nu kas kas - žiūrėk, ką valgai
nesakau, kad jau ten stebuklas ta kosmetika. tiesiog, gal biškiuką geriau
Niuma, gal vertėtų jau vaistinėj paieškot šampūnų? nekalbu apie Nizoralį, jis labiau grybeliams visokiems. vistiek tos dermatologinės kosmetikos sudėtis chemiškai ne tokia agresyvi, kaip kad masinės gamybos
vitaminas D kaip?
Vaistinėj pirkau ir biodermą, ir vichy, ir keunės (sakė, tikrai padės), ir kirpykloj specialų. Ir netiko nei vienas. Aišku, dar gal ir vanduo įtakoja, šitam bute man jis nepatinka.
Vit D naudoju tabletes, nes pas mane trūkumas jo.
Ai, apie odos reakcijas nuo kosmetikos- mano vyriškis amžinai bordinis lieka nuo bet kokių kaukių
. Vis prašo, kad kokią veido procedūrą padaryčiau, bet iršausta oda labai. Kremai dar dar, bet į visokias valančias kaukes labai reaguoja. Net tos, kur man balina oda- jo sudirgsta.
papasakosiu iš savo patirties.
man dažnia atsiranda galvos odos tokių spuogelių, baltų, smulkių. nu blyn, kaip ir ne grybelis, bet vistiek nesmagu. kadangi dėl kitų reikalų lankausi pas dermatologę, prie progos paklausiau. Tai jos nuomone, netinka šampūnas. Ir galiu pasakyt, kad tikrai, kai prie kai kurių šampūnų labiau, prie kai kurių mažiau.
vienas toks visai beveik tiko. kaži kodėl aš jo nebeperku
reiks vėl papirkt.
ten buvo Helen Seward Hydra.
jų yra ir vaistinėj ir Douglase
brolis ir sako o tu head&shoulders pamėgink
pamėginau ir padėjo
šitas irgi nepadėjo.
Žodžiu, per tuos metus išbandžiau turbūt visus žinomus
ir po 3-4 savaites minimum naudojau, nes sako, kad ne iš karto poveikį galima pajust.
dabar kažkokį ale naturalų su alyvuogių aliejum nusipirkau, nes 40 proc nuolaida.
Niuma, o dažai plaukams? negali būt jie netiesiogine priežastimi?
mano panos turi tokį kažkokį ten pliažinį grybelį. jis gyvena visada organizme, o pastresavus labai lengvai išlenda, tai joms rekomenduoja profilakštiškai ne tik galvą, bet ir kūną paprausti va šituo preparatu https://www.eurovais...-ml-sampunas-n1
Oho kiek šnekų apie grožį
, norit visos kaip 3 kašmyrai būt
. Aš kažko pirkau iš Vivi pirmą sykį, nes nebeturėjau ničjokio kremo kelias dienas. Tai tiesiog, kad ėjau pro šalį, kad seniai galvojau užeiti...
Man, tfu tfu, nėra didelių problemų, o kad nebe pirmą jaunystė,, tai nesitikiu bųt be raukšlių. Ši galvos odą problemų neturėjau...
Katuk, o tu netikras blakstienas turi???