Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir aš, ir mano vaikai valgom ir šlapkę, ir batoną, ir kebabą. Ir kitokias nesąmones. Kartais.  Ir jau kai valgom - tai be jokio sąžinės graužimo :)

Nudirbau bjauriausią darbą, dabar reikia eiti žiūrėti, ką galiu pagaminti valgyti :).

Atsakyti

Diena be automobilio  :blink:  :oh: http://gzeme.lt/2018...biliu-padangas/

Atsakyti

Sveikos, pagaliau penktadienis...nors darbe visai maloni savaitė buvo, jei neskaitant nuo žarnyno viruso, kaip lapai krentančių kolegų🤦‍♀️ Limit, jo, batai geruliai, dar nuo dičkio likę, vis taikiausi, taikiausi kam nors atiduoti, bet žiūriu, kad jau mažė priaugo😁 Dabar jau ir man vilnonių reikia, kad prie kirzų tiktų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 21 rugsėjo 2018 - 16:23

Labas

Pažengęs mezgimas - mezginys su manim. Dar nesulaukė pamezgimo, bet buvimu džiugina.

Atsakyti

Laba :) siandien ryte taip gaila maziuko dkaniai mirgamcio buvo, kad leidau sau panerti ratuka :)

jau jau po truputi mezgime matosi forma ir vaizdas - nekantru kas gi gausis ir ar bus nesiojama :)

slamtmaistis.... kartais valgom, vaikai aisku kad praso ir aisku kad gauna :) sbarbiausia kad balansas geras butu :) 

mokykloj maistas net mano isrankusis Sake kad skanus :) taip kad..... nereikia daryti tragedijos

restae, man pavadari irgi siule pasitobuli ti mokyklos valgyoj :) i va vasara kai jau padariau vakariene pagal jo pageidavoma ir skoni- sake kad neisivaizduoja jas skaniau galetu pagaminti :) taip kad.... cia nuo situacijos priklauso.

Atsakyti

Mano sesuo virėja profesionalė, tikrai labai skaniai gamina. Ir iš gerų natūralių produktų. Tai jos vaikas, kuris namie nevalgus buvo, kai nuėjo į mokyklą, sako, oi koks skanus valgykloj karbonadas. O namuose nevalgydavo. Matyt ten irgi kokių gliutamatų pridėta buvo. O gal šiaip ne tiek mėsos, kiek tešlos norėjo. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 rugsėjo 2018 - 20:59

Nu vat kiek girdziu daugumai mokyklose maistas tinka..tai apie ka tie straipsniai nevalgomo meniu? O siaip mano diplomatiskasis kuris pernai mokykloj valgydavo bulves grikius ryzius plius salotas ir biski sriubos,mano koleges paklaustas kur skaniau uzgiedojo kad visur vienodai skanu:) nu lyg nebutu man pasakojes kaip mokykloj kotletai slyksciai atrodo o karbonadai smirda :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 rugsėjo 2018 - 21:06

Kai vaikus maitina kretingos maistas tai.. net mokytojos nevalgo. Nes nei vaizdas nei skonis. privaciose mokyklose gal kitaip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 22 rugsėjo 2018 - 06:49

Kiek suprantu kretingos maistas ir iki nauju reikalavimu nelabai valgomai maitino

Atsakyti

Gadget, ten tu į teliką papuolei?

Atsakyti

Turiu keturis klausimus :) 

1. Kada pirtis?

2. Kada swapas?

3. Ką dabar mezgat?

4. Kokį serialą dabar žiūrit?

Atsakyti

Gadget, ten tu į teliką papuolei?

Kokiam kontekste?

Atsakyti