Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, puikus aprašymas. :super: Galėtum kurt ir ravelry pardavinėt. :hihihi: Toks labai mano stiliaus . Ne kaip ten kiekvieną eilutę akimis aprašinėja. :) Ačiū. :4u:

O kur tu įsiuvą šitokiam mezginy darai? Geltonoje zonoje? Tarp geltonos ir rausvos?

Ajj, aš geriau savo rašinėlį išsiųsiu į Atomic Data and Nuclear Data Tables, tai man premiją išmokės  :lol: o R ir be manęs pilna rašytojų  :D 

Įsiuvą darau rausvoj daly,  kai lieka iki geltonos kokie 5 cm,

Atsakyti

Ar čia man vienai R totaliai vien senienas rodo?  :hmm: 

Cordelia-2_medium2.jpg

kevat_2019_12_novita_7_veljesta_medium2.

p24_No13_medium2.jpg

novita_kevat2017_malli14_medium2.jpg

IMG_4946-2_medium2.jpg

Vesterhavssweater_medium2.jpg

Atsakyti

Ar čia man vienai R totaliai vien senienas rodo?  :hmm:

Tu kai taip gerai po ta R nardai, tai nespėja ir prikurt naujovių. Arba kaip Nite galvoja, kad ir taip pilna rašytojų, :D

Atsakyti

34507a2f067df2ea6e35d188f65ba02f.jpg

eaa8f4a282c1024643a3da6a1ebf60c4.jpg

Les%2BCopains%2BFall%2B2011%2Bx2gUs-HTwf

8751c24496e53652348355febbef27e4.jpg

e2b5b73502b492486da257e80dec833c.jpg

990a751801d6903d2e8c9e362af1980a.jpg

5b13ad541152b635c59e65fb683b9b1f.jpg?b=t

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Vakar taip tikėjausi ilgėliau pamegzti, o teko.....būti mama  :rolleyes: pradėjome su paaugle ribų plėtimo temą gvildenti, strigom gerom dviem valandom  :oh: pirmą valandą viskas į vienus vartus - kaltinimai, kaltinimai,  ašaros, aukos pozicija.  :unsure: paskui bent tiek pavyko į minimalų dialogą pereiti. Nežinau, ar ką išsprendėm, bet bent jau neišsivaikščiojom susipykusios. 

Atsakyti

Mezgėjiškai savivertei atstatyti nusprendžiau imtis megztuko Vaivai - bus pakankamai greitas ir tikėtina pavykęs rezultatas.  :rolleyes: Tik kad tas mano vaikas kažkoks konservatorius - siūliau visokius šiuolaikinius modelius, o jinai tokio pačio, kaip mano jau megztas, nori  :oh: Galiausiai sutarėm kompromisinį variantą  :bigsmile: Bus panašus į šitą, tik su sagom vietoj užtrauktuko ir žydras  :mirksiukas: 

93492890643745195451a9a561053954.jpg

Atsakyti

Lace, smalsu būtų tavo patirtį išgirsti. Bet turbūt žodžiu kada prie progos. Tai ribas norėjo paauglė išplėsti, o tu įtikinai kitaip? :) Aš vakare po darbo ir maisto gamybos dažniausiai būnu ragana, kuri nenoriu su niekuo šnekėtis, tik pašūkaut galiu...

Atsakyti

Nite, o aš su tais įsiuvais tai vis kokių kuriozų patiriu - kažką matyt ne iki galo gerai darau.  :unsure: pavyzdžiui šitas megztukas su įsiuvais megztas, bet kažkodėl nešioti man jį patogiau atvirkščiai - įsiuvai gaunasi nugaroje.  :unsure: 

Bet ten gal ne įsiuvai kalti - koketė ten kažkaip ne visai ergonimiškai paskaičiuota, truputį lipa ant kaklo, tai gal tie įsiuvai kažką pakompensuoja ir patogiau gaunasi.

DSC_7158_medium2.JPG

Atsakyti

Lace, smalsu būtų tavo patirtį išgirsti. Bet turbūt žodžiu kada prie progos. Tai ribas norėjo paauglė išplėsti, o tu įtikinai kitaip? :) Aš vakare po darbo ir maisto gamybos dažniausiai būnu ragana, kuri nenoriu su niekuo šnekėtis, tik pašūkaut galiu...

Tai jau taip - ribas norėjo paauglė išplėsti. Kitaip įtikinti - mission impossible, bet bandžiau bent jau padėti suprasti, kodėl aš taip elgiuosi.  :B Ir pasiūlyti efektyvesnius veikimo būdus, kaip pasiekti savo norimų dalykų.  :rolleyes: nesu tikra, ar mane išgirdo, bet pokalbio pabaigoje bent jau nebuvom priešės. O tai jau pasiekimas  :rolleyes: 

Beje, ketvirtadienį būsiu pas jus renginy, gal gali lemputę įsimesti  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Lace o tai šitoj nuotraukoj atvirkščiai ar teisingai apsivilkusi?

aš jei megzčiau kokį prigludesnį rūbą tai gal ir daryčiau tuos įsiuvus, anksčiau vertikalius darydavau, bet dabar kai ant polaisvių maišiukų pasinešus tai apseisiu

esu mezgus moteriai kuri turi visus privalumus ir norėjo prigludusio megztuko, tai gerai gulė

Atsakyti

Nite, o aš su tais įsiuvais tai vis kokių kuriozų patiriu - kažką matyt ne iki galo gerai darau.  :unsure: pavyzdžiui šitas megztukas su įsiuvais megztas, bet kažkodėl nešioti man jį patogiau atvirkščiai - įsiuvai gaunasi nugaroje.  :unsure:

Bet ten gal ne įsiuvai kalti - koketė ten kažkaip ne visai ergonimiškai paskaičiuota, truputį lipa ant kaklo, tai gal tie įsiuvai kažką pakompensuoja ir patogiau gaunasi.

Tai ir man visokių kuriozų gaunas :D ir ne vietoj, ir ne į tą pusę ir per ilgi, bet aš lengva ranka ardau ir perdarinėju  :rolleyes: dar neteko megztinio atvirkščiai nešiot 

Ir aš mažai mezgu be siūlių ratu - mažiau cirkų :D kažkaip su plokščiom detalėm man aiškesnė konstrukcija  :D 

O apvali koketė išvis man rodosi ne mano pigūrai :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 19 kovo 2019 - 14:23

va pasakykit jūs man vieną dalyką

kodėl vienos sako kad reglanas pečius platina, o kitos sako kad su siaurais pečiais netinka nes dar labiau optiškai siaurina, kaip čia yra?

apvali koketė sako netinka pas ką nuolaidūs ir siauri pečiai, o kaip iš tikro?

Atsakyti