Ir aš, ir mano vaikai valgom ir šlapkę, ir batoną, ir kebabą. Ir kitokias nesąmones. Kartais. Ir jau kai valgom - tai be jokio sąžinės graužimo .
Nudirbau bjauriausią darbą, dabar reikia eiti žiūrėti, ką galiu pagaminti valgyti .
Diena be automobilio
http://gzeme.lt/2018...biliu-padangas/
Sveikos, pagaliau penktadienis...nors darbe visai maloni savaitė buvo, jei neskaitant nuo žarnyno viruso, kaip lapai krentančių kolegų🤦♀️ Limit, jo, batai geruliai, dar nuo dičkio likę, vis taikiausi, taikiausi kam nors atiduoti, bet žiūriu, kad jau mažė priaugo😁 Dabar jau ir man vilnonių reikia, kad prie kirzų tiktų...
Laba siandien ryte taip gaila maziuko dkaniai mirgamcio buvo, kad leidau sau panerti ratuka
jau jau po truputi mezgime matosi forma ir vaizdas - nekantru kas gi gausis ir ar bus nesiojama
slamtmaistis.... kartais valgom, vaikai aisku kad praso ir aisku kad gauna sbarbiausia kad balansas geras butu
mokykloj maistas net mano isrankusis Sake kad skanus taip kad..... nereikia daryti tragedijos
restae, man pavadari irgi siule pasitobuli ti mokyklos valgyoj i va vasara kai jau padariau vakariene pagal jo pageidavoma ir skoni- sake kad neisivaizduoja jas skaniau galetu pagaminti
taip kad.... cia nuo situacijos priklauso.
Mano sesuo virėja profesionalė, tikrai labai skaniai gamina. Ir iš gerų natūralių produktų. Tai jos vaikas, kuris namie nevalgus buvo, kai nuėjo į mokyklą, sako, oi koks skanus valgykloj karbonadas. O namuose nevalgydavo. Matyt ten irgi kokių gliutamatų pridėta buvo. O gal šiaip ne tiek mėsos, kiek tešlos norėjo.
Nu vat kiek girdziu daugumai mokyklose maistas tinka..tai apie ka tie straipsniai nevalgomo meniu? O siaip mano diplomatiskasis kuris pernai mokykloj valgydavo bulves grikius ryzius plius salotas ir biski sriubos,mano koleges paklaustas kur skaniau uzgiedojo kad visur vienodai skanu:) nu lyg nebutu man pasakojes kaip mokykloj kotletai slyksciai atrodo o karbonadai smirda