Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai mistika kaip ta rasta apversta megzt..oj oj galva neisnesa...

Atsakyti

Restar, įsiuvau mašina, tik tą megztą juostelę iš vidaus prisiuvau rankomis.  Kaip jau sakiau viena pusė iš karto pavyko, o kita nusikreivuliavo, tai buvo didesnis darbas išardyt, nei įsiūt, nes nepatempsi, kaip audinio, kad netyčia siūlo nenutrauktum.

Dar kažkas klausė, ar dukra patenkinta, tai net nežinau. Kadangi tas megztinis nukrito netikėtai, tai  tokia pilna abejonių. Sako, kad jai ilgokas. Sau aš būčiau mezgus dar ilgesnį, kad kelius siektų. Kai jai daviau pasimatuoti, kaip tik sakė, kad jau užtenka ilgio, bet turėjau dar užbaigti motyvą kelias eiles ir numegzti atnarą.

Jau kuris laikas vis grįžtu ir grįžtu klausyti šio rinkinio. Taip virpina kažką gilumoje didžioji dalis, ypač tokie pakimę smuiko garsai, kur lyg už kažko užkliūna grojant. https://www.youtube....h?v=D2JaPiQOdLY

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190317-163719_Instagram.jpg   175,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu ne... ne per diena. Tarkim per savaite :hmm: ar sloga gydoma per14 dienu, o negydoma per dvi savaites praeina? Nes dvi savaites vel vaiksciot su spengiancia galva.... nebesinori

Atsakyti

Tai lyg tas posakis sako per savaitę praeina ne per dvi?

Atsakyti
Nezinau kaip is tikruju, bet mes 14 dienu ir dvi savaites sakom. Laikas gi tas pats, tik kitaip isreikstas. 
Atsakyti

Matyt kiekvieni iš patirties asmenines skaiciuoja dvi ar viena savaite

Nu vienintelis budas kuri zinau gert daug siltu skysciu. Bet taip tikrai daug, kojas patept kokiu šildančiu reikalu ir su vilnonem kojinem vaiksciot

Dar man asmeniskai padejo vitamino c kelios tabletes, kai buvau apsidziaugus ale paskiau koset pradejau tai gal ir nepadejo

Atsakyti

Freke,  pasitepliok nosį Baubuku. Migdolų aliejus su keliais lašais arbatmedžių. Man ženkliai palengvina situaciją. Nu ir stebuklingai atkemša Vibrocil. 

Bet super greitai tai kažin ar pavyks atsikratyt

Qqtės blizgius patenka į atimtinų sarašą. Ir plonumas tiktų,  ir spalva nebloga. Su dydžiu gal kiek blogiau būtų.

Kerpenos diddarbis tai jo....dukrai gal kiek jaunatviškesnio norėtųsi įtariu,  bet šiaip visai tinka. O čia kuri dukra? Nors kažkiek laiko galvojau,  kiek dukrų ta Kerpena turi :rolleyes: tai jei būsiu ką pripainiojus-soriuks

Baigiau Girlfriendą. Dar nežinau ar patenkinta. Siūlas biškį veliasi,  ilgis keistas. Reiktų su kokiu rūbu pasiderint. Dabar džiūsta. 

Svarstau, ar imt jau medvilnę,  ar dar kokį meriną. Su mano tempais....

Atsakyti

Katukai su dydziu nebent rankoves netiktu ilgis ir siaurumas o siaip tai jis toks..gerai krenta nes yra silko bet nenusiaurintas tikrai

Atsakyti

Dukra vyresnioji, studentė pirmakursė. Yra dar kita, aštuntokė. :)

Atsakyti

Baigiau megztinį. Reikia sagų. 

Dabar noriu ko nors simple prie džinsų. 

Atsakyti

Liniuka o ką mezgei?

Atsakyti