Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Su Naujais mielosios !!!

Nerijabel sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif

Atsakyti
Su Naujaisiais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvile30: 01 sausio 2017 - 02:53
Labas rytas wub.gif Su naujaisiais metais !!!! 🍾🍾🍾😘😘😘😘😘

Pažadino mane seremiai, jie jau tokie neparuosiamieji buvo o tokie jau tikri vakar ir dabar bet trumpi.
Atsakyti
Aš vakar sarėmiavau, jau buvau programėlę įsijungus, bet kažkaip po dušu palindus praėjo. Ir reguliarūs pakankamai buvo, bet nestipriai rolleyes.gif netikrą pavojų sukėliau biggrin.gif

Labas rytas wub.gif
Atsakyti
Sveikoooos!

Sarėmiavau naktį ir aš, ale matyt jau pripratau prie skausmo ir naktį per miegus pabudus tik pagalvojau, aj miegu toliau, jei dažnės nuvarysiu gimdyt blink.gif biggrin.gif

Tauškaliuk, aš tave ne veltui savo toalizatoriuj palikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 01, 09:03)
Labas rytas wub.gif  Su naujaisiais metais !!!! 🍾🍾🍾😘😘😘😘😘
Pažadino mane seremiai, jie jau tokie neparuosiamieji buvo o tokie jau tikri vakar ir dabar bet trumpi.

Tauskut, primenu, ka mano saremiai ir stumimo metu max 20 sek. truko... Net gyd sake, kad stebetinai trumpi. Tad jei trumpi - nereiskia, kad netikri smile.gif Lisk po dusu, pavaiksciok, pajudek. Jei nerims - migom i priimamaji!!!
Atsakyti
Labas rytas,
Oho kiek sąrėmiaujančių bigsmile.gif
Aš tai sąrėmiauju jau kelinta diena, bet nereguliariai, taigi be jokios naudos. Pykina karts nuo karto, pavemiu ir toliau gyvenu. Jau pikta ant viso pasaulio nuo tokios būsenos cry.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 01, 11:24)
Sveikoooos!

Sarėmiavau naktį ir aš, ale matyt jau pripratau prie skausmo ir naktį per miegus pabudus tik pagalvojau, aj miegu toliau, jei dažnės nuvarysiu gimdyt  blink.gif  biggrin.gif

Tauškaliuk, aš tave ne veltui savo toalizatoriuj palikau biggrin.gif

Ne ne negalim gymdyti , blettt sūnus atsikėlė vėl akys pūlingos , doh.gif niu pizdetccc niekur nebuvom namie , ir vyras su akim pulingom ,sakė skauda. Blettt aš jau nežinau su tom ligom viskas ir apsiverkiau nebe žinau ką daryti kaip gydyti cray.gif
Atsakyti

Su Naujaisiais metais!!!!  Su mūsų oficialiu mėnesiu 😊Linkėjimai Iš Liepojos 😊 smagiai su draugais ir savo dukrytėm sutikom.  Miesto centre koncertas vyko,  visai šalia viešbučio.  Fejerverkai įspūdingi!!!!  

Draugai vis juokavo,  kad Latvijoje pagimdysiu,  bet ne.  Jokių dar artėjančio gimdymo požymių.  Neužilgo judėsim link namų.  

Nerijabel,  sveikinimai susitikus su dukryte❤🎈

Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 01, 12:23)
Tauskut, primenu, ka mano saremiai ir stumimo metu max 20 sek. truko... Net gyd sake, kad stebetinai trumpi. Tad jei trumpi - nereiskia, kad netikri smile.gif Lisk po dusu, pavaiksciok, pajudek. Jei nerims - migom i priimamaji!!!

Žinau žinau , nurimo kai atsisėdau , su sūnum buvo trumpi blembaaa labai tai ir čia taip bus . Bet su sūnum sąrėmiai tikri buvo kai vandenis nubėgo , o čia dar nei kamštis nei ... Žodžiu dar reikia vyrus išgydyti , nes niu šakės šakės ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 01, 10:41)
Ne ne negalim gymdyti , blettt sūnus atsikėlė vėl akys pūlingos , doh.gif niu pizdetccc niekur nebuvom namie , ir vyras su akim pulingom ,sakė skauda. Blettt aš jau nežinau su tom ligom viskas ir apsiverkiau nebe žinau ką daryti kaip gydyti  cray.gif

Ar tik jums ne konjunktyvitas? Jis brudelis labai užkrečiamas... Atitraukus apatinį voką, akies junginė būna paraudus. Padeda plataus spektro antibiotikų lašai, bet juos reikia lašinti dar kelias dienas ir pranykus požymiams. O ką jūs lašinot pirmai? Be antibiotikų labai sunku išgydyti... Pas mus kai darželis vaikams su akių problemom, tai ši liga vis pasirodo, tada ištisos grupės suserga, darbuotojai taip pat..
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 01, 10:41)
Ne ne negalim gymdyti , blettt sūnus atsikėlė vėl akys pūlingos , doh.gif niu pizdetccc niekur nebuvom namie , ir vyras su akim pulingom ,sakė skauda. Blettt aš jau nežinau su tom ligom viskas ir apsiverkiau nebe žinau ką daryti kaip gydyti  cray.gif

nu kazkokia jau rimtai nesamone....sveikatos visai seimynai 4u.gif

Vakar isstudijau israsa is priemimo normaliai...tai kaklelis minkstas ir 1 cm blink.gif Bet uzdaras...tai dabar nesuprantu ar cia gali but greit ar ne..... biggrin.gif
Atsakyti