Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Na merginos su artėjančiais Naujaisiais metais, lai ateinantys metai Jums būna pilni tik džiaugsmo akimirkų, ir kad visos netrukus supuotume savo mažiukus wub.gif wub.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 31, 18:59)
ananaso dar i kompanija nepamirsk biggrin.gif

QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 31, 19:12)
Ir tada tik spėk gaudyti  biggrin.gif

Tai tada vonioj ir pagimdyciau iskart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 31, 19:30)
Tai tada vonioj ir pagimdyciau iskart lotuliukas.gif

O ko ne biggrin.gif mada gi dabar namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 31, 19:43)
O ko ne biggrin.gif mada gi dabar namie  smile.gif

Eina na..... rolleyes.gif Niekada to nesupratau ir matyt nesuprasiu.. unsure.gif
Suprantu kad JAV ir kitur kur moterys gimdo namie visa tai yra "legalu" ir gimdo su prieziura, kad jei kas, iskart butu suteikta pagalba.. Kai kur net renomobiliai prie gimdyves namu budi.. Viskam buna pasiruosta ir t.t..
O cia supermamos prisiziurejusios uzsienio youtube vaizdeliu gimdo vonioj, kur pries tai suni prause.. Nes madinga.. doh.gif O jei kas negerai, tai tada jau visi kalti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 31, 19:49)
Eina na.....  rolleyes.gif Niekada to nesupratau ir matyt nesuprasiu..  unsure.gif
Suprantu kad JAV ir kitur kur moterys gimdo namie visa tai yra "legalu" ir gimdo su prieziura, kad jei kas, iskart butu suteikta pagalba.. Kai kur net renomobiliai prie gimdyves namu budi.. Viskam buna pasiruosta ir t.t..
O cia supermamos prisiziurejusios uzsienio youtube vaizdeliu gimdo vonioj, kur pries tai suni prause.. Nes madinga.. doh.gif O jei kas negerai, tai tada jau visi kalti.. doh.gif

Na taip. Aš visiems kaip pavyzdį sakau savo gimimą, kai mano mamą čiut atgaivino, kraujo nežinia kiek perpylė. Šiaip esu už moters teisę rinktis, bet pati tikrai negalėčiau namie gimdyt. Kažkada vyrui ant bajerio pasakiau "davai gimdom namie", tai liepė išsiblaivyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 31, 19:53)
Na taip. Aš visiems kaip pavyzdį sakau savo gimimą, kai mano mamą čiut atgaivino, kraujo nežinia kiek perpylė. Šiaip esu už moters teisę rinktis, bet pati tikrai negalėčiau namie gimdyt. Kažkada vyrui ant bajerio pasakiau "davai gimdom namie", tai liepė išsiblaivyti biggrin.gif

Nu taip.. Tai turetu but kiekvienos moters pasirinkimas, bet kad dauguma tu, kurios renkasi LT tokius variantus neapsiskaiciusios, neisprususios ir is tos serijos "man viena bobute sake.." mirksiukas.gif Jos zino, kad vaikui gerai gimt "savoj" aplinkoj, namu aplinka teigiamai veikia ir t.t.. Tai va ties tuo zinios ir baigiasi biggrin.gif
Man cia viena pazistama sugalvojo namie gimdyt, nes JAV tai gimdo ir nieko.. doh.gif Tiesiai sviesiai pasakiau, kad su galva negerai jai.. Sakau vaziuok i JAV ir gimdyk.. biggrin.gif

Buna aisku situaciju kai nespeja i ligonine ar pagimdo pakeliui, bet cia kiti jau niuansai.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as visas su artejanciais Naujaisiais!!! Kuo graziausiu metu visoms, o jie tikrai bus geri, nes leisime laika su savo stebukliukais wub.gif

O mes su vyru vakarojam prie TV, mazyle pavalgiusi parpia lovyteje, dickiai su seneliais linksminasi. Tokia ramybe ir pilnatve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 31, 20:10)
Sveikinu ir as visas su artejanciais Naujaisiais!!! Kuo graziausiu metu visoms, o jie tikrai bus geri, nes leisime laika su savo stebukliukais  wub.gif

O mes su vyru vakarojam prie TV, mazyle pavalgiusi parpia lovyteje, dickiai su seneliais linksminasi. Tokia ramybe ir pilnatve  wub.gif

wub.gif Idilė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 31, 22:10)
Sveikinu ir as visas su artejanciais Naujaisiais!!! Kuo graziausiu metu visoms, o jie tikrai bus geri, nes leisime laika su savo stebukliukais  wub.gif

O mes su vyru vakarojam prie TV, mazyle pavalgiusi parpia lovyteje, dickiai su seneliais linksminasi. Tokia ramybe ir pilnatve  wub.gif

Niu faina wub.gif
Atsakyti
Brangiosios,

Mylėkit kiekvieną sekundę, šypsokitės ne tik akimis, bet ir širdimi, būkit laimingos! Lengvai mums, greitai ir su nuotykiais! smile.gif su artėjančiais kakariekų metais! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 31, 20:49)
Eina na.....  rolleyes.gif Niekada to nesupratau ir matyt nesuprasiu..  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 31, 20:53)
Kažkada vyrui ant bajerio pasakiau "davai gimdom namie",

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech. Mes atvarem pas draugus. Be vaiku. Cia nei vieni vaiku ir neturi. As tokia vos pasivelkanti, pasedziu, pavaikstu, nu ir prigult norisi. Sakau kur sofa padejote? Sako kitam kambary isnesem. O cia svetaineje sumesta daug daug sedmaisiu, namas tikrai didelis, dar aplink ir 5 sofos tilptu. Tai mb sakau eik tvarkyk reikalus atnesi man cia sofa, ar man reikia eiti guleti i kita kambariuka. Tai seimininkai baisiai neptenkinti buvo, seimininke burbejo kazka panosej 5 min. Nu taip susinervavau is pradziu, po to ir liudna psidare ir asaros pasirode. Aj nu bet susitvardziau. Nieko nepasakiau. Guliu dabar sau, nu bet kaip jaustis. Nefaina tikrai. Pas zmones supratingumo 0.

Su artejanciais mergaites! Linkiu kad butumet apsutos geru zmoniu! Butumet mylimos seimos, vaiku! Supratingumo ir santarves jusu seimose! Ir lengvu gimdymu kitamet! 4u.gif
Atsakyti