Aciuuuu
galesiu orientuotis. As vis galvodavau kiek tas mano 10.000 zingsniu kilometru sudaro. Tu tai pas mus raketa
varai jauciu kaip kulka😀.
Jo varau tai aš greit, tik kad vus patingiu. Pilateso dienom ir 10 000 nesurenku, būna savaitgaliais aptingstu..bet jei jau išėjau ne kiekviens spėja iš paskos
Šian einam su MB, sakau nelėk taip, man per blauzdas jau kerta, o tas sako tai aš iš paskos tau gi einu ![]()
Aš mėgstu pasivaikščiot, bet negreitai. Tai irgi vyrą vis stabdau. Man su Emiliu geriausiai eit. Tempai atitinka
Tai mano vyras kai eina su vaiku irgi stabdo, sako oj jis nepaeina..o kai vaiks eina su manim tai visur jis paeina ir spėja, ir nesiskundžia. Aš tai juokiuos kad man lėtai eit kaip lėtai dviračiu važiuot- griūnu
Sveikos,
Qqte, kokie tavo žingsniai ilgi. Aš tik 5 km su 10000 nueinu.
Soli, papasakok kiek tu pas tetą Olgą kursų išklausei? Ar patiko? Ar naudinga?
Tiesa, tetos Olgos draugė sakė, kad reik investuot į kašmyrą, nes jis brangs. ![]()
Rasyte, ar galėtum parodyti savo Dillon šoninę liniją? Kaip pas tave akių sumezgimas ir pridėjimas atrodo? Aš abejoju ar į gerą pusę darau. Ravelry nuotraukose nieko ten nesimato.
Jurgitak aš žinok pati negalėjau patikėt, kelis kart pernatavau, nu 60 cm žingsnis Dar netgi daugiau,pvz šian gavosi 13000 su biškiuku ir 8,6 km
Telefoninis google skaičiuoklis suskaičiavo 10 500 ir 6,8 km ( po patalpas be telefono apie 2,500 pritrepsejau taip išeina
Aš kažkaip įtariu, kad apyrankė labiau ne į žingsnius, bet į rankos judesius reaguoja. Kad žingsnius skaičiuotų, turėtų būti apykojė. Jei sėdėdama daug rankom maskatuoju, tai irgi prisisuka žingsniukai. ![]()
Graži šiandien diena, o aš peršalau. Aišku vienas pliusas yra - galėsiu megzti visą dieną.
Jurgitak labai priklauso nuo apyrankės, maniškė reaguoja į tam tikrą judesių derinį ir atpažįsta gana tiksliai veiklą, esu stebėjus ir skaičiavus pati, atpažįsta važiavimą dviračiu,ėjimą, bėgimą, elipsinį treniruoklį. Jei nemojuoju rankomis eidama žingsnius irgi suskaičiuoja. Vienintelė vieta kur susimaišo tai jei siūlus suku skaičiuot ima, tais atvejais nusiimu nes kam man reikia save apgaudinėt, hi su niekuo nerungtyniauju Plius gana tiksliai matuoja pulsą, užmigimą ir atsibudimą, jei dieną nejudu nesugalvoja kad miegu 😆 nes esu girdėjus atvejų kai žmogui teatre suskaičiavo miegą (a kas ten žino gal ir miegojo 😆) O tos už 20-30 eurų tai nežinau, nesu tikra į ką reaguoja
O aš gaminu pietus, paskui į lauką pasibadziot, vyrai eis į krepšinį.
Beveik nepamezgiau dar, tik mėginukä. Skersuoja
Teks ripsuot iš to siūlo
Sveikos,
Pasivaikščiojom (tik 6000 žingsnių), papietavom. Gražus oras, bet pas mus vėjų miestas, rauna plaukus. ![]()
Mano apyranke irgi gan gerai skiria žingsnius, neskaičiuoja pvz kai mezgu mašina nors ir ohoho kiek mostų padarau, arba 2h sukinejuosi virtuvej, o ji mane budina, kad tipo pajudek jau ![]()
O jo atsimenu vonia sveiciau visa suplukus tai zingsniu neskaiciavo bet neatpazinta aktyvuma pridejo...nu kam i galva saus kad taip zmogus gali sveist ![]()
Rekomenduoju kotletukus is vistienos su aviziniais dribsniais. Vistienos file sumalta ir mazdaug 10 % aviziniu dribsniu nuo mesos mases. Dribsnius isbribkyti vandeny, sumaisyti su malta vistiena, druskos, pipiru ir kept ant saukstuko aliejaus. Vyrai sita dietini patiekala uz abieju zandu kapojo, ir as neatsilikau skanu.
Apėjau parodą. 80 proc pasiūlos apyrankės iš akmenukų. Įvaldžiau auskarus ir pilkas pėdkelnes.
Vakare giminės į kiną pasikvietė, tai nusimato pramogų vakaras. Vyras vidus vaikus į boulingą nusives per tą laiką.