<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="pro100egle" data-cid="71323213" data-time="1483091258"><div><p>pati aparata parodyt ar kaip aukcionai vyksta?
jei avent garpuodis tai toki nusipirkau jis siandien dienai jau seno modelio bent kadangi nauja nenaudota pirkau tai man dzin tas modelio naujumas.
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.google.lt/search?q=avent+gar%C5%B3+puodas&client=safari&hl=en-lt&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwic0K-h0ZvRAhUHhiwKHXm4A-UQ_AUIBygB&biw=375&bih=559#imgrc=y0rvw8bDMlTRHM%3A'>https://www.google.lt/search?q=avent+garų+p...rvw8bDMlTRHM%3A</a>
white noise mashine tai muzika skleidziantis aparatas white noise yra baltas triuksmas pvz lietus, vejas, banginiu garsai ir t.t ji pirkau nes mano sunui pirmom savaitem ypac reikejo. Tai telefone per youtube paleisdavau white noise muziku ir palikdavau miegot (bet va tada tel neturi). Daznai leliukam patinka tokie whote noise nes juk musu pilvukuose jie visokiu garsu pastoviai girdi, zarnyno veikla,tevu bendravimas, mamos sirdies garsas. o islinde i pasauli jie buna kaip ir visiskoj tyloj, todel blaskosi nuo garsu ir t.t na bent manasis blaskesi.</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>As tai dabar kartais juros ir banginiu garsus paledziu, pasiklausau kai namuose bunu...</p><p></p><p><strong>Dynka </strong>super , kad gerai issimiegojai
</p><p></p><p>Nu ka, as po TA. Pridaviau slapyma, paeme streptokokui</p><p>spaudimas mano 117/73, matavo pilva tai 92-34, nieko nesake ir as neklausiau, pasake, kad viskas o.k., graziai atrodau ☺☺</p><p>Paklause ar skauda man, sakau ne, viskas o.k. naktim nesikeliu..ismiegu..Nu sako gali skausmai pasirodyti ateityje...</p><p>Mano lelyte islsti nesiruosia, gyd.pasake sulauksiu ir 3-ju karaliu ir sausio vidurio, savo termino, panasu i tai...</p><p>Gal kokius 10-15min, klausiau tonusus-sirdeles 💞</p><p>Paminejo, galiu keliauti po LT, sokti..iprastai gyventi

sakau as ta ir darau...

</p><p>Kitas vizitas man bus sausio 9d.</p><p>Planavau snd po gyd., tase i ligonine sukrauti, bet dar nekrausiu

naujais metais uzsiimsiu sia veikla

</p><p></p>