dieną smile.gif bigsmile.gif

Aš su 2.5cm antras Nėštumas pravaiksciojau beveik 4sav. Nuo 36sav iki 39+6 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 17:22)

Aš isivaizduoju , aš tai būčiau ir apsiverkusi ir bala žino kas ...
Bus viskas gerai pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti