Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Miegat !? biggrin.gif niu pavarot biggrin.gif

Man nesimiega , tai nuvariau arbatos puodą išgėriau su sumustiaku sausainių vienu ir vaflių ax.gif
Uzsipyliau medetkų Ryt skalauti burnai , viską bandau kas padėtų gerklės kutenimą kad nu imtu, tada susipjausciau svogūną ,uzsimaisiau su medumi , per naktį pa stovės dabosma ar padės gerklei ax.gif kol pjausciau tai uh kaip nosis bėgti pradėjo ir žinoma akys biggrin.gif
Dabar guliu lovoj , Įdomu uzmygsiu arba ne biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif į dar miegat niu pavarot biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Tiek vakar sąrėmiaujančių buvo, kas šiandien gimdo?

Aš tai pageriu kavytės ir vežu vaikus į stovyklą. Savotiškas virkštelės nukirpimas, nes dar nėra buvę. Tiesa, mažę naktim reiks parsivežt, nes per maža ji tai stovyklai. Organizatoriai ją žinojo, kad ne pėsčia, tai tik todėl išimties tvarka leido dalyvauti. O va dičkis nakvos. Nėra miegojęs be mūsų niekur. Stresiukas ir man, ir jam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 02, 07:29)
Labas rytas  nestuke.gif  į dar miegat niu pavarot  biggrin.gif

Nemiegam, nemiegam. Nemiegojom ir kai vaflius kapojai, tik, kad SM jau buvo išjungta biggrin.gif
Eilinę naktį prablūdijau iki 3 - 4 val.... Sąrėmiukai (aišku nereguliarūs) nedavė prisnūst. Iš vakaro šiaip nemiga, o paskui kai pradėjo traukinėtis gimda su visais nugaros skausmais. Bet taip idomiai, kai jau piką pasiekia, tai toks jausmas, kad smaugt ima, atrodo ir plaučius suspaudžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 02, 07:29)
Labas rytas  nestuke.gif  į dar miegat niu pavarot  biggrin.gif

Nemieam tongue.gif

Užmigau su paruošiamukais gal apie 2, tadaaa pabūdau nuo paruošiamukų apie 4. Ir tada vėl užsnūdau ir pabudau 7. Žodž...

Anukut - man tie ale smaugiantys, kai oro trūksta ir užsispaudžia diafragma dažnai būna. Dabar pagalvojau, nu jei rimtai tų tikrų nebeatskirsiu blink.gif

Šian 39+3. Jau galėtų reikalai judėt...

Apie stovyklą - tai vasarą aš saviškį buvau atidavus į pirmą stovyklą ever ir dar skautų. Ir dar miegojo palapinėse. Ir per lietų, per žaibus biggrin.gif šikau į batą normaliai, bet vaikai greit adaptuojasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 02 sausio 2017 - 07:45
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 02, 07:43)
Nemieam tongue.gif

Užmigau su paruošiamukais gal apie 2, tadaaa pabūdau nuo paruošiamukų apie 4. Ir tada vėl užsnūdau ir pabudau 7. Žodž...

Anukut - man tie ale smaugiantys, kai oro trūksta ir užsispaudžia diafragma dažnai būna. Dabar pagalvojau, nu jei rimtai tų tikrų nebeatskirsiu  blink.gif

Šian 39+3. Jau galėtų reikalai judėt...

Apie stovyklą - tai vasarą aš saviškį buvau atidavus į pirmą stovyklą ever ir dar skautų. Ir dar miegojo palapinėse. Ir per lietų, per žaibus biggrin.gif šikau į batą normaliai, bet vaikai greit adaptuojasi  4u.gif

Neabejoju vaikų adaptacijos gebėjimais, tik mano dičkis turi socializacijos bėdelių šiokių tokių. Na, bet tikiuosi, kad viskas bus jam ten gerai.
Aš šiąnakt peršikus buvau. Jeigu imu gimdyt, kas vaikus nuveš ir užregistruos biggrin.gif Bet, kadangi nepagimdžiau, tai vešiu vaikus ir važiuosiu į gimdymo namus streptokoko priduoti. Bijau pagalvot, kaip reiks ten nušliaužt, o kaip apsirengt nulipus nuo kėdės blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas 😊 jei ne žadintuvas,  būtume pramigę visi šį rytą. Vyras nedirba,  tai tik dičkė išėjo "į darbą".  Į darželį.

Kelis kartus buvau prabudus,  bet lyg išsimiegojau 👍

Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif uzjauciu tas, kuriom nesimiega.. as vos atsikeliau.. nes reikalu turiu.. omg
Atsakyti
Aš jau sriuba iš viriau,mėsa viena isvyriau (žemaičius darysiu ,sakdysiu ir lietinius su mėsa ) , kita mes uzmarinuota , darysiu plovą , vištienos gabaliukai irgi uzmarinuoti smile.gif liko bulvės issivirti , bet vėliau turbūt rausim i poliklinika su vaiku smile.gif poto aš pas save i poliklinika 13h. Kaip spet kažkaip .
Dar sužinojau kad vaiko gyd isejo iš darbo blink.gif eisim pas kitą gyd. blink.gif
Atsakyti
visos sian su veiklom smile.gif
Uzsiregistravau pas savo gyd 17:40, ziuresim ka ji sakys smile.gif
Norejau keliaut i zaidimu kambari viena apsiziuret vyresnelio gimtadieniui, bet dar pagalvosiu:)))))
Atsakyti
Labas rytas, na man ir užeina pilvo kietėjimas su oro trūkumu, pilvą pamaudzia kaip per mmm tada ar čia paruošiamieji, nežinau:oh: biggrin.gif
Šiandien į TA, jau turbūt paskutinę bigsmile.gif
Naktį kėliausi į wc ir patempiau kažką kirkšnį lyg prie pilvo, vos neapsimyžau iš skausmo cray.gif
TheSparkle pabandyk nelakstyti po ja, atvarė ponia o po savęs nieko nesusitvarko, o tu lakstyk doh.gif aš vyrui jau būčiau pasakiusi, o ji iš veido mano būtų pamačiusi bash.gif
Anikute gal nekels ant kėdės kaip ir mane dėl to streptokoko paėmimo?
Tauškute pavarai su tuo maistu doh.gif iš kur tiek jėgų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 02, 11:48)
Labas rytas, na man ir užeina pilvo kietėjimas su oro trūkumu, pilvą pamaudzia kaip per mmm tada ar čia paruošiamieji, nežinau:oh:  biggrin.gif
Šiandien į TA, jau turbūt paskutinę  bigsmile.gif
Naktį kėliausi į wc ir patempiau kažką kirkšnį lyg prie pilvo, vos neapsimyžau iš skausmo  cray.gif
TheSparkle pabandyk nelakstyti po ja, atvarė ponia o po savęs nieko nesusitvarko, o tu lakstyk doh.gif aš vyrui jau būčiau pasakiusi, o ji iš veido mano būtų pamačiusi  bash.gif
Anikute gal nekels ant kėdės kaip ir mane dėl to streptokoko paėmimo?
Tauškute pavarai su tuo maistu doh.gif  iš kur tiek jėgų  4u.gif

Nežinau nėra jėgų bet galvoju reikia vėl pasidaryti ,užsisaldyti , būtų dar neblogai koldūnų užsisaldyti bet čia gal vėliau kurią dieną smile.gif šios savaitės bėgyje smile.gif
Vis tiek namie tupim , sergam tai nors kažką uzsisaldysiu bus ramu kad yra valgyt biggrin.gif kad ne liksim alkany biggrin.gif ir mėsos daug turiu noriu atfutbolinti , noriu šviežios mėsos jau bet reikia damusti kas yra ...O jos dar yra oho , o dar kiek žuvies ... Ir daug kam davem ,iš dalinom vis vien jos yra du be rods saldykliai už bumbasinti , žodžiu turiu mėsos kiek nori ... biggrin.gif
Ir ėriuko ,ir Veršiuko , kiauliena , triušiena , žuvis ,stirniena ir šerniena , daržovės tik liko pupelės į troškinį , ir uogų truputį ... Vištienos ir kalakutienos neturiu greit su valgem per mažai nusipirkom reiks daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 02 sausio 2017 - 09:58
labas rytas 4u.gif
nu naktele smagia apturejau, skausmeliai tokie aplanke, kad tikrai maniau ryte teks vaziuoti, skaiciuokle tingejau jungtis, snaudziu - galvoju, nu dar vienas toks gerulis ir einu i duša tikrint, nu ir ka - uzmigau biggrin.gif bet miego maza buvo. Siandien pas gydyt del to strepto bieso, isaugo ar ne. Ir panas vesiu pas gydyt, pakosti ir vel doh.gif
Atsakyti