Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,   Vietoj mezgimo siandien ilgas paslankiojimas senamiesciu  

Priedas  received_577590882682260.jpeg   91,19KB   0 Parsiųsta kartų   

Priedas  received_241900156488309.jpeg   70,12KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 06 spalio 2018 - 15:19

https://www.instagra...id=w3l15azve01s

Atsakyti

Labas

grizau is Vilniaus. Dabar kiekviena sestadieni vaziuoju i paskaitas 😎 Labai pasiseke nes magistratura nemokama ☺Sutaupiau siulam 🙈

Atsakyti

O aš iš Kauno grįžau, tiksliau, iš Babtų  :hihihi:​ 

Atsakyti

Katuk a cia tavo uzupakalis didelis? :blink:​ 

Tu seniai mane matei :D 

Bet turėjau momeny kad gali būt kad džinsų dydis paskaičiuotas kiek mažesnėm apimtim nei mano. T.y kad proporcijos kitokios. Nu taip yr. Kai išneša plotin tai neužtenka juosmens aukščio

Atsakyti

Chu wants?

1. Qqte

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Šarangė

5. Restar

6. Liniuka

Bet tik lapkritį.

7. Limit

8. Katuks.

P.S. juodieji TT Alexa slim mano spintoj :B

Nu gėrių gėris. Prieš tai išsimatavau kokia 20 visokiausių, tai šitie be konkurencijos. Gaaal šiek tiek juosmuo per žemai, bet čia gali būt ir didelis užupakalis kaltas :rolleyes: nes kitas dydis tai jau vaizdas ne tas.

bet 5 valandos tarp pirkinių :wacko: nepakaltinama

Atsakyti

Sveikinu su džinsais

Atsakyti

Sveikos. Visą dieną buvau be ryšio.

Bet tai net aš tų džinsų užsinorėjau. :D  Neatsimenu, kada naujus džinsus būčiau sau pirkus. :dry2:Gal man kiek ir per didelė prabanga.

Bet tai negalit kaip žmonės normaliai į sąrašiuką susirašyt. Kol surankiojau telefonu :wacko:

Chu wants?
1. Qqte
2. Zuviukas
3. Faraway
4. Šarangė
5. Restar

6. Liniuka Bet tik lapkritį

7. Limit

8. Katuks.

9. Kerpena. Tikrai negaliu lapkričio 17-18

Atsakyti

Meeto norėčiau, nu bet tas lapkritis... Gausus progomis ir dėl to užimtais savaitgaliais.

Atsakyti

Priedas  11869_fcbee742439a1ca8ccb464d889a758183dcad02c.jpg_facebook.jpg   42,66KB   0 Parsiųsta kartų

Vakar megztelėjau, rankovę baigiau. Liko antras dublis :)

Ir Drakiui leidau kąsniuką. 

Dar, paskaičius Kerpenos tą pusiau atodūsį apie naujus džinsus, pasijutau fyfa... Man second hand yra nebūtinybė, naudoju stiliaus saviraiškai ir taupau, nes man patinka ir paieška laisvanoriškais retsykiais ir radimas ko nors už 50 cnt. 

Bet ir mezgimas, ir siuvimas man yra pirmiausis unikalių daiktų gaminimas. Va, guli, laukia pasiuvimas pataliukų - buvau su vaikais audinių parduotuvėje, kaifavom derindami (reikia gi teisingai margų paklodžių prie linksmapandžio užvalkalo). IKEA pigiau pasiuva, o jau apie greitį tyliu, bet... Žiba akutės nuo mano siūlų pataliukų.

Mano artimas draugių ratas irgi iš DIY žmonių, bet yra variacijų nuo "prie šios suknios neturiu auskarų, reikia užsisakyt" iki normalaus kontroliuoto Drakiaus ganymo ir dėl valios jėgos, ir dėl biudžeto.

Atsakyti

PS Ligvitos jaunuolis jau koks suaugyn nuėjęs!!!!

PPSS Restar, skaitau apie tavo saldžialiežuvį ir savo baltapūkį glostau.

Atsakyti

labas iš ryto,

kol tikslios datos nėr,dar nesirašau į sąrašą,nes lapkritį man laaabai intensyvi praktika studijoje ir renginiuose.bet gal ir bus šansas atvažiuot pasipirtint  :rolleyes: 

na ką,važiuoju etiudų fotografuoti :wub:​ 

Atsakyti