Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rudens gėrybės ♡

43351615_2183542768330809_64672393649287

Atsakyti

Labu vakarų :)

Paskaičiau, prilaikinau :) jaučiu, kad laikau ranką ant pulso ir tuo pačiu dalyvauju.

Katukai, sveikinu su naujais TT. Geri džinsai yra gėris!

Liniuka, apdairios moteros drakis niekad nesigiria nukautu grobiu ;)

Ašai visą dieną siūlus spalvinu. Į tarpus spėjau iki bažnyčios (bo mažoji eis prie komunijos) ir į kiną su draugute. Buvau Nepatogiam kine. Taip kaip ir hhhmmmm, sakyčiau :)

Pirtin dar nesirašau (nors noras, tai kaip siūlų drakius... įkytus tokis!), nes spaliui įtariu, kad nesiderinsim datų :hmm: , o ir paskutinį savaitgalį lėksiu į siūlų ir kt. rankdarbių mugę Stokholme. Lapkritis 2; 9; 10; 15; 23; 29 apsiprogavęs... plius Dublinas paskutinį savaitgalį lauks. 

Jaučiu, kad greit pamiršiu kaip virbalai atrodo  :huh2: 

Atsakyti

Priedas  Karbonz-interchangeble--213x320.jpg   5KB   0 Parsiųsta kartų špargalkė Vinciui

Labas rytas

Rankovės liko pusė.

Atsakyti

labas rytas

mezgu mezgu nu niekaip pabaigos nesimato

vakar siūlus dėliojausi, tai liko visas drakius tam pačiam guoly, vasarinių nebelabai kas liko, nu tik babinaitės lino, anų gi vakuumuot neapsimoka

Atsakyti

Labas rytas,

Gražus savaitgalis sodyboje, materialus pasibuvimo rezulatatas - 110 litrų obuolių sulčių  :rolleyes: Mezgimo fronte pabaigtas storulis šalikas Aušrai ir įpusėta Inspira.  :) 

Ne be sektos "pagalbos" užsakyti TT džinsai  :oh: Tik man labiau ne Alexa, o Carrie modelis tinka  :mirksiukas: Tuo pačiu prisėdimu prie kompo dar ir lengvą pūkinę striukelę beigi merino megztuką iš Uniqlo užsisakiau  :bigsmile:  

Mislinimai apie swapą kol kas nerezulatatyvūs, jokia idėja dar nesikristalizuoja. Žinau, kad galiu ir tą, ir aną, ir trečią gaminti, bet neatsiranda ta "dieviška kibirkštis", kad imti ir daryti...  :unsure: 

Atsakyti

labas rytas,

man su swapu tai visada taip

užsirašau su mintim, nu, kad jau šiemet tai gaminsiu ką nors paprasto ir patikrinto, kad nesusimaut. gaunu mergaitę ir pradedu mąstyt bei akys kliūna vis už kokių nors nematytų nebandytų sudėtingų daiktų. nu... nieks nesikeičia, o žmonės ypač :D

Atsakyti

žiūriu ir galvoju, o kuo skiriasi tie Alexa nuo tų Carrie :hmm: :D

tai pirčiai nesurenkam dūšelių???? o aš jau galvojau, kad prašyčiau žguto nėrimo pamokėlės :rolleyes: pirtyje

Liniuko tvidas skambėjo taip skaniai, taip skaniai.... kad jeigu ne virtuvės šokiai pokiai, tai gal net būčiau kokį reikalą sugalvojus pas kaimynę :D

beje, sekta viską žino. kodėl pamėlynuoja česnakas marinuojant?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 08 spalio 2018 - 08:21

Labas rytas,

žiūriu ir galvoju, o kuo skiriasi tie Alexa nuo tų Carrie :hmm: :D

tai pirčiai nesurenkam dūšelių???? o aš jau galvojau, kad prašyčiau žguto nėrimo pamokėlės :rolleyes: pirtyje

Liniuko tvidas skambėjo taip skaniai, taip skaniai.... kad jeigu ne virtuvės šokiai pokiai, tai gal net būčiau kokį reikalą sugalvojus pas kaimynę :D

beje, sekta viską žino. kodėl pamėlynuoja česnakas marinuojant?

žguto nėrimo pamokėlės ir aš norėčiau :)

Atsakyti

Labas rytas,

19d21c019746b7f2359d52538cb810b1.jpg

Savaitgalį susikaupiau pradėt mezginį... nu ir pradėjau... bet kablio nepagavau vistiek.

Į pirkinių temą... Vakar nusipirkau du megztukus fainus, plonus , naujus, gražių spalvų, JBC firmos. Esu įsimylėjus dvi naujas drabužių firmas, kurių būna mūsų "Gariunuos" tai "JBC" ir "Blue Montion" :wub: Dydžiai žmoniški, kokybė super, stilius mano... :super: Kažin ar yra akriopeliuos tokios firmos, ar čia tik mums išskirtinai atveža?  :hmm:  :D 

Atsakyti

Labas rytas,

žguto nėrimo pamokėlės ir aš norėčiau :)

o į pirtį užsirašei? :D

Atsakyti

katuks, 08 Spa 2018 - 09:35, parašė: o į pirtį užsirašei? :D

Nuskambėjo va taip va

Priedas  maxresdefault.jpg   193,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kava

(paveiksliuką rinkau, galvodama apie Lace, jos šimtus litrų ir naują darbą) 

Priedas  ebdfd2816208266c360c30a5edb39776.jpg   14,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 spalio 2018 - 08:41