Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, pagaliau išsiplovei :D

imu kavos. su širdute :wub:

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Lusasita, su nauju augintiniu  :4u:

Lace labai tau tinka megztukas  :wub:

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti

Nuejau paziuret didesniam ekrane Lacės švarkiuko

dailu ir reikalingas daigtas, ir jei karsta gi gali dabar vietoj striukytes panesiot, nu ne šįryt gal, bet rytoj va pvz bus truputį šilčiau

jamu kavos iš širdelės ir aš, rankas pasišildysiu, pirštinių jau reikia :)

Atsakyti

taigi, Lace megztukas

kažkaip labai gražiai susižiūrėjo ant Lace. o jau siūlo gražumas :wub:

Lusasitos augintinės :wub:  nu bus smagu ne tik abiems gyvnūnukams, bet ir pačiai Lusasitai, man rodos.

Atsakyti

Iki kada swap' ui reikia užsirašyti? Nors rudeni mano savijautą labai gerai Katukas aprašė  :oh: 

Atsakyti

Sveikos, tik šiandien susivokiau, kokia mano galva galvelė, kaip kiauras rėtis - labai greit pametu mintis.  Lace švarkiuką apžiūrėjau, mintyse apgyriau, realiai gi net čiupinėjau jį, tai ir kokybė ir jausmas - haute couture. Ale jau po kačių postų - tik į kates sureagavau. 

Šarange - su švaria galva  :4u: . Pas mane jokių baisių auditų nebūna, bet  kažkoks milijono reikalų konvejeris nuolat. Jeigu ne darbai - tai vaikai, jeigu ne vaikai - tai darbai, ir taip nuolat nuolat. Bet gėris tas, kad miegot pradėjau. Tik kas iš to - keliuosi kaip zombis, anksčiau kėliausi žvali...

Atsakyti

Labos :4u:

Lus, koookia fainuolė ta mažoji :wub: užniurkyčiau iš karto. Spantaniškas pirkis :D aš galvoju kad jos susidraugaus ir da parodys jum šposų :D . papasakok kaip paskui jom sekis pratintis vienai prie kitos.

Oooo Lace :wub: sveikia sugrįžus su nuostabiais mezginiais. Šiuo momentu taaip norėčiau susisupt į tą gražuolį.

Atsakyti

Labas rytas,

kokios gražios vaišės, net silpna pasidarė. :)

Lace megztukas "laciškai" tobulas ir labai tinka. :wub:

Lusasitos katuas  irgi tobulai atrodo. :super: Čia kokios nors veislės? Ar šiaip prigaludei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 rugsėjo 2018 - 08:12

tikrai antidepresantai :)  rudeneliui artejant, ir dar per pilnati :D

https://www.facebook...=3&__tn__=-RH-R

Atsakyti

kerpena, cia peterbald

Atsakyti

Lusasita, ar tikrai? Nes net pasigooglinau, kadangi nežinojau, ką tas žodis reiškia>> https://lt.wikipedia.../wiki/Peterbald. Tai taviškė tikrai gražesnė, bet turėtų būti pagal veislės aprašymą beplaukė?

Atsakyti