Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

W@aidaw ar nebus kokia bakterija įsiveisus katros isguit nepavyksta?pasėlį darei? Mano sesei kai taip kartotisnpradejo, o jinai penicilinui alergija turi, niekuo isgydyt nepavyko. Paskui paselis parode kad streptokokas apsigyvenes ir pas ja ir pas vyresni vaiki..isoperavo abiem uzsibaige problemos

Atsakyti

Qqqt, paro mėginuką. ;) Gali ir instagrame. :)

Aš dabar Dillon ant virbalų turiu, o kitą tokį bandysiu

Priedas  Screenshot_20190316-183734.png   1,28MB   0 Parsiųsta kartų.

Atsakyti

Waidaw, pas mane ta pati situacija buvo. Kartojosi pūlinga angina kas pora savaičių, antibus vis keitė. Pasėlis rodė didelį kiekį streptokokų. O operavęs daktaras sakė, kad ten vieni randai ir kišenės, iš kurių išgyvendint streptokokus neįmanoma. O operacija viską sutvarkė :super:​ 

Atsakyti

Nedariau nei pasėlio, nei nieko.. Man nei kraujo netiria, tik Ospamoxą išrašo :D O ten gi kaip bambonkės jau.. 

Dabar dar kiek su pikiu apsigydau vis.. 

Na jei dar kartosis, reiks važiuot pasėlį tirtis. 

Šiandien vyrija į baseiną išlėkę, tai net spengia ausyse nuo tylumos :D Mažoji kai viena tai tylu ramu :) 

Atsakyti

Maniškis su Emiliu į kaimą išvažiavę nuo ryto, tai irgi visiškos atostogos. Ir dar kiti abu vaikai į lauką su kamuoliu išlėkę. Jiems nelyja  :B​  o man ramybė.

Atsakyti

Jurgitak įdėjau, bet pūkelio nepavyko nufotkint, bet vistiek man fainas

W@idaw nu bet kodel as nesuvokiu siais laikais reikia eit pas tokius medikus kurie net kraujo tyrimo nepadaro tik antibiotikais kurie gal nepajegus padet maitina nu.. gi ne kaimiūkšty kokiam su vienu šeimos daktaru ir be jokių laboratorijų gyveni

ABELO ateik papasakok kas kiek laiko tuos pacius antibiotikus skirt galima nes nu..nerrrvai nelaiko

Man kazkada bronchito su sinusitu niekaip nesiseke isgydyt tai gydytoja sake nepamenubar 3 men ar puse metu turi praeit nuo tu paciu antibiotiku skyrimo

Atsakyti

Nite, tavo siulai per stori... :( iš vieno matkiuko tik sprindis geras išėjo... :D

Niuu :hmm: dabar jie tavo  :P  :D 

Atsakyti

Qqte, ačiū! Siūlas tai fainas ir iš nuotraukos atrodo. Ommm! Turiu aš dar rotutinio kašmyrooooo, bet ir šito noriu.

Atsakyti

Qqute mezgu maziausia dydi :) o siulas sitas

Priedas  C84885B8-C463-4076-8C88-67BA17DBBC02.jpeg   534,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Limit, nusipirkom AEG iš viršaus pakraunamą.

Buvau jau įsiuvus užtrauktuką. Viena pusė gerai išėjo, o kita nusikreivino. Tai ardžiau ilgiau nei siuvau. Dabar kaupiuosi antram bandymui. Kitai pusei jau ir juostelę iš vidaus rankomis prisiuvau, vis tą ardymą atidėliojau.

Vakarienei dukra iškepė lazaniją. Buvo skanu, o dar skaniau, kad man daryti nereikėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 kovo 2019 - 20:48

Kerpena kaip faina, kai jau vaukai mamos rankas pavaduoja ;)

vaida, o nuolaida ne vadario menesi ten?

Atsakyti

Žuviuk, šiandien buvau tai pardavėja sakė iki mėnesio pabaigos lyg, jei nepakeis. Nuo Užgavėnių prasidėjo, tai vadinasi šį mėn. :) 

qqte, jo mane tas ir erzina, kad iš oro nustato.. Vaikam bent kraują tikrina, bet vistiek daugumoj Ospamoksą išrašinėja  :oh:​ 

Atsakyti