Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokie man tie japoniši raštai gražūs

Ir Nites tas išsirinktas lakoniškas bet labai simpatiškas, nu žodžiu

Pasakiau Natsumis tai natsumis

Atsakyti

Ohoho kokios eiles :)

as tai va viena Natsumi rankove baigineju- liks kita. Ir svajoju apie suknele medvilnine geru- blogu akiu variacijom :) arba balta kiaurarastini megztuka pamatyta pardej ir labai patikusi :)

Atsakyti

Žuviuk kurį dydį ir iš ko Natsumi mezgi?

Atsakyti

Apie medvilnines sukneles tai link pavasario man vis uzsireikia prigludusios sukmeles stulpeliais, nu bet žinom matėm kaip medvilnė stulpelius laiko

Atsakyti

Gražu tie japoniški raštai... Tas Katuko parodytas irgi gražus, bet NEKENČIU megzt persuktas akis :B

Nitės išsirinktą irgi mielai nešiočiau. 

Atsakyti

Priedas  119942011_2.jpg   190,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kiek Natsumių vienu metu pasirodys  :bigsmile: , gal ir man į kompaniją bandyt. Bet reikia susirast aprašymą, skaityt...

Pusė dienos tvarkiausi, valgyt gaminau, paskui radau Zuoko su Šimašium debatus, tai vis bandau peržiūrėt. Tuo pačiu dar pomidorus katalogizuoju, niekaip neįstengiau iki šiol pasėt nieko, o tas laikas šuoliais prabėga...

Atsakyti

Aš vieną  vakarą pažiūrėjau debatus tai paskui visą naktį kovas dviejų merų sapnavau 😆

Atsakyti

sveikos :)

Kažkaip mane šiemet dažnai draugė angina kankina.. Jau mąstau ar nevertėtų išpjaut jos lauk.. Nu beveik kas kelias sav vis :( 

Šiandien kaip tik apžiūrėjau naują tetos megztinį, su blizgiais :) Labai patiko tamsesnės avietės spalvos, tų blizgučių minimaliai ir labai įdomiai žiūrisi :) 

Nors man kažkaip nei tų blizgių, nei megztinių nereik  :hmm: 

Oho Restar, ale ir apsiimi kiekvienam atskirai kept. Aš nepaslenku tiek. Pas mane keptuvė dar senų laikų ant dujinės dedama. Kažkaip traškesni gaunas. O gal tik įsitikinimas  :D 

Dar turiu tokią didelę ant ugnies dedamą, bet jai niekas pečiaus nesumūrija vis  :oh: Senasis jau kiauras, o naujo neįšnekinu.. Tai vat ant ugnies nerealūs blynai gaunas  :wub: 

Žuviuk, Krinonoj sakė iki mėn galo akcija keptuvėm ;) 

Atsakyti

Waidaw, būtinai operuokis. Tokia nuolatinė angina gali ir sąnarius, ir širdį suėst. 

Atsakyti

Labos, 

Liniuka, nea, nešoka, Lu šiandien Vln operos ir baleto teatre, bet balandžio 13-14 varo į Taliną šokt.

Man patinka karpis, tik nepatinka skerst...

Šiandien cezario salotas valgiau. 

Šiandien puse dienos žiauriai galvą skaudejo, kol įkaliau stebuklingą tabletę uodegai ir galvai tuo pačiu padejo. 

Nieko nemezgu jau nuo ketvirtad. Bet labai rúpi žvynai, tiek rupi, kad net nepačiupinejau parsivežus iš Kauno :D Galvoju gal mašina ims su merinu.

Nite, tavo siulai per stori... :( iš vieno matkiuko tik sprindis geras išėjo... :D

Atsakyti

Liniuka, o tu operavaisi? Pas tave lyg ir būdavo bėdų..

Na man šį kartą lengvesnė kažkaip.. Išsikapsčiau su čiobreliais.. Bet erzina, kad ir vasarą užeina. O tada jau širdis kenčia.. Ir be antibų be šansų išsikapstyt :(

Atsakyti