Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos. O aš vakar užgrybavau į Uniqlo ir per 10 minučių 2 plonyčio merino megztelius nusimezgiau  :D . Tai dabar ramu, kad apsirengti yra ką ir galiu ramiai toliau savo baby alpaką virbaluot. 

Atsakyti

Pridariau maisto ir pasidariau mezgadienį. Vyras išvažiavo į vieną iš tų 2k/per metus išvykų į tetos kaimą su mama ir broliu, kai papildomas bagažas nereikalingas. Tokiais atvejais paprastai lipam su vaikais į Gedimino pilį :D, ale kad aptingus. Tai žiūriu filmus ir mezgu....

Atsakyti

Restar, pareklamuok ką žiūri

Atsakyti

Katuk, gėda net prisipažint... vis tą patį :), jau 385 serijas sužiūrėjau, "Seserys". Per savaitę, kartais 2 atsilieku, tada mediatekoj atsigriebiu.

Iš "normalių" filmų neseniai žiūrėtų tokių neblogų, priverčiančių susimąstyti - "Stiklo pilis" ir "Captain fantastic" - panašūs ganėtinai, bet ir skiriasi.

Atsakyti

Mezgu!

Mano vaikai abu turi Drakius. Nes gavau siūlų siuntinuką iš damos, tai kaip apsidžiaugia, kad dvi gijeles ėmiau mėlynių pyrago spalvos drops delight!! Abu pasidalino.

Mezga tai tiek pat kaip aš, mikrokiekius.

Atsakyti

Restar -dėkui ir už tai.

aš sužiūrėjau kažkokį Safe. 1sezonas 8serijos, bet istoroja su pradžia ir pabaiga. Nu visai patiko, toks ne visai nuspėjamas, su intriga, nors ir ne aukštumos.

nezgiau vakar iki 1.30. Storulius siūlus. Malonumas 

Atsakyti

Laba,

Parodysiu tokią senieną jau nuo praeitos žiemos, bet dėl statistikos, kad ir menkas darbelis, bet rodau :D

Šiaip, labai mėgstamos ir šiltos, tik padą reik neslystantį padaryt.

Priedas  3.png   1,15MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 16 rugsėjo 2018 - 19:06

Limit, super!  :wub: o kaip kraštelis padarytas? Ir kokie čia siūlai?

Nemezgiau šiandien, tik išardžiau ką vakar mezgiau. Vėl mažulę liemenę. Tokie daikčiukai labai gerai visokius raštelius išbandyt :)

Atsakyti

Paprastas ripsas krašte. 

Siūlai Wash+filz.

Pirma numezgi 1/3 didesnį nei reik, į į skalbyklę ir gauni šiltą tankų daiktą. 

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas,

Ir vėl pirmadienis...

6dfb7ed6a97a075545bae8047ca10f2a.jpg

Atsakyti

būt neblogai: šeštadienis sekmadienis penktadienis ir vėl šeštadienis :D

labas rytas

Atsakyti