Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, čia mažius taip  kasdien Užgavėnes švenčia? :unsure:  Darželyje irgi nevalgo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 09 vasario 2018 - 16:57

o kadaise, kazkas  mano  vaikus isrankiais  vadino .  maniskiai  maziukai valge kas duodama buvo. tik  paauglysteje pradejo nenorai list .  nu ir as nekisu kas aniems neskanu  . bet kad isalks ir valgys viska, tai nesamoniu nesamone. ne  negyvenamoj saloj  esam.   degaliniu su  slamstmaisciu pilna

Atsakyti

medvilnė ar merinas? optiškai balta ar pieno? :hmm:​ 

Merino reik :unsure:  optiškai balto. Pieniško jau prisipirkau :oh: :lol:

Man iš Restar grobio, tas ryškus kažkoks avietinis siūlas :wub:

Atsakyti

Nite, čia mažius taip  kasdien Užgavėnes švenčia? :unsure:  Darželyje irgi nevalgo?

:D panašiai :D blynus valgo gana dažnai ir visokius, tame tarpe ir bulvinius. Lietinius tik su varške :rolleyes: 

Tai į blynų tešlą maišom viską :D varškę, obuolį, cukiniją, moliūgą, vištienos file smulkiai supjaustytą  :rolleyes: 

Daržely mažai ką valgydavo :rolleyes: blynus  :D dar bulvių košę, makaronus - auklėtojos žinojo, kad jam tik garnyras be daržovių :D

Atsakyti

O pasirodo žinomi man tie pardavėjai :D​  Su vyriškiu Irenijum dirbom kartu. Paskui metė samdomą darbą ir prisijungė prie žmonos versliuko.

Atsakyti

Labos :4u: 

Nu ir kas sugalvoja seminarus vest penktadieniais :mad2: kai paprastai darba baigiam per juos darba ketvirta valanda, o seminaras kaip ne penktadieni rrrrrrrrrr. Susaliau dar be to kaip ciucikas, gal nesibaigs bloguoju. Vietoj to kad galeciau irkluot su pledu ant koju, nepaleidziu arbatos puodelio is ranku :D .

Olaiv, rodyk savo grobi spalviskai :bigsmile: gal sakysies kada tvido? Nuoru jo, jungciaus i kompanija jei priimtum :ax: .

Restar ar uz  ta nuforografuota grobi paklojai 99 p i n i g u ssssssss :blink: as apakus :blink: . Gal ne viska parodei :D 

Qqsk, ka mezgi daba? Dukra parsinese Milkos sokolado tai taip tave prisiminiau :D ar pabaigei ta milkini megzteli? Ar uzteko siulo :mirksiukas: 

Atsakyti

Soliuk  - čia daug ar mažai? Nusifokinau ir kiekius bei kainas. Sakykim, ta maža balta babinaitė baby alpacos - 16 eur. Kažkuri viena net 30, turbūt ta su kašmyru. Kai pagalvoju, kiek visko galima nusimegzti iš tiek, tai man atrodo ne tiek ir brangu... Jeigu litais neskaičiuoti... Aš irgi prisimaliau imbiero, citrinos ir medaus ir arbatėle visus apdalinau bei pati pasigerinau nuotaiką.

Atsakyti

Restar, daugoka pasirode :ax:, gal del to kad pati tiek neesu is karto vienu ypu isleidus. Bet tavo argumentai itikina kad gal ir ne taip brangoka jei lyguntume ka uz tiek auksiniu gatavo nupirktumem. O ka seimyna sake? Merginos neeatakavo kad jom jau daba pradetum megzti :D .

Atsakyti

Numezgiau kepure  :4u:

Prasom nesijuokt  :D  reik dar pamusala numegzt, bus pirmas darbas  :D Priedas  9ABF0646-C1CC-4FE5-853E-F8AFB45CD9C6.jpeg   139,59KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  996C847B-7936-4D31-BE46-FEBF43F6888D.jpeg   103,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka katram darbe su tuo vyriskiu dirbai.

Soliuk vis dar milkini mezgu..nu zinai kai ne sau sunkiai eina, kai negali matuot ir stop procesas..daba rankoves galvute mezgu, liks antra jei viskas gerai ir kaklo apdaila

Alia kaip pavargau..visa vakara manikiure buvau..tai jei as pavargau tai kaip ta nabage katra susirietus priismerkus 2 valandas su tais mano nagais vazojosi...gaila net mergickos pasidare

Atsakyti

Liniuka katram darbe su tuo vyriskiu dirbai.

Tam kur iškart po vatesi.

Kokį fainą svečią šiandien turėjom :wub:  Atbėgo į kiemą šuo. Toks drąsus ir draugiškas. Didelis, matosi naminis. Įsileidom į namus, tai visi lūžom nuo katino pozų ir garsų :D  O svečiui giliai vienodai, pasimeilino visiems ir išbėgo :D​  Ech...

Atsakyti

Mano vyriausias sūnus labai neišrankus maistui. Valgydavo praktiškai viską. Net jei kas jam ir ne taip  labai patinka, tai išsako nuomonę, bet vis tiek valgo. Nebūdavo, kad kažko visai nevalgytų. Tai kokioje 11 klasėj išvažiavo į mainus į kitą miestą savaitei. Ir ten apgyvendino šeimoje, kur jo amžiaus jaunuolis gyveno su mama ir močiute. Tos moteriškės pasirodo nelabai kaip turėjo savo meilę per maistą parodytii, nes tas jaunuolis labai išrankus ir nevalgus buvo. Tai kai pajuto,kad mūsiškis viską valgo ir dar giria, tai buvo pagatavos visą rūsį savo visokių mišrainių sunešt ir sumaitint. Na, dar šitos paragauk, dar šitos, o dar tokios turim... :)

Atsakyti