Katuk, o tu netikras blakstienas turi???Neturiu
Ta prasme, pirkau rinkinį-du vnt. Nes tušo one nėra prekyboj
Sveikos,
pasirodo šiandien taip ir neužsukau. Darbe dabar pats darbymetis, nes praeitų metų "derlių" skaičiuojam, o dar kosulys pjauna iki negalėjimo, tai vos namo parsivilkau. O čia šventės, grožis, kvepalai. ![]()
Tik niuma pagal temą su mezginiais rodosi. Man tai gražus tas megztelis, kiek ten matosi.
Olaiva, su gimtadieniu tave! Kad būtų daug grožio tavyje ir gyvenime, kurį matytum ir pro mažą akutę, ir plačiai atmerktomis akimis. ![]()
Man nesijaučia, man juose nesijaučia jokių tvirtų, aštrių ir pan. dalykų. Švelnu saldu - niam
O labiausiai jaučiasi bijūnai
Keisčiausia, kad bijūnų kvapo net nerašo sudėtyje. ![]()
Bet šitų kaina bent jau tokia, kuri negąsdintų ir paimt pauostyt. ![]()
beje, kas ten ruošėsi daryt vit D tyrimus, ar pasidarėt?
Mano kelias dar taip ir nepasuko pro jokią laboratoriją. ![]()
O aš veido kremą pirkau. Rasos nebėr, tai išsirinkau Rūtą. Bet ta Rūta su bijūnais
Šiaip kai kurie kremai dabar gaminami su ženklu Kili·g. Nors aš irgi vieną Rasos pirkdavau, tai mano nebegamina.
Paskutinio meto mano širdies muzika yra šitas rinkinukas, tiksliau pirmi 10 jo kūrinių, net pora filmų pažiūrėjau, iš kurių muzika čia grojama. Vėliau įvykusi transformacija pirmą kartą net išgąsdino, bet kas mėgsta tokią muziką, tai turėtų irgi būti įspūdinga.
https://www.youtube....2RxNDXdVWlz1n-y
Sveikos
pagaliau namie po ilgos darbo dienos...
skubu Olaivą su uogienės diena sveikinti
tavo dieną popietiniai sveikinimai turėtų būti labiau patikimi
nes nu...aną dieną net susinepatoginau, kaip pradėjo bendaamžių mamos (jaunesnės už mane dauguma) aptarinėt visokius ten serumus, procedūras, rūgštines kosmetikas
o aš nieko nežinau ir net išsigandau kad nepatapsiu tokia gražia kokia galėčiau patapt jei žinočiau
nu žodžiu atsilikus pasijutau
Aha ir aš į panašią temą - minėjau, kad gėriau trijų kašmyrų brangumo grožio papildus ir dabar užmačiau, kad tie papildų gamintojai savo FB paskyroje paskelbė konkursą. Reikia atsiųsti savo nuotrauką su papildais ir gali laimėti nemokamą pakuotę. Įdomumo dėlei pažiūrėjau aš tas foto - bože bože, kokios ten fyfos tas foto siunčia, didžioji dauguma permanentais, priaugintom blakstienom, manikiūrais ir kitokiais šiuolaikinio grožio atributais pasidabinusios. Jaunos panos, man tokiam amžiuje jokie hialuronai nerūpėjo, buvau tiesiog natūraliai graži
kažkodėl man atrodo, kad kai per anksti pradedi visokias intervencines “pagalbas” grožiui, tai organizmas pats tiek nebesistengia regeneruotis.
https://mobile.pigu....pour?id=6556106
Vidurinėse natose.
Šiaip mano kvapuose gėlės ir dominuoja
Bet aš ir neradau, kur skubiai pauostyt
Kerpena irgi apie grožį-sielos. Smagu, kad dalinies, kas tau patinka. Aš gal kasdienai labiau renkuosi pramoginę muziką, kuri neįpareigoja. Bet klasika labiau užgauna kokias tai stygas vidines