Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu kas  kas - žiūrėk, ką valgai :D

nesakau, kad jau ten stebuklas ta kosmetika. tiesiog, gal biškiuką geriau :D

Atsakyti

Niuma, gal vertėtų jau vaistinėj paieškot šampūnų? nekalbu apie Nizoralį, jis labiau grybeliams visokiems. vistiek tos dermatologinės kosmetikos sudėtis chemiškai ne tokia agresyvi, kaip kad masinės gamybos

vitaminas D kaip?

Vaistinėj pirkau ir biodermą, ir vichy, ir keunės (sakė, tikrai padės), ir kirpykloj specialų. Ir netiko nei vienas. Aišku, dar gal ir vanduo įtakoja, šitam bute man jis nepatinka.

Vit D naudoju tabletes, nes pas mane trūkumas jo.

Atsakyti

Ai, apie odos reakcijas nuo kosmetikos- mano vyriškis amžinai bordinis lieka nuo bet kokių kaukių :D. Vis prašo, kad kokią veido procedūrą padaryčiau, bet iršausta oda labai. Kremai dar dar, bet į visokias valančias kaukes labai reaguoja. Net tos, kur man balina oda- jo sudirgsta. 

Atsakyti

mane vienu metu prieš porą metų gal pradėjo spuogai galvoj mėtyt, erzint, niežėt ir joks velnias nepadėjo

brolis ir sako o tu head&shoulders pamėgink

pamėginau ir padėjo :unsure:

bet niekuo pakeist vis dar negaliu, nors smirda jis man ir šiaip atsibodo bele kaip

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 balandžio 2019 - 13:41

papasakosiu iš savo patirties.

man dažnia atsiranda galvos odos tokių spuogelių, baltų, smulkių. nu blyn, kaip ir ne grybelis, bet vistiek nesmagu. kadangi dėl kitų reikalų lankausi pas dermatologę, prie progos paklausiau. Tai jos nuomone, netinka šampūnas. Ir galiu pasakyt, kad tikrai, kai prie kai kurių šampūnų labiau, prie kai kurių mažiau.

vienas toks visai beveik tiko. kaži kodėl aš jo nebeperku :hmm: :D   reiks vėl papirkt.

ten buvo Helen Seward Hydra.

jų yra ir vaistinėj ir Douglase

Atsakyti

brolis ir sako o tu head&shoulders pamėgink

pamėginau ir padėjo :unsure:

šitas irgi nepadėjo.

Žodžiu, per tuos metus išbandžiau turbūt visus žinomus :D ir po 3-4 savaites minimum naudojau, nes sako, kad ne iš karto poveikį galima pajust.

dabar kažkokį ale naturalų su alyvuogių aliejum nusipirkau, nes 40 proc nuolaida.

Atsakyti

Niuma, o dažai plaukams? negali būt jie netiesiogine priežastimi?

mano panos turi tokį kažkokį ten pliažinį grybelį. jis gyvena visada organizme, o pastresavus labai lengvai išlenda, tai joms rekomenduoja profilakštiškai ne tik galvą, bet ir kūną paprausti va šituo preparatu https://www.eurovais...-ml-sampunas-n1

Atsakyti

Kaitalioju dažus. Irgi ne tas. sakau, galvoju pati, kad mityba, omegos stoka ir gal psichologišaki. Kaip sakant- komplektas. 

Atsakyti

O aš veido kremą pirkau. Rasos nebėr, tai išsirinkau Rūtą. Bet ta Rūta su bijūnais  :D​ 

Atsakyti

Ooommm kaip man trūksta miego.... sėdžiu ir miegu atmerktom akim  :huh2: 

Užsiregistravau rytdienai į polikliniką- rankos masažui. Visai nebepatinka, kaip paskutines pora savaičių aš ją jaučiu. 

Atsakyti

apie  veido kremus, tai kažkada buvau gavus mėginuką uriage, su drakono krauju :D  lyg ir naktinis serumas, kiek pamenu. tai labai jis man tiko ir patiko, bet kažkaip nusipirkti vis laukiu kokių nors akcijų atrakcijų, toks nepigus

Atsakyti

Oho kiek šnekų apie grožį  :D, norit visos kaip 3 kašmyrai būt :). Aš kažko pirkau iš Vivi pirmą sykį, nes nebeturėjau ničjokio kremo kelias dienas. Tai tiesiog, kad ėjau pro šalį, kad seniai galvojau užeiti...

Man, tfu tfu, nėra didelių problemų, o kad nebe pirmą jaunystė,, tai nesitikiu bųt be raukšlių. Ši galvos odą problemų neturėjau... 

Katuk, o tu netikras blakstienas turi??? 

Atsakyti