Linkiuka... nu negi man ardyyyyt ;(
qqte, dailus
Oommm kiek vakar buvo ramu namie, tiek šnd paaugliniai pykčiai pas abu bernus. Gerai, kad Vilius į lauką išėjo.
Žuviukai, nešiosi tu. Jug nebūtina megzti pagal receptą. Žiūrėk, kad būtų pačiai patogu.
Pvz. pagal mano dydį turėjau vidury kaklo megzti 47 eiles. Mezgiau 15. Ir tai žiūrėsiu ar ne per platus variantas gausis. Jei ką- iš kraštų abu šonus nuardysiu po kažkiek.
Diddarbio fotosesija įvyko - ne kažin kokia, nes mergina, nors ir suaugusi, ožius rodė, atsikalbinėjo, kol pradėjo lynot ir vėjas didžiulis pasidarė, tai greitai, greitai fotkinom, net raukšlių nepalyginau ir perfotografuoti jau nebesiduos, nes jau atidirbo blogom oro sąlygom.

Čia užsegimo viršus:

O čia apačia:

O šitoje nuotraukoje matosi šiek tiek, kad buvo keista mezgimo kryptis. Ir stulpeliai prie užsegimo vos persikreipę, ir tame gėlyčių rašte vos vos matosi, nors gal nuotraukoje ir nelabai įžiūrėsit.

Wow! Kerpena!
ir tas užtraukukas tinka visai
bet jau diddarbis tai ne tas žodis...
super!
Kerpena, respect's👏tikrai diddarbis, bet spėju tavo kuklumas neleidžia to net kaip reikiant sau pripažinti. ar mergikė patenkinta?
Kerpena, pas tave juk medvilnė tas siūliukas. Tokio tipo bliuskutei tikrai siūlo užteks. Arba tam pačiam Natsumi be rankovių- vasarinį variantą.
Diddarbis vertas šimto pagyrų
Screenshot_20190317-154002_Instagram.jpg 131,76KB
0 Parsiųsta kartų
Kai greitai issigydyt sloga? Pebktadieni kuteno. Vakar viena puse kimsos, siandien jau abi...
Patiko qqtes veikimas ka noriu
Kai greitai issigydyt sloga? Pebktadieni kuteno. Vakar viena puse kimsos, siandien jau abi...
Greitai,tai per 1dieną?
Jei kas nors žino, aš irgi mielai pasinaudosiu patarimais ![]()
Kerpena - ale kokia tavo kopija visa povyza mergina
.! Nuo iki viską tu apgalvojus ir įvykdžius, pagarba.
Kadangi net neįsivaizduoju kaip, tai užduosiu durną klausimą - mašina ar rankom įsiuvai užtrauktuką?
Nuvažiavom į sodą, šalta, nieko daryt neįmanoma dar. Sėklas persirinkau, kai ką parsivežiau, einu pasisėt. Nežinau, ar gerai joms sode žiemot buvo... Man tas įsivažiavimas į sėjos sezoną sutampa su daugiausia darbų ir didžiausių išsekimu, kai visai ne iki to... Pernai nieko beveik nespėjau, gavau šiek tiek, pirkau daigus.