Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kas yra apačios atmata :D

Atnara.

Tlf taisymai :angel2:​ 

Atsakyti

Terezza, o aš galvojau,kad mūsų laukinė,tai siautėja naktim :) nu kaip tikra lietuvė pasidžiaugsiu, kad veislinės Bestijos irgi tokios būna :D amžius gal čia jų toks? Ar čia ženklas,kad sterilizuot reikia?

Klausimas gėlininkėms-daržininkėms. Restar, tu čia visokių mandrų pavadinimų prisipirkai :) Kas gali augti visiškam pavėsyje? :)) nes aš tai visai nieko apie augalus nesuprantu,o vaikai labai nori sodint gėles kokias. Nupirkom krokų ir tulpių svogūnėlių su akcija, sukišom tipo pavasariui palei sieną,kaip kokios pirmo aukšto bobutės kad darželius pasidaro :D  Bet dabar pagalvojau,kad ten visiškas pavėsis nuo aplinkinių namų  :oh: aišku, pirmiausia, jei dar tų svogūnėlių neišvogs iki pavasario :D

Atsakyti

Terezza, o aš galvojau,kad mūsų laukinė,tai siautėja naktim :) nu kaip tikra lietuvė pasidžiaugsiu, kad veislinės Bestijos irgi tokios būna :D amžius gal čia jų toks? Ar čia ženklas,kad sterilizuot reikia?

Klausimas gėlininkėms-daržininkėms. Restar, tu čia visokių mandrų pavadinimų prisipirkai :) Kas gali augti visiškam pavėsyje? :)) nes aš tai visai nieko apie augalus nesuprantu,o vaikai labai nori sodint gėles kokias. Nupirkom krokų ir tulpių svogūnėlių su akcija, sukišom tipo pavasariui palei sieną,kaip kokios pirmo aukšto bobutės kad darželius pasidaro :D  Bet dabar pagalvojau,kad ten visiškas pavėsis nuo aplinkinių namų  :oh: aišku, pirmiausia, jei dar tų svogūnėlių neišvogs iki pavasario :D

Abelo, manoji viena sterilizuota, kita bus išskapyta už 2-jų savaičių. Bet tai nesusiję. Katės yra naktiniai gyvūnai. Jos aktyviausios, kai tamsu. Aišku, pakratymais/išmetimais iš kambario/išmaudymu galima atpratint nuo siautėjimo, kai šeimininkai miega, bet tai užima laiko.

Krokai auga pavėsy. Svogūnėlius reikia po žemėm sukišt. Bet dabar dar ankstoka. Sodinčiau juos ne anksčiau kaip spalio gale, tuomet žydės anksti pavasarį.

Begonijos dar pavėsį mėgsta.

Atsakyti

Tai jau sukišom :) matysim,kas ten liks/neliks ir išlįs ar ne. Vaikam gi svarbu procesas,o ne laukt spalio mėn :) nors galėsim antrą raundą spalio gale sukišt ir palyginsim! :) gera idėja. Reiks krokų paieškot dar :)

O dar apie kates. Girdėjau,kad galima išmokyt kažkaip be dėžutės ant žmogiško wc daryt.... čia tiesa? Ir kaip to mokyt?  :hmm: 

Atsakyti

Labos šokėjos :D Aš irgi lietuvė :D :D pasidžiaugsiu, mūsų 8 kg kotikas kur bebūtų ir kur begulėtų, bet jei kuris pirmas iš šeimos narių eina valytis dantų, tai jis tuo pačiu momentu keliasi ir keliauja į savo guoliuką prie radiatoriaus. Išmiega visą naktį kaip ir mes :yahoo: geruuuuulis. Gaila tik kad kai grįžti per pietus arba vakare o jis vis dar kur nors guli, niekada pirmas neiateis pasimylinėti :B kaip tikras katinas, tik tada kai JIS to  nori.

Abelo, Olaivos kotikas ant klozeto daro :bigsmile:, yr specialus ir laaabai brangus :D ten jam visas kompliektas. Bet galima gal kokioj kačių temoj ir pigiau gauti, ne naują. Jau kai katinas be jo savarankiškai užššoka ant klozeto, jis nebereiklaingas, kiti parduoda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 17 rugsėjo 2018 - 15:16

Tai jau sukišom :) matysim,kas ten liks/neliks ir išlįs ar ne. Vaikam gi svarbu procesas,o ne laukt spalio mėn :) nors galėsim antrą raundą spalio gale sukišt ir palyginsim! :) gera idėja. Reiks krokų paieškot dar :)

O dar apie kates. Girdėjau,kad galima išmokyt kažkaip be dėžutės ant žmogiško wc daryt.... čia tiesa? Ir kaip to mokyt?  :hmm:

Tiesa. 

https://www.youtube....h?v=NND_64dSxd0

https://www.youtube....h?v=w4wka4aKtZE

https://www.youtube....h?v=2vNpujPhs_U

Po krokais, giliau, galima narcizų svogūnėlius sukišt. krokus keliais cm virš jų. Tuomet nužydėjus krokams išlįs narcizai.

Atsakyti

Labos šokėjos :D Aš irgi lietuvė :D :D pasidžiaugsiu, mūsų 8 kg kotikas kur bebūtų ir kur begulėtų, bet jei kuris pirmas iš šeimos narių eina valytis dantų, tai jis tuo pačiu momentu keliasi ir keliauja į savo guoliuką prie radiatoriaus. Išmiega visą naktį kaip ir mes :yahoo: geruuuuulis. Gaila tik kad kai grįžti per pietus arba vakare o jis vis dar kur nors guli, niekada pirmas neiateis pasimylinėti :B kaip tikras katinas, tik tada kai JIS to  nori.

O va maniškės į pakvietimą reaguoja. Kaip šuniukai. Ypač Bestija. Ištari vardą ir atvaro kniaukdama. Va taip:

https://www.youtube....h?v=Tg6J6SbIE2A

Atsakyti

maniske miega atskirame kambaryje. ir buvusi  kate miegodavo atskiram kambaryje  tiesiog atena miego laikas, gauna est ir einam miegot visi i savo lovytes :)

dabar jai jau du metai ir menuo, tai jau  ir as isgirstu murkima, ir jau kartais ant keliu ateina pagulet. senoji kate nuo manes nenulipdavo praktiskai  ir murkdavo kaip traktoriukas .

ale zino   pasakymus , "einam valgyt"  :)) ir is bet kur atlekia, kai imu pagalast peili. zino , kad gaus zalios mesytes :)

jei nakti tenka eit i tulika, tai aisku, bendraut labai nori.

iseinant is namu, visada palydi iki duru ( eitu ir toliau kartu) . o  atsirakinus duris, reik tase nuleist ant zemes, nes mautu lauk pro duris . laukia musu .

zodziu auginu tokia ramiake, keistuolyte. ir vis uzsiminu, kad  jai gal reiktu kokios keturkojes  drauges, katra biski  enerdzaizerius pakrautu :)

Atsakyti

Užtat kaip gerai žiurkėnai padeda pamokas ruošti!!

O katuks tai profė: taip, pabėgę žiurkėnai slepiasi sofose!!! (Gėrėm šiandien gelsvai melsvą kavą, tą baby merino žalsva tai llaaaabai jūrbanginė, pilkšvai melsva)

Atsakyti

Radot pabėgėlį? Ką sudorojo? :D 

beje, kaip pavadinot?

Gražios spalvos mano kūdikinės dovanos. Ir ta žalsva kuri melsva visai gera. 

Dabar tik reik žmoniškai numegzt :B​ 

Atsakyti

Nieko nesudorojo. Man atrodo, jis tik vos vos pailsėti nuo glostymo spėjo.

Vardas Citrinukas. Su kailio spalva ir maisto preferencijomis nesusijęs.

Atsakyti

Mūsų buvo Spanguoliukas :D​ sutrumpintai -Spangis

Atsakyti