Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

nu jau norisi vilnas traukt iš maišų vakuumų, gerai kad ne viską ten buvau sukišus, pasilikau dėl viso pikto vieną kitą šiltesnį rūbą spintoj

kažkaip vasarą galvojau kad visus metus iš cotton merino megzčiau, bet va kažkaip alpakų tvidų ir dundagų beigi kašmyriukų metas netikėtai atėjo..tik kad vistiek reik pabaigt pradėtą, o tada o tada drakiaus laukia persikraustymas vėl atgal į savo guolį

norėtųsi jau ir nusipirkt ką, nu bet turiu tokį įtarimą kad žieminiai lobiai pas mane didesni nei vasariniai

Atsakyti

Sveikos,

pirma nesiryžau užsirašyti. Ir vėl be galo daug streso apturėsiu su savo nuolat abejojančia natūra, bet ir to gero dalyvavimo jausmo nenoriu iš savęs atimti :). Man spėti tai nebaisu, nes visada atsiranda laiko, kai tik yra noras. Man sunkiausia - su idėjos išsigryninimu ir apsisprendimu, kurį gi variantą rinktis. Vis noriu ką mandro išbandyti, a la nustebinti ką nors, bet ... vis nustebinu save meile paprastumui :).

PRADEDAM 

1. liniuka

2. Kerpena

3. Limit

4.Restar

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

neprognozuojamas tas mano gyvenimas dabar, bet vis tiek tikiu, kad swapui laiko rasiu  :rolleyes:  Rašausi...

PRADEDAM 

1. liniuka

2. Kerpena

3. Limit

4. Restar

5. Lace

Atsakyti

Liniuka, nu, rašiau tau sms, bet įtariu vėl nesusišneka mūsų telefai

Atsakyti

Nu kažkaip vangiai, vangiai šiemet. Nesijaučia tokio entuziazmo, kaip ankstesniais metais.

Atsakyti

Sveikos...

Išgyvenau metinį auditą, tai nei vaišių pažadėtų nepagaminau jums, nei gėrių... Kaltas, prisipažystu. Nuo ryt jau gyvensiu :)

PRADEDAM 

1. liniuka

2. Kerpena

3. Limit

4. Restar

5. Lace

6. Šarangė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 25 rugsėjo 2018 - 15:17

Oi, gerai, kad nėra entuziazmo šiuo metu, reiškia, visos ne pilnatinės :). Nes pas mane tokių pilnatinių atvejų pasipylė, net į kalendorių pažiūrėjau :), tai akurat. Nebūtina gi susirašyti per 2 dienas, gal tik deadline'ą nusimatyt.

Atsakyti

Mano vedėja sako, kad irgi iš laiškų gali pastebėti, kada pilnatis. O manęs  tai mėnulio fazės kažkaip neveikia. :)

Atsakyti

Ogi turiu pagaliau ir aš kažką parodyti  :rolleyes:  Baigiau savo labai elementorišką (bet ir prabangių siūlų) megztuką. Gal pamenat, pasakojau, kaip per Žolines įsiprašiau į Anykščių siūlinę ir buvo nepatogu tuščiomis išeiti - tada nusipirkau pusbabinę gražios mėlynos spalvos siūlų. Sudėtis kažkokia labai jau prabangi buvo - 35/35/30 merinas/kašmyras/šilkas.  :B  Pabandžiau iš jų vienų megzti - jokio vaizdo, kažkoks skudurėlis, tos prabangos nei su padidinamu stiklu nebesimatė  :oh: Tai atradau "bibliotekoje" identiškos spalvos mocheros ir dar paturbinau sudėtį  :bigsmile: Mezgiau mašina, atnaras virbalais. Gavosi tik iš antro karto  :oh: Ar nešiosiu - nežinau, man tokiam megztukui labai šaltos žiemos reikia  :mirksiukas: Bet kol kas gražiai spintoje pagulės  :ax:

9ADF9660-03B9-4F48-B88D-69C03685B83F_med

B27A00A0-E9AC-4B27-AD20-F3665F3B08BE_med

F419C917-170A-41CE-B2A2-3ECCA524FFC8_med

Atsakyti

Lace, nu labai gražiai apyklaklė išmodeliuota :4u:  Ir fasonas tau labai tinkantis :wub:  

Blyn sėdžiu kieme be raktų ir laukiu šeimynos :B​ 

Atsakyti

sarange su praejusiu :) 

islindau kaip pilypas is kanapiu .

nemezgu .

serialai dabar irgi nuo ryto iki vakaro :)

kaltininkes pirmiausia Olaiva, paskui  Teressa. atspekit kas jas sieja  be fotografavimo ir mezgimo :)

Atsakyti

sarange su praejusiu :) 

islindau kaip pilypas is kanapiu .

nemezgu .

serialai dabar irgi nuo ryto iki vakaro :)

kaltininkes pirmiausia Olaiva, paskui  Teressa. atspekit kas jas sieja  be fotografavimo ir mezgimo :)

katės? :D

Atsakyti