Negaliu kaip susinervinau..

jūs man pasakykit ar čia aš perdėtai reaguoju ar kas yra..
Yra atvažiavus anyta pasisvečiuoti keliom savaitėm.. Pavargau aš eiti iš paskos ir tvarkyti visą jovalą.. Šiandien pasiskambinu mamai pasiguosti, nes nu ji irgi galvojo kad man čia talka bus, pagelbės, lengviau viskas ir pan, nu vienžo padės besilaukiančiai paskutinį mėn marčiai, o ji man sako, nesiskųsk anyta, negražu, tu vaikystėj irgi nemėgai tvarkytis.

nu blec nesikeikiant prie ko čia aš vaikystėj nemėgau tvarkytis, ir kur suaugusi moteriškė, kuri negali po savęs susitvarkyti?? Aš iš paskos su plęšiančiu klynu turiu eit ir rinkti jos puodukus, šaukščiukus ir tt. Šiandien iki parduotuvės buvom išvažiavę, grįžtam, ale sriubą virė vadinasi, įeinu į virtuvę, o ten karas, sviestinas peilis ant stalo, duona, sviestas, lupenos kriauklėj, lėkštės kuriose kažką sudėjus buvo, svogūno gabalas, kavos puodelis, šaukštelis dar kitir, samtis ant stalo, dvi keptuvės ištrauktos, daržovės numestos, rankšluostukai, kriauklė pilna, o ji jau ant sofutės. Viską tvarkyti man reikia, kai baigiu, klausia ar pagalbos nereikia? Reikėjo bld prieš 15min kai pradėjau tvarkytis! Salione kėdės išstumdytos, pasėdėjo ant vienos, kitos, dar kažkoks puodelis, trupiniai. Nu faaak,
Aš neturiu smarvės lakstyt ir tvarkytis n kartų per dieną..

neprašau kad ji man trobas kuoptų, tenoriu kad po savęs, savo puoduką ar lėkštę nusineštų, o ne paliktų, maždaug pohuj vistiek sutvarkys.. Mato kaip chujovai judu, kaip skauda, ne, vienodai..
O MB dar nori jos 'atostogas' pratęsti čia, nes neva man padeda, man lengviau..
Aišku jis grįžta, viskas sutvarkyta, jam atrodo mamytė pasistengė, o aš pasakyt nieko nenoriu, nes nu bliac, nesmagu žiauriai..
Krč jokio palaikymo, net iš motinos negavau..
Ką daryyyyyyyyt
Pasipasakok SB apie tai, pasikalbėkit. Arba spjauk ir netvarkyk po jos, išvažiuok kur iki vakaro, lai TB pamato vakare rezultatą.