Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tiesa, pauosčiau jūsų išgirtus kvepalus. Visiškai ne mano kvapas.

Atsakyti

Mes su didžiąja dukra po Gariūnus žingsniavom. Pasinaudojom proga, kad Mamų mugė, tai ten šio to abiems panoms radom,, tada dar pačiuose Gariūnuose batus, timpas pirkom. Sau netyčia lininę suknelę... Nei rankyčių, nei kojyčių, nei galvos... Gaila tokiu geru oru ne sode būt, bet reikėjo aukotis visgi. 

Atsakyti

Mane tai per naktį kosulys visai prigriebė. Iki šiol tik apsiverkus jaučiausi ir truputį kuteno gerklę. O šįryt atsikėliau kostinti ir šiaip sunkiai besijaučianti, net temperatūros 37 yra. Dar buvo šventiniai pietūs vyro gimtadienio proga. Dabar sėdžiu butelį karšto vandens ant krūtinės užsidėjus ir bandau megzt. Išardžiau ryte nemažą dalį mezginio. Medvilnė tik mezgasi labai maloniai, bet šiaip tai vaizdas nekoks, labai matosi visi nelygumai, kaži ar išskalbus išsitiesins. Lauke matau, kad gražu, bet visai netraukia eit į tą vėją, džiaugiuosi, kad galiu pabūt namie

Atsakyti

Labas

Mezgu Lukui megztuką.

Kvepalų tema. Daug metų buvo cristina herrera 212. Vis pakeisti bandydavau į kitus ir niekaip. Ir tada atradau portrait of lady. Kitų nebematau. Aišku kaina graži, bet ilgai užtenka. 

Tiesa, pauosčiau jūsų išgirtus kvepalus. Visiškai ne mano kvapas.

Pabandyk dar kartą☺

Atsakyti

Gal carolina herrera? Vieni is mano mylimiausiu. Tai gal ir tie kiti patiktu  :rolleyes: 

Nu va apejau apie rajona ratsis kvadratais, 12 000 nutrepsejau dar tiek rytojui liko. Vyrus palydejau, pati apelsina su kavyte ir jogurtu doroju, pradesiu rankoves

Atsakyti

Labas

Mezgu Lukui megztuką.

Kvepalų tema. Daug metų buvo cristina herrera 212. Vis pakeisti bandydavau į kitus ir niekaip. Ir tada atradau portrait of lady. Kitų nebematau. Aišku kaina graži, bet ilgai užtenka. 

Pabandyk dar kartą☺

Hererą myliu anie - viau, nusipurčiau : na vkus i cviet- tovarisch niet :D 

Su vyru mūsų skoniai irgi nesutampa. Mane ne tie kvapai traukia kaip jį, čia apie vyriškus aš.

Atsakyti

Prisiklausė youtubėj komentarų apie kvepalus. Parnešė mėginuką išliaupsintų (labai brangių), pauosčiau, sakiau, kad ir į pasaulio kraštą iš paskos :D galiu ant pagalvės pasidėjus miegot. Jis niekaip nesuprato, ko svaigstu. O jo išsirinktų gali ir nebūt dėl manęs. Bet dėl to ir dovanojau čekį, kad pats nusipirktų ir jam patiktų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 30 kovo 2019 - 17:48

Gal carolina herrera? Vieni is mano mylimiausiu. Tai gal ir tie kiti patiktu  :rolleyes:

Nu va apejau apie rajona ratsis kvadratais, 12 000 nutrepsejau dar tiek rytojui liko. Vyrus palydejau, pati apelsina su kavyte ir jogurtu doroju, pradesiu rankoves

Aha 😃

Atsakyti

Vien pauostyti šitų kvepalų neužtenka, nes kvapas atsiskleidžia tik po kelių minučių ant odos. Kai parduotuvėj užsipurškiau pabandymui, tai net pagalvojau, kad ne tie. O paskui  :wub: Nors vyrui nepatinka. Sako kokiu čia valikliu kvėpintis pradėjai :blink:

Šiandien ryte buvom su M. kirpykloje, tada mieste pasivaikščiojom. Aplinką pasitvarkiau, šašlų sezoną atidarėm. Dabar jau galima ir pamegzt. Ai dar papirkau siūlų. 

Atsakyti

Ka pirkai? Kaip auksaplaukes kasos? Nenusireze dar?

Man sita..patarimo mezgiminio reik...

Tai va pamezgau silkmerinio meginuka, skersas, sakau ripsa darysiu

Nu ir is kart minty gime modeliukas

Planuoju su apvalia kokete ir su sagutem nugaroj 

Ir klausimas kaip cia tas sagutes imontuot ripsiniam daigtui

Ar megzt visa tiesiog istisai ripsu bet jokiu mandrumu o paskui tiesiog uzdet viena ant kito ir prisiut sagutes ar kokia uzsegimo juostele montuot, alia kokia?

Atsakyti

Priedas  whirl-ombre-562-petrol-please-me-1.jpg   24,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Auksaplaukės plaukai tapo iki pečių. Ale patenkinta kokia. Dabar zyzia, kad žnyples nupirkčiau, nes kirpėja tokias lengvas bangas susuko, tai dabar mirk gyvenk tokių reikia :D​ 

Atsakyti