Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 02, 09:48)
Anikute gal nekels ant kėdės kaip ir mane dėl to streptokoko paėmimo?

O tai kaip paėmė? Stovom? Račkom? biggrin.gif

Tauškut - kai paskaitai tai toks jausmas,kad ne vyras ir trimetis vaikas pas tave namie, o koks 10 vaikų įvairaus amžiaus ir su įvairiais maisto skoniais lotuliukas.gif
Papildyta:
Tai gimdykit gi kas nors, jau sausio 2, o sausinuko gimusio sausį dar nei vieno nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 02, 01:24)
O šiaip ačiū, moterys, už patarimus!

Kokios jus kantrios.. as jau senai buciau.. unsure.gif pasakius vyrui.. su anyta nenori susipykt, o leliukko savo pilve negaila, kad per anyta turi duotis ir verstis per galva ir tvarkyt is po jos vietoj to, kad ilsetumeis.. ka dabar ir turetum daryt? Nzn.. mano vyras tikrai suprastu jei grfaziai pasakyciau situcaija.. nebent esi istekejus uz arabo, kuriam mama yra VISKAS ir bet kokioj situacijoj mama vis tiek teisi ir yra dievas.. tokiu atveju gal ir as bijociau biggrin.gif
Atsakyti
Akvile sveikit 4u.gif
Tiute paėmė darant echoskopą gulint ant lovos, net pati nustebau, bet gerai nereikėjo lipti. Šiandien turbūt jau reiks lipti

Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 02, 10:07)

Tai gimdykit gi kas nors, jau sausio 2, o sausinuko gimusio sausį dar nei vieno nėr biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 02, 10:07)

Tauškut - kai paskaitai tai toks jausmas,kad ne vyras ir trimetis vaikas pas tave namie, o koks 10 vaikų įvairaus amžiaus ir su įvairiais maisto skoniais lotuliukas.gif
Papildyta:

bus bus gi jau siandien Gudrutei cp;)
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 02, 10:25)
bus bus gi jau siandien Gudrutei cp;)

Aš visų sausinukų laukiu, bet ne planinio labiau biggrin.gif man cekava, kas neplaniukas/ė pirmas įstos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 02, 12:07)

Papildyta:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 02, 12:35)
Aš visų sausinukų laukiu, bet ne planinio labiau biggrin.gif man cekava, kas neplaniukas/ė pirmas įstos biggrin.gif

Tu tongue.gif
Atsakyti
Labryt. Oboooozeeee naktele apturejom... Iki siol pilvelis, pasirodo - gelytes buva... Sianakt tai kadrilis su kardais... Ir reje, ir raitesi, ir spardesi, ir urzge, ir kandziojosi blink.gif Ir ko as te vakar uzedziau... Tinginio vakare gabaleli... Nu ne mizerna, bet ir ne kilogramini... Bliaaamba, reiks vel juodai sest ant dietos, nu nes eiiiina naaaaa...

Beje, vakar vietoj esumisan davem saab simplex. Nes kiek suprantu, espumisan yra generinis vaistas, o saab simplex - analogas. Nes veiklioji ta pati. Ar gal but, kad anas nesuveike???
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 02, 10:44)
Labryt. Oboooozeeee naktele apturejom... Iki siol pilvelis, pasirodo  - gelytes buva... Sianakt tai kadrilis su kardais... Ir reje, ir raitesi, ir spardesi, ir urzge, ir kandziojosi  blink.gif  Ir ko as te vakar uzedziau... Tinginio vakare gabaleli... Nu ne mizerna, bet ir ne kilogramini... Bliaaamba, reiks vel juodai sest ant dietos, nu nes eiiiina naaaaa...

Beje, vakar vietoj esumisan davem saab simplex. Nes kiek suprantu, espumisan yra generinis vaistas, o saab simplex - analogas. Nes veiklioji ta pati. Ar gal but, kad anas nesuveike???

Uf, laikykitės 4u.gif aš Saab Simplex saviškiui duodavau, mum labiau suveikdavo nei Espumisan.

Dar šias žvakutes papildomai naudojau, kai jau visai ne kažką būdavo.
Atsakyti

Labas rytas, 

Varlius uz naktele🎈 Ir kas blogai miegojo🎈🎈🎈🎈Mamukai laikykites, finisas ne uz ilgo!!!!

Manau sia savaite bus daug leliu 👼👼👼

Tauskute pavarai tu su patiekalais...ir Jus viska suvalgot iskart??? Ar cia padarai keleta patiekalu ir uzsaldai?

Praneskit kaip TA kas eina siandien.

Varau i miesta dar su reikalais, o po to su podruzkem susitikti,papietauti naujais metais :)

Geros dienos visoms!!!

Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 02, 10:44)
Labryt. Oboooozeeee naktele apturejom... Iki siol pilvelis, pasirodo  - gelytes buva... Sianakt tai kadrilis su kardais... Ir reje, ir raitesi, ir spardesi, ir urzge, ir kandziojosi  blink.gif  Ir ko as te vakar uzedziau... Tinginio vakare gabaleli... Nu ne mizerna, bet ir ne kilogramini... Bliaaamba, reiks vel juodai sest ant dietos, nu nes eiiiina naaaaa...

Mums espumizan visai nepadėjo o va sab simplex ten berods su kiekvienu maitinimu reikia duoti , tai valgydavo ir persdavo vaikinas ax.gif
Imkit už naktį 4u.gif gaila mažiuko, o nebandėt tų kauliukų pagalvėlių ant pilvuko?
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Mes kaip davem su panom i aki, neseniai atsikelem, ech kaip gera tokia tinginyste wub.gif

Gerai dar akd pusryciai vakar iskepti bigsmile.gif einam valgyti mieliniu blynu su uogiene ax.gif

Man pas gine 5 ar 6 diena, nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 02, 12:57)
<p><strong></strong>Labas rytas, </p><p>Varlius uz naktele🎈 Ir kas blogai miegojo🎈🎈🎈🎈Mamukai laikykites, finisas ne uz ilgo!!!!
</p><p></p><p>Manau sia savaite bus daug leliu 👼👼👼</p><p><strong>Tauskute </strong>pavarai tu su patiekalais...ir Jus viska suvalgot iskart??? Ar cia padarai keleta patiekalu ir uzsaldai?
</p><p></p><p>Praneskit kaip TA kas eina siandien.</p><p></p><p>Varau i miesta dar su reikalais, o po to su podruzkem susitikti,papietauti naujais metais smile.gif</p><p></p><p>Geros dienos visoms!!!</p>

Žemaičius ir lietinius saldysiu, o vištiena ir plovą darysiu , kol ruošėmės į polikliniką dar spėjo ir bulves iš virti smile.gif
Sedim laukiam pas vaiką poliklinikoje , o aš važiuojant sustojau , saremis uzklumpo avarinis islipau apejau mašina oki toliau varom biggrin.gif gal pagalvojo kiti žmonės durne ne durne nestuke biggrin.gif
Į dabar gavau saremiuka tokį trumpą biggrin.gif
Atsakyti