Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, o tu netikras blakstienas turi??? 
Neturiu :D  ten kažkoks nano skystis,  kuris pailgina,  t.y. sukuria dirbtinų blakstienų efektą. Nežinau,  ar man jo reik,  bet tušas geras.

Ta prasme,  pirkau rinkinį-du vnt. Nes tušo one nėra prekyboj

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 01 balandžio 2019 - 16:37

Katuk, kai parašei - dirbtinių blakstienų skystis, tai aš paraidžiui ir perskaičiau :).

Atsakyti

Oho kiek šnekų apie grožį  :D, norit visos kaip 3 kašmyrai būt :).

Kur jau ten trys kašmyrai :rolleyes: moheros matkelis neišeis  :P 

Atsakyti

Sveikos,

pasirodo šiandien taip ir neužsukau. Darbe dabar pats darbymetis, nes praeitų metų "derlių" skaičiuojam,  o dar kosulys pjauna iki negalėjimo, tai vos namo parsivilkau. O čia šventės, grožis, kvepalai. :)

Tik niuma pagal temą su mezginiais rodosi. Man tai gražus tas megztelis, kiek ten matosi.

Olaiva, su gimtadieniu tave! Kad būtų daug grožio tavyje ir gyvenime, kurį matytum ir pro mažą akutę, ir plačiai atmerktomis akimis. :)

Man nesijaučia, man juose nesijaučia jokių tvirtų, aštrių ir pan. dalykų. Švelnu saldu - niam :wub: O  labiausiai jaučiasi bijūnai  :D

Keisčiausia, kad bijūnų kvapo net nerašo sudėtyje.  :)

Bet šitų kaina bent jau tokia, kuri negąsdintų ir paimt pauostyt. :)

beje, kas ten ruošėsi daryt vit D tyrimus, ar pasidarėt? :D

Mano kelias dar taip ir nepasuko pro jokią laboratoriją. :unsure:

O aš veido kremą pirkau. Rasos nebėr, tai išsirinkau Rūtą. Bet ta Rūta su bijūnais  :D​ 

Šiaip kai kurie kremai dabar gaminami su ženklu Kili·g. Nors aš irgi vieną Rasos pirkdavau, tai mano nebegamina.

Paskutinio meto mano širdies muzika yra šitas rinkinukas, tiksliau pirmi 10 jo kūrinių, net pora filmų pažiūrėjau, iš kurių muzika čia grojama. Vėliau įvykusi transformacija pirmą kartą net išgąsdino, bet kas mėgsta tokią muziką, tai turėtų irgi būti įspūdinga.

https://www.youtube....2RxNDXdVWlz1n-y

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 balandžio 2019 - 18:43

Sveikos  :4u: 

pagaliau namie po ilgos darbo dienos...

skubu Olaivą su uogienės diena sveikinti  :4u:  :4u:  tavo dieną popietiniai sveikinimai turėtų būti labiau patikimi  :D 

nes nu...aną dieną net susinepatoginau, kaip pradėjo bendaamžių mamos (jaunesnės už mane dauguma) aptarinėt visokius ten serumus, procedūras, rūgštines kosmetikas

o aš nieko nežinau ir net išsigandau kad nepatapsiu tokia gražia kokia galėčiau patapt jei žinočiau :D

nu žodžiu atsilikus pasijutau

Aha ir aš į panašią temą - minėjau, kad gėriau trijų kašmyrų brangumo grožio papildus ir dabar užmačiau, kad tie papildų gamintojai savo FB paskyroje paskelbė konkursą. Reikia atsiųsti savo nuotrauką su papildais ir gali laimėti nemokamą pakuotę. Įdomumo dėlei pažiūrėjau aš tas foto - bože bože, kokios ten fyfos tas foto siunčia, didžioji dauguma permanentais, priaugintom blakstienom, manikiūrais ir kitokiais šiuolaikinio grožio atributais pasidabinusios. Jaunos panos, man tokiam amžiuje jokie hialuronai nerūpėjo, buvau tiesiog natūraliai graži  :rolleyes:  kažkodėl man atrodo, kad kai per anksti pradedi visokias intervencines “pagalbas” grožiui, tai organizmas pats tiek nebesistengia regeneruotis.

Atsakyti

Ai, dar nuo tymų pasiskiepijau  :B 

Atsakyti

https://mobile.pigu....pour?id=6556106

Vidurinėse natose.

Šiaip mano kvapuose gėlės ir dominuoja :rolleyes: 

Bet aš ir neradau,  kur skubiai pauostyt

Kerpena irgi apie grožį-sielos. Smagu,  kad dalinies,  kas tau patinka. Aš gal kasdienai labiau renkuosi pramoginę muziką,  kuri neįpareigoja. Bet klasika labiau užgauna kokias tai stygas vidines

Atsakyti

Vo apie muziką irgi į temą- buvom su Emiliu Yamahos pamokėlėj. Aš tai po 8 metų tas pačias dainas klausiau, ale man įdomu, kaip mokytoja neišprotėja tiek metų jas dainuodama, nes su Vilium irgi pas tą pačią ėjom.

O Vilius Mamontovo klauso visą vakarą  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 01 balandžio 2019 - 20:06

O mes tai vietoj auksinių svogūnų pažiūrėjimo sėdim gana ilgoj eilėj Santariškėse su mažąja. Aikštelėj nukrito iš kažkokio aukščio, rankos nepakelia. Gal nieko labai rimto, jau ir neverkia, bet dėl šventos ramybės sėdim trise... 

Atsakyti

Ojoj Restar kad viskas būt gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Žastikaulio lūžis, didelis gipsas, dešinė ranka... Dabar tik namo važiuojam

Atsakyti

Ojei, kaip rimtai skamba. Sunku su dideliu gipsu.

Kad greitai ir gerai sugytų. :4u:

Atsakyti