Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka pasiro manikiura. Kur dareis?

Atsakyti

Del vaiksciojimo tai biski kazkaip apsileidau tai meginu sau kazkokius issukius kelt kol visai neapkerpėjau. Uzsistaciau si menesi 300 000, truputi truksta bet da visas savaitgalis

Atsakyti

gelinis yra gerai, ypac kai  nereik apsizenyt :)  biskeli bijojau, kaip atlaikys  daugiau nei 4 savaiciu senumo  nagainos savaitgalini braskiu ravejima sode. ale   nenusilauziau nieko :)  

vakar jau mezgiau :)  tai kaip ir prie sektos :)

Atsakyti

Perkūnkiemy vienam salone. 

Priedas  IMG_20190329_190352.jpg   91,07KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokia grazi spalva  :wub: 

Kiek pakainavo?

Atsakyti

Graži spalva 😍

Atsakyti

Labas, 

Liniuka, labai taikliai pasakei apie tą ženatvę :D Graži spalva labai! 

Jau mezgu. Gervuoges Lu, miksuoju merina ir mochera, ką darysiu jei neužteks mocheros dar nžn :D

Atsakyti

Kokia grazi spalva  :wub:

Kiek pakainavo?

Aha tokios spalvos siūlų norėčiau :D O juokingiausia, kad šiandien susitikom su drauge ir apsižiūrėjom, kad abi vienoda spalva nusilakavom :D

Su aparatiniu manikiūru 18.

Atsakyti

Aš neturiu kur tų tūkstančių suvaikščiot, kai ne atostogos. Šiandien išėjau iki mokyklos, iki Rimi, tik 3000 žingsnių. Ale reikėtų apyrankę įsitaisyt, tai būtų ramiau ant dūšios, tikrai didesnius skaičius pamatyčiau, nes vis tiek ir namie kažkiek pritrypiu telefono nesinešiodama.

Atvirai, tai nesupratau nieko apie apsiženijimą su manikiūriste :). Pasidarysiu, jeigu spėsiu prieš gegužės 14.  Bet laiko man labai trumpai. O jeigu kuris nagas laiko ilgiau, tai pati neapsikenčiu,  mirtinai noriu nusikrapštyt, atrodo, kad oro trūksta. Nors pirmom dienom labai džiaugiuosi, kai tie mano nagai išvis retai kada būna padorūs...

Atsakyti

Aš jau irgi prie sektos. Dvigubą blyninę įvaldžiau. Visi pamaitinti greituoju būdu :) patiko man šitas pirkinys, nors ilgai dvejojau dėl kainos. Bet kai visi blyniniai, tai bus dažnai naudojama.

Atsakyti

Qqsk, gal rodo ps tave kiek tas 300 000 km sudaro? Kokia programele naudoji? As tai endomondo, kazkaip pripratau prie jos, bet nervin ka tu zingsniu nerodo, tik km. As kas vakara po 10 km suvaikstau, kol ant dvirko nesedu, kazin kiek tie desimt tu zingsniu sudaro, siaip idomu del sportinio intereso :rolleyes: .

Ai as da i kokia grupe zingsniuojanciu ar sportuojanciu isitraukiu per ta orogramele, tai bais upa kelia, parejus pirmoj eilej pasitikrinu kelinta eilej stoviu :D  :D  :D .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 29 kovo 2019 - 20:32

Soliuk pas mane apyrankė ir programėlė garmin connect. Šiaip nerodo bendrai kiek km, bet žinau kad mano 10 000 yra 6 km

Atsakyti