Šarange, būk laiminga ir kai mezgi, ir kai nemezgi!!! Būties lengvumo, sieloj - skaidrumo. .
Šarange, su gimtadieniu tave!
Kūrybingų idėjų, bet ne per daug, kad patirtum džiaugsmo jas įgyvendinti. Ir santarvės su drakiumi.
Dvi dienas nebuvau įsijungus kompo, o telefone dingo citavinas ir net atsakymų langas. Galvojau SM kažkas nutiko. Bet ką tik pamačiau, kad paprasčiausiai atsijungė.
Truputėlį pabuvom piligrimais. O Kaunas pasitiko ypatingai gražiais auksiniais medžiais. Gal per vasarą saulės gerai prisigėrė.
Turiu keturis klausimus
1. Kada pirtis?
2. Kada swapas?
3. Ką dabar mezgat?
4. Kokį serialą dabar žiūrit?
1. Nežinau. Nemoku ko nors organizuoti. Žinau tik kad negaliu lapkričio 17-18. O noro pierčiai turiu.
2. Jei darom tradicinį kalėdinį, tai jau būtų metas organizuotis.
3. Galima sakyti, kad nemezgu. Guli mezginys verkiantis.
4. Nežiūriu. Kažkada vasarą iš naujo nemažą dalį Dauntono abatijos peržiūrėjau.
sveikos gyvos ;)
prajuokino rugpjūčio mėn žurnalo Artuma anekdotas:
Siūlų pirkimas ir mezgimas-tai du atskiri hobiai ;)
Šiandien taip nekukliai su Nojum mieste prasivaikščiojom,pamatėm popiežių iš arti,susitikom daug pažįstamų toj didelėj minioj puiki diena
Pirtis tai ir sausį gali būti,po visų maratonų kalėdinių;nieko nemezgu ir nenoriu;serialų nežiūriu;swapas domina
Sveikos Šarange, sveikinu su švente
Mano vyresnės dukros irgi šiandien gimtadienis
Turiu keturis klausimus
1. Kada pirtis?
2. Kada swapas?
3. Ką dabar mezgat?
4. Kokį serialą dabar žiūrit?
2 - jei tiks, galiu vėl pagelbėt tarpininkaujant. Visai linksma tam šurmuly sudalyvaut
3 - mažę pradėjau į lopšelį pratint, tai jau siūlus vėl glostau. Prisinėriau naujų servetėlių po kavos puodukais,dabar metriką mažąjai siuvinėju, o toliau planuose megztukas mažei arba kojinės kalėdinėms dovanoms
4 - šitiems dar laiko neradau
Sveikos, Ačiū, kad nepamiršot, ačiū, kad mūzos prilinkejot... Labai jos ilgiuosi.... Labai džiaugiuosi, kad galiu būt čia ir be múzos...
Vaišių atsinešiu ryt....
Liniuka, 1.Aš už lapkritį, labai jau norisi tuo periodu, kažkokio kvyyyy 2.irgi už nors ir be mūzos... 3. Lininę bliuskutę, bet sunkiai... 4. Jokio...
Labas rytas Nu va atsibaliavojom galima grįžt i mezgimą 😀.
Šarange su praėjusiu, prisijungiu prie visų sveikinimų.
Liniukos klausimynas 1. Aš už lapkritį, nors aišku žiūrint kuris savaitgalis, kažkur per viduriuką negalėsiu tikrai tik nežinau dar kurį savaitgalį 3. A la heywardinį švarkiuką užmestuką 4. Nežiūriu šiuo metu, mezgu pagal kokius video youtube(nebutinai mezgiminius) arba transliacijas instagrame
Laba diena
Rodos ir to laiko daugiau namie sėdint, o užsukt pas jus vis pritrūkstu. Bandysiu taisytis
Šarange, su praėjusiu tave
Liniukos KGB:
1. Dėl pirties nieko nežinau, ji savaitgalį, tai man beveik visada sudėtinga.
2. Swapo noriu, laukiu ir manau, kad jau galima būtų pradėti veiksmą.
3. Mezgu naują Inspirą.
4. Su vyru žiūrim rusišką serialą "The Sniffer"
labas rytas,
su tais klausimais.....
aš visa dar tokia išsiderinusi, tai net nežinau, ką atsakyt, bet bandysiu
1. pirties noriu. bele kada, gal net kuo greičiau tuo geriau
2. swapo noriu, ale bet sveikas protas sako, kad nedalyvaut. visą vasarą galvojau, akd reik iš anksto kokių smulkmenėlių pasiruošt, net idėjų ieškojau, galvojau. Bet nu, esu realistė, su mano tempais, laiku ir neorganizuotumu, tai faktas, kad nespėsiu
3. mezgu kūdikinius daktelius. kepurytes (dvi) jau numezgiau, pagal Abelo pvz. dabar kojinytės/batukai. jau gal kokį 5 variantą pradedu, bet lyg ir vakar vakare pataikiau. paga Lusasitos nuorodą iš FB
4. žiūrėjau "Safe", po to "The Last Post", tie abu mini, visai tokie žiūrimi pasirodė. po jų nebelabai randu ką žiūrėt, pradėjau "Imperatorė Ki", neužkabino, tada kažkokį korėjiečių, ieškojau tai "True Detective" bet radau kitą
Katuk, o pirčiai laiko rasi? Soriuks nesusilaikiau
Jei lapkritį, tai man 3, 10 ir 17 tinka
Pinta, jei tik yra noro, tai būtų super, jei pabūtum makaluotoja
Mačiau ir aš Gadget anonse Penktadienį sekta žiūri Auksinį protą ane
Liniuka, pirtis - šventas reikalas. visi kiti atidedami
o jei rimtai, taigi man ne tai kad laiko trūksta - organizuotumo tiesiog
beje, savaitgalį buvau kine. Liniuka, vadinasi Nedidelė paslauga.
man visai patiko, toks nuotaikingas detektyvas/drama/komedija.
O, visi mane matė, tik aš ne. TV nemačiau ;)
Katuk, tas filmas mano wishliste. Po muppetų ;)
Va va aš irgi apie šitą filmą pagalvojau