Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jei manęs atmintis neapgauna parduotuvių pavadinimuose, tai monton dydžiai ties 42 ar 44 pasibaigia ir dar lyg pamažinti net tie.

Atsakyti
Kerpena nežinau kaip tie 42-44 bet kiti tai padidinti
Atsakyti

Aš tai ne į temą, visko turiu  :B 

Atsakyti

net paziurejau tai montone tikrai iki 44, o mosaice tai iki 48 dydziai

Atsakyti

mosaic tai tikrai biškį padidinti. montone tiesiog seniai ką nors matavausi

Atsakyti

Vyro brolienė vienu metu dirbo, atrodo, kad montone, tai ji ir sakė, kad pamažinti d dydžiai. 

Atsakyti

aš vasarą suknelės ieškojau tai man mano dydis (36) kaip maišas buvo, ir ten ne tai kad toks modelis, ten statytos rankovės į šonus nuvažiavo

kitos irgi per klubus kaip ir gerai o va krūtinė ir pečiai tai tikrai didinta

Atsakyti

Nežinau, gal jau pasikeitė kas, o gal painioju pavadinimus, pati nieko nes pirkus. Jau keli metai, kaip ji nebedirba ten.

Atsakyti

gal nuo kokio sezono priklauso :)

Atsakyti

mano viena smulkesnė kolegė irg  nieko neatitaiko Montone, nes viršutinė dalis jai per  didelė ir net per ilga.

Atsakyti

man mosaice ir montone tas pats, per ilga labiau Mosaice, o viršus per platus Montone

Atsakyti

o Lace, montonas su visais ten nikolais tau nieko tinkamo nesiuva? nes man reklamavo netgi išpardavimus šią savaitę

Kažkokie jų lekalai mano figūrai netinkami - matyt labiau taiko į klasikinę moterišką figūrą su platesniais klubais ir mažesne krūtine. Aš savo turtų į jų sukneles neįtalpinu, o jei telpa, tada pečiai nr vietoje, klubai iš viso kabo... Žodžiu - ne mano parduotuvė.  :rolleyes: Aš kartais kažko tinkamo Gerry Weber parduotuvėje užtinku, bet kainos tai man jų nepatinka.  :B​ 

Atsakyti