Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano drakius vakar ekspromtiškai pas Anykščių berniukus apsipirko :B  Kilą ORANŽINIO tvido :blink: Ir kam man jo reikia :B 

Šiandien bus pabaigtuvės :lietuva:  Bet kur reiks nešiot alpaką - darbe karšta :B 

Vieninesusipratimai :D​ 

Atsakyti

Teks aukotis dėl griožio

Fotkinti tvidą nori ir čia įdėti?

Atsakyti

PPSS Restar, skaitau apie tavo saldžialiežuvį ir savo baltapūkį glostau.

Aš turiu namie tobulą vyrą! Kiekvieną rytą apkabina, pabučiuoja, pasako, kad myli. Ir taip šimtą kartų!

Vienas tik trūkumas - į darželį ilgai ruošiasi :lol:

Atsakyti

Sveikos, 

Aš ir atkreipiau dėmesį į Ligvitos vyriuką, koks jau suaugęs  :4u: 

Gražus oras  :yahoo: patinka man toks ruduo. 

Norėčiau ir aš su jumis pasipirtinti... bet pas jus labai labai retai užsuku.... apie mezgimą tik pasvajoju... Tai net į swapą net nesiregistravau... Geras  tas laikas kai swapas prasideda, dovanėlių gavimas... 

Aš šiandien sieksiu Anykščius, dar nesame aplanke Lajų tako... Gaila berniukai šiandien nedirba...  :unsure: 

Džinsus šiais metais turginius nusipirkau, lengvai padraskytus (kaip kad lašeliai būtų)... patogūs...

Atsakyti

Labas rytas,

į pirtį labai norėčiau, jeigu tiks data, nes labai neaišku dėl lapkričio  :oh: 

Chu wants?

1. Qqte

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Šarangė

5. Restar

6. Liniuka Bet tik lapkritį

7. Limit

8. Katuks.

9. Kerpena. Tikrai negaliu lapkričio 17-18

10. Ingriga ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 07 spalio 2018 - 09:54

Laba, 

Kol kas man tik lapkričio 24-25 netinka

Atsakyti

Apie džinsus, tai nusipirkau išparduotuvėje pagal Katuko norus Armani  :wub:  melynus, gailiuosi kad dar juodų nepaėmiau  :oh: 

Atsakyti

Dar tvidu pasidžiaugsiu, nedėsiu fotkės :P​ Labai jau sudėtis nebloga 55 vilna, 15 šilkas, 10 viskozė ir 20 akrilanas. Dar buvo tokio bliednai citriniškai gelsvo. 

Atsakyti

Labas rytas,

Jaučiuosi persimiegojus. Apie pusę 8 prižadino kosulys, o vyras kėlėsi vedžioti šuns. Sako, dar miegok. Tai aš kaip paklusni žmona kaip užmigau, tai kitą akimirką atsimerkus pamačiau, kad jau pusė 11. Bet kai tokia pusiau serganti, gal ir gerai išsigulėti.

Secon handai man ir gerokas pagalba biudžetui, bet turi tą aspektą, kaip Šarangė aprašė. Aišku kartais taip norėtųsi ne užsiimti medžiokle, bet nuvažiuoti ir išsirinkti tinkantį savo dydžio daiktą, kaip apie tuos džinsus pagalvojau pažiūrėjus internetinėje parduotuvėje. Suprantu, kad greičiausiai taip nebūtų, kad jau visiskai tinkamus rasčiau.

Ruduo pačiam savo gražume. Mano kiemo klevai

Priedas  IMG_20181007_113129.jpg   130,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dar tvidu pasidžiaugsiu, nedėsiu fotkės :P​ Labai jau sudėtis nebloga 55 vilna, 15 šilkas, 10 viskozė ir 20 akrilanas. Dar buvo tokio bliednai citriniškai gelsvo. 

Neteisybė! Kai džiaugsmu pasidalino, tau pačiai jo lieka daugiau, nei iš pradžių buvo.

Atsakyti

Drakius sako šita teta nesąmones šneka :D​ 

Atsakyti

Drakius sako šita teta nesąmones šneka :D​ 

Neauklėtassss

Atsakyti