QUOTE(Brunete7 @ 2016 12 30, 15:40)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="anikute" data-cid="71323509" data-time="1483097747"><div><p>Aš gi guliu, antra savaitė. Ropinėju po namus ir gulinėju. Kurioj vietoj aš save kankinu? Aš kai paskaitau kiek jūs visos visur lakstot, tai man plaukai šiaušiasi. Bet tas gulėjimas man padeda tik tuo metu, kai guliu. O pasysiot vis tiek reikia nuropot. Nu ir pabandymas po Maximą pavaikšiot, kad buteliuką vandens nusipirkt, tai koks čia kankinimasis? Sumoj nė 50 m nenuėjau. Šiandien tikriausiai nė 20 m nebuvo, nes mašiniukas prie laiptinės pastatytas. Viskas, visi mano žygiai
Už tat kai pagalvoju apie gimdymo namus, tai ten vien koridorius iki ginės ilgesnis už mano 2 dienų vaikščiojimą
</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Uz skausmus 🎈🎈🎈🎈</p><p>Gal kai reikes jau i GN vaziuoti ar eiti, antras kvepavimas atsiras
</p><p></p><p><strong>Tute</strong> koks berniukas tavo mielas!!!👦🏼
</p><p></p><p><strong>Tauskute </strong>o kaip tavo sunelio sveikata, kazkaip nieko nerasei.....
</p><p></p><p><strong>Uzsispyrus </strong>kaip TA?
</p>

</p><p></p><p><strong>Tauskute </strong>o kaip tavo sunelio sveikata, kazkaip nieko nerasei.....
</p><p></p><p><strong>Uzsispyrus </strong>kaip TA?
</p>
Gerai , dabar bėga nosis vis pakosti nes viduje tie skrepliai nemoka isspjauti , paprašiau ryte kad isspjautu tai kai spjove kai pradėjo jis man vemti , ir tu skreplių,snargliu oho kiek vos atploviau pėdkelnės su rankom