Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš tai alpstu nuo karpio man labai skanu. O mano šeima nė iš tolo nenori, išskyrus vyrą, kuris valgo, na dar vyriausias sūnus buvo neišrankus, bet jis nebegyvena su mumis. Kartais nusiperku sau, išsikepu visai savaitei turiu pietus įsidėti. Arba retkarčiais nusiperku gatavai keptą gabaliuką.

O šiandien maximoj nusipirkau upėtakį su akcija. Tą tai visi valgo. Bus rytdienos pietums.

Ir dar skalbimo mašiną nusipirkom.

Atsakyti

Liniuka, pas mane eil ir nebaigti reikalai:

-natsumi (kurio vis dar nesuprantu ar siūlų mixas patinka),

-blizgiai su mohera ir merinu- lygus, sukritusiu kaklu;

-storu siulu staciakampis megztinis- reikia susiut, senai mašina numegztas,

-lengva trapecija numegzta mašina, reikia pabaigt virbalais raštus viršui, apačioj ir rankoves (išgalvinis megztukas)

-Blizgis, kurių prabangus siūlus kartu visos pirkom, tu su Katuku gerom akim mezgėt, pas mane pyniuotas. Turiu priekį, visa kita reikia pabaigt.

-Viliui antrą kojinę numegzt.

Žodžiu, kaip visada, kai mezgu, -eilė.

Atsakyti

Niuma, priminei tuos blizgius. Ale kažkaip netraukia manęs jie dabar...

Atsakyti

Kerpena, kokią pirkot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 16 kovo 2019 - 15:45

Dar bent du variantus žakardint suplanavus. Vieną- spalvotų siūlu su vienspalviu. Kitą- abu vienspalviai. Bet čia kažkada, ateity.

Atsakyti

Ai, mano planuose šiuo metu tik niekai - kojinę baigti, pirštinytes naujas mažei įtaisyti dar, nes labai nešioja, o tos numegztos nelabai dera prie striukės :). Baktuo bernaičiui. Megztinio noriu iš merino su kašmyru didelio sau, bet reikia su mašiną bent didžiąją dalį. Mašina šaliką.  Mažei megztukas su spuogais. O sau dar vis tebenoriu April, Dillon. Bet realiai esu atsipalaidavusi mezgime. Mažai jam laiko, tai tiesiog megsiu, kas šaus į galvą, kad ir bile ką smulkaus - greičiau džiaugsmas aplanko.   

Atsakyti

Labas

Niumos eilė man tokį isterišką juoką kelia :wacko: 

Mano eilėje rankovė.

Ir tada jau noriu ko nors medvilninio. Nitė mane aprūpinus tokiom spalvom skaniom..

Reikia kokio užmetamo laisvo daikto,  bo nes dabar sukneles gamina taupydami ant rankovių :oh: o čia gi Lietuva,  orai nenuspėjami,  kas buvo ryte,  vakare gali būt kardinaliai pasikeitę. Nors šiandien tai stabiliai lyja :D 

Pasėjau pomidorų. Ne faktas dar,  kad kas nors gausis. Bet atradau gal pernai pirktų sėklų,  tai negi išmesi. Daigyklą nusipirkau,  tai bent gražu :D 

Ir rekordiniu greičiu apsipirkau Ikėjoj. Važiavau dukrų į orouostą,  prieš pusvalandį iki nusileidimo užsukau,  tik įėjus skambina,  kad jau nusileido. Tai 5 minučių užteko :D lempa ir graži didžiulė lėkštė done

Atsakyti

Labas

Prisėdu vis paskaityt ir vis neparašau, tai šen tai ten nukrypstu...

Pas mus čirvinius MB pusryčiams kepė  :wub: 

Paskui jie su vaikiu i Akropolį išmovė, kinan, papietaut, o aš veikiau ką noriu : išskalbiau 2 ratus skalbinių, išsiurbiau namus,

pietums kiaušinienės užvalgiau ir pabaigiau ir išskalbiau blizgį

Ir ištiko nežinaukąmegst krizė

Planuose buvo avatiūrinis sarafanas iš grafitinio merino  ir kojinės sau, ir užmestukas su pynėm (šitas lyg turėjo būt pirmas eilėj bet pasitaisiau stranger cardigan rankogalius tai neliko tokios skubios būtinybės o kartu ir didelio noro)

Dar sukritakaklis iš merino ir kažkas nepamenu kas. Ai dar snūdas iš sky likučio bet gal labiau į temą koks jau plonas baktusiukas su medvilne tarkim.,ar gal kas mažiau šilto..o gal ir visai apseisiu, nes nežinau ko ten noriu ant kaklo

Žodžiu pasiėmiau naujus blizgalus, pradėjau mėginuką megzt ir supratau kad bus baltas natsumis su blizgučiais. Dabar.

Atsakyti

Liniuka, gal kiauraraščių link pavasario nori? 

http://womanknits.ru...OCbAg5xRBt72Dj8

Atsakyti

Liniuka,  gal kažką naujo išbandyk :mirksiukas:

Priedas  Screenshot_20190316-165148_Pinterest.jpg   270,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O aš imsiuos pavyzdėlius šitam megzt :D bus matyt kas iš to išeis  :rolleyes: 

https://www.ravelry....ry/light-trails

Atsakyti

Katukai nesijuok. Man pačiai juokinga. Nes prieš pusmetį bet kas megzto buvo negražu. O kada užbaigsiu viską- niekas nežino. O dar atskiras klausimas, ar nešiosiu :D taip kad išvardinau visus pradėtukus, kad ir prieš 3 metus, bet žiūriu, kad jie vis dar aktualūs.

Atsakyti