Jei manęs atmintis neapgauna parduotuvių pavadinimuose, tai monton dydžiai ties 42 ar 44 pasibaigia ir dar lyg pamažinti net tie.
Aš tai ne į temą, visko turiu
net paziurejau tai montone tikrai iki 44, o mosaice tai iki 48 dydziai
mosaic tai tikrai biškį padidinti. montone tiesiog seniai ką nors matavausi
Vyro brolienė vienu metu dirbo, atrodo, kad montone, tai ji ir sakė, kad pamažinti d dydžiai.
aš vasarą suknelės ieškojau tai man mano dydis (36) kaip maišas buvo, ir ten ne tai kad toks modelis, ten statytos rankovės į šonus nuvažiavo
kitos irgi per klubus kaip ir gerai o va krūtinė ir pečiai tai tikrai didinta
Nežinau, gal jau pasikeitė kas, o gal painioju pavadinimus, pati nieko nes pirkus. Jau keli metai, kaip ji nebedirba ten.
gal nuo kokio sezono priklauso ![]()
mano viena smulkesnė kolegė irg nieko neatitaiko Montone, nes viršutinė dalis jai per didelė ir net per ilga.
man mosaice ir montone tas pats, per ilga labiau Mosaice, o viršus per platus Montone
o Lace, montonas su visais ten nikolais tau nieko tinkamo nesiuva? nes man reklamavo netgi išpardavimus šią savaitę
Kažkokie jų lekalai mano figūrai netinkami - matyt labiau taiko į klasikinę moterišką figūrą su platesniais klubais ir mažesne krūtine. Aš savo turtų į jų sukneles neįtalpinu, o jei telpa, tada pečiai nr vietoje, klubai iš viso kabo... Žodžiu - ne mano parduotuvė.
Aš kartais kažko tinkamo Gerry Weber parduotuvėje užtinku, bet kainos tai man jų nepatinka.