Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 31, 23:17)
Ech. Mes atvarem pas draugus. Be vaiku. Cia nei vieni vaiku ir neturi. As tokia vos pasivelkanti, pasedziu, pavaikstu, nu ir prigult norisi. Sakau kur sofa padejote? Sako kitam kambary isnesem. O cia svetaineje sumesta daug daug sedmaisiu, namas tikrai didelis, dar aplink ir 5 sofos tilptu. Tai mb sakau eik tvarkyk reikalus atnesi man cia sofa, ar man reikia eiti guleti i kita kambariuka. Tai seimininkai baisiai neptenkinti buvo, seimininke burbejo kazka panosej 5 min. Nu taip susinervavau is pradziu, po to ir liudna psidare ir asaros pasirode. Aj nu bet susitvardziau. Nieko nepasakiau. Guliu dabar sau, nu bet kaip jaustis. Nefaina tikrai. Pas zmones supratingumo 0.

Su artejanciais mergaites! Linkiu kad butumet apsutos geru zmoniu! Butumet mylimos seimos, vaiku! Supratingumo ir santarves jusu seimose! Ir lengvu gimdymu kitamet! 4u.gif

Niu kur tau ant sedmaisiu niu nesąmonė , ko ten burbėti šeimininkei juk čia nieko tokio , nosį aukščiau gulek ir Šypsokis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziu friends.gif neimk tu į galvą! Pilna dabar nesupratingų, net ir artimųjų tarpe. Anyta ikaušus paskambino B ir pradėjo pezėt apie kruopiuko vardą (necituosiu kaip ir ką, bet puikiai girdėjau), tipo kas čia per nesamonė ir tt. O man pooochuj vobščėėėė biggrin.gif

Kaip pasipilsim sproginėt po Naujų! Pokšt pokšt tik biggrin.gif
Atsakyti
apie nesupratinguma kitu zmoniu vakar su mama buvom spektaklyje ir aisku pernpertrauka nulekiau i WC eile didziausia, mano pilvas pupso visiem pries nosis ir nei viena BOBA nepasiūlė prieš ja. jei eile butu bendra garantuoju kad vyrai butu supratingesni ir praleistu o cia gyvaciu lizdas ne kitaip
Atsakyti
Nu kazkaip nesitikejau, kad taip gali buti, tiesa cia MB kompanija, ir ta seimininke nelabai man draugaite.

Kaip benutu, aciu D susivaldziau ir nepasiunciau, nes as tai kartais moku pavaryt tokiose situacijose...

Tikrai gaila kad ir artimuju tarpe yr tokiu zmogeliuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 31 gruodžio 2016 - 22:03
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 31, 22:02)
Nu kazkaip nesitikejau, kad taip gali buti, tiesa cia MB kompanija, ir ta seimininke nelabai man draugaite.

Kaip benutu, aciu D susivaldziau ir nepasiunciau, nes as tai kartais moku pavaryt tokiose situacijose...

Tikrai gaila kad ir artimuju tarpe yr tokiu zmogeliuku smile.gif

Reiks kada būtinai visas sausinukes su B surinkt krūvoj, į kokią sodybą, ar šiaip kur. Su vaikais bigsmile.gif čiuju būt visai smagu!

O mums šis Naujakas ramus. Skaniai pavalgėm vakarienę, aš sulesiau graikiško jogurto su vaisiais ir šiek tiek kondensuoto pieno ant viršaus (nu geraiiiii, šaukštelis normalus kondensovkės buvo biggrin.gif), ir ramiai sau kimarinam prie teliko. Kažkaip... visokeriopam laukime rolleyes.gif
Atsakyti
Su artejanciais, mielosios!!!
Atsakyti
Su artėjančiais, sausinukės nestuke.gif ir jau mamytės wub.gif
Atsakyti
Nu ka brangiosios.. bigsmile.gif
Su Naujais!! wub.gif
Musu menuo wub.gif
Nieks nepasigincys kad sausinuku temoj fainiausios mamos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 01 sausio 2017 - 00:23
Mamukai!!! SAUSIS!!! Su naujais!!! Startas duotas!!! Kudikiu bumas prasideda wub.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais! Su mūsų mėnesiu kiečiausios mamulios in da world!

sokiai.gif clap.gif ura.gif assa.gif leb.gif mamontovas.gif alc.gif dan.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais!!! Su sausiu!!!
Dabar jau nestuke.gif prasom kasdien po leliuka mums i kompanija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurcyte: 01 sausio 2017 - 01:59