Kokie man tie japoniši raštai gražūs
Ir Nites tas išsirinktas lakoniškas bet labai simpatiškas, nu žodžiu
Pasakiau Natsumis tai natsumis
119942011_2.jpg 190,46KB
0 Parsiųsta kartų
Kiek Natsumių vienu metu pasirodys
, gal ir man į kompaniją bandyt. Bet reikia susirast aprašymą, skaityt...
Pusė dienos tvarkiausi, valgyt gaminau, paskui radau Zuoko su Šimašium debatus, tai vis bandau peržiūrėt. Tuo pačiu dar pomidorus katalogizuoju, niekaip neįstengiau iki šiol pasėt nieko, o tas laikas šuoliais prabėga...
sveikos ![]()
Kažkaip mane šiemet dažnai draugė angina kankina.. Jau mąstau ar nevertėtų išpjaut jos lauk.. Nu beveik kas kelias sav vis
Šiandien kaip tik apžiūrėjau naują tetos megztinį, su blizgiais
Labai patiko tamsesnės avietės spalvos, tų blizgučių minimaliai ir labai įdomiai žiūrisi
Nors man kažkaip nei tų blizgių, nei megztinių nereik
Oho Restar, ale ir apsiimi kiekvienam atskirai kept. Aš nepaslenku tiek. Pas mane keptuvė dar senų laikų ant dujinės dedama. Kažkaip traškesni gaunas. O gal tik įsitikinimas
Dar turiu tokią didelę ant ugnies dedamą, bet jai niekas pečiaus nesumūrija vis
Senasis jau kiauras, o naujo neįšnekinu.. Tai vat ant ugnies nerealūs blynai gaunas
Žuviuk, Krinonoj sakė iki mėn galo akcija keptuvėm ;)
Labos,
Liniuka, nea, nešoka, Lu šiandien Vln operos ir baleto teatre, bet balandžio 13-14 varo į Taliną šokt.
Man patinka karpis, tik nepatinka skerst...
Šiandien cezario salotas valgiau.
Šiandien puse dienos žiauriai galvą skaudejo, kol įkaliau stebuklingą tabletę uodegai ir galvai tuo pačiu padejo.
Nieko nemezgu jau nuo ketvirtad. Bet labai rúpi žvynai, tiek rupi, kad net nepačiupinejau parsivežus iš Kauno
Galvoju gal mašina ims su merinu.
Nite, tavo siulai per stori...
iš vieno matkiuko tik sprindis geras išėjo... ![]()