Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rasyte, gražus tas pirmas bandymas. O čia susiūta, ar ratu numezgei?

Ai, dar - vis dėlto nusipirkau tuos kvepalus, kur sakiau, kad atradau patinkantį kvapą, bet paskui gavau dovanų kitus. Pirmadienį išėjjau iš darbo ir nutariau - užeisiu ne į tą pačią, bet į kitą to tinklo parduotuvę. Jei ten bus, pirksiu, o jei ne, vadinas ir nereikia. Ir buvo :) Šiandien kvapas dar patinka. Tik nesuprantu kam juos daro purškiamus. Nes labai sunku nepadauginti,o tada jau ir pats geriausias kvapas per aštrus pasidaro.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

mane vėl darbinė karuselė įsiurbus buvo...  :oh: o vakarais labai mezgiminis kablys nepaleisdavo  :bigsmile: 

užrai turiu pabaigtuką - ploną kašmyro megztuką Rūtai  :victory2: rytoj laukia tiesos akimirka - neramu, ar būsiu dydį pataikiusi. Ir dar iškirptė giloka gavosi  :unsure: 

Atsakyti

Ratu megzt reikia 2-jų adatinių :) Rasytė po kol kas draugaujasi su  viena :)

Atsakyti

Aš irgi kvepalus radau - labai kvapas patinka  :wub:  bet labai nepatinka kaina  :oh: niekingi 260 pinigų  :frusty: 

Atsakyti

Oj, nea.. net nezinociau kaip, o ir antros adatines neturiu.

Pradziai bus tik kvadratai arba staciakampiai ir is ju kazkas gausis :D

Atsakyti

Aš irgi kvepalus radau - labai kvapas patinka  :wub:  bet labai nepatinka kaina  :oh: niekingi 260 pinigų  :frusty:

Kokie ?

Atsakyti

užrai turiu pabaigtuką - ploną kašmyro megztuką Rūtai  :victory2: rytoj laukia tiesos akimirka - neramu, ar būsiu dydį pataikiusi. Ir dar iškirptė giloka gavosi  :unsure:

Per gilia iskirpte galima nusukt i nugara ir bus sexy megztukas :rolleyes:

Atsakyti

Yra Fb kvapomanu grupe, kur zmogai dalinasi atomikais nuo 5 ml iki... Labai super kai yra per brangu nusipirkt visa butelaiti, o galima turet kelis atomikus su norimais prabangiais kvepalais.

Atsakyti

Kokie ?

Frederic Malle “Portrait of the Lady”

Atsakyti

Frederic Malle “Portrait of the Lady”

Tikrai maciau, kad tokiais dalinosi :rolleyes:

Atsakyti

Rasyt, tai jau nubruolinai :blink:  :blink: Nu nieko sau!!!!! Ak kad as taip mokeciau instrukcijas skaityt :D  :D .

Lace, kaip ten musu virbalu uzsakymas?  A galiu jau svajot kad ir apie paveluota dovana :D 

Atsakyti

Tikrai maciau, kad tokiais dalinosi :rolleyes:

Esu mačiusi, bet mokėti 30 eur už 10 ml man atrodo dar didesnė nesąmonė...

kol kas dar panorėsiu kurį laiką   :ax: jei ilgai nepraeis, galvosiu, ką daryt...  :dry2: 

Atsakyti