Mano drakius vakar ekspromtiškai pas Anykščių berniukus apsipirko Kilą ORANŽINIO tvido
Ir kam man jo reikia
Šiandien bus pabaigtuvės Bet kur reiks nešiot alpaką - darbe karšta
Vieninesusipratimai
Sveikos,
Aš ir atkreipiau dėmesį į Ligvitos vyriuką, koks jau suaugęs
Gražus oras patinka man toks ruduo.
Norėčiau ir aš su jumis pasipirtinti... bet pas jus labai labai retai užsuku.... apie mezgimą tik pasvajoju... Tai net į swapą net nesiregistravau... Geras tas laikas kai swapas prasideda, dovanėlių gavimas...
Aš šiandien sieksiu Anykščius, dar nesame aplanke Lajų tako... Gaila berniukai šiandien nedirba...
Džinsus šiais metais turginius nusipirkau, lengvai padraskytus (kaip kad lašeliai būtų)... patogūs...
Labas rytas,
Jaučiuosi persimiegojus. Apie pusę 8 prižadino kosulys, o vyras kėlėsi vedžioti šuns. Sako, dar miegok. Tai aš kaip paklusni žmona kaip užmigau, tai kitą akimirką atsimerkus pamačiau, kad jau pusė 11. Bet kai tokia pusiau serganti, gal ir gerai išsigulėti.
Secon handai man ir gerokas pagalba biudžetui, bet turi tą aspektą, kaip Šarangė aprašė. Aišku kartais taip norėtųsi ne užsiimti medžiokle, bet nuvažiuoti ir išsirinkti tinkantį savo dydžio daiktą, kaip apie tuos džinsus pagalvojau pažiūrėjus internetinėje parduotuvėje. Suprantu, kad greičiausiai taip nebūtų, kad jau visiskai tinkamus rasčiau.
Ruduo pačiam savo gražume. Mano kiemo klevai
IMG_20181007_113129.jpg 130,44KB
0 Parsiųsta kartų