Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vargšiukė...

Restar, palaikymo  :4u:  krūva

Atsakyti

Ooojjj, nesmagu ir nepatogu. Linkiu, kad teisingai sugytų :4u: :4u:

(pas mane neatsilenkia kairė ranka iki žemės, kai aukštielnika atsigulu ir rankas už galvos suneriu, ore kabo alkūnė - nuo turniko vaikystėj nesėkmingai nusileidau, teko vasarą su tuo dideliu gipsu vaikščiot).

Vėl prasimezgiau žvynelius, šį kartą su merinu. Dilema, kuriais virbalais geriau atrodo. Gal Nr 3. (Nuo apačios iki vidurio blizgių-2,5. Nuo vidurio aukštyn- 3).

Priedas  received_1048552095329086.jpeg   158,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma 2.5 akys lygesnes, meginuka paskalbk tada spresk

Labas rytas, neismastau rasto naujam projektui kad tiktu prie ripso mazdaug, ta prasme kad panasiai sutrauktu ir nebanguotu krastai, japoniskus visus perziurejau is 260 neradau, viena knygoj radau savo su burbuliukais bet nenoriu as ju megzt siuo metu, reiks hal kokia sena knyga paknist

Atsakyti

Restar, balionai tavo mažajai :4u:

Olaiva, pavėluotai, bet su geriausiais linkėjimais, su gimtadieniu :4u:​ 

Atsakyti

Niuma 2.5 akys lygesnes, meginuka paskalbk tada spresk

Labas rytas, neismastau rasto naujam projektui kad tiktu prie ripso mazdaug, ta prasme kad panasiai sutrauktu ir nebanguotu krastai, japoniskus visus perziurejau is 260 neradau, viena knygoj radau savo su burbuliukais bet nenoriu as ju megzt siuo metu, reiks hal kokia sena knyga paknist

Kažkodėl pirmas į galvą atėjo raštas iš pynučių 1x1:)

Atsakyti

Labos

sėdžiu kaip nuo kryžiaus nuimta, tokia prasta naktis, pusiau nemiegota. Šiandien bandysim su buitim tvarkytis - rasti kuo apsirengti bent kasdienai pradžiai, pažiūrėti kaip išeis valgyti kaire ranka ir pan. Paskui aš didelė optimistė, tikiuosi, kad atšils, palydėsim iki mokyklos, aprengsim, nurengsim, perausim, o tada tik pavakare galėsim pasiimti. Bet patirties tai jokios su tokiom traumom, pati tik su koja gipsuota į mokyklą šlubuodavau su kaliošu :).

Ale tai pynutės kita kryptim sutraukia? 

Atsakyti

Liniuka ta prasme po 1 aki kryziuot?gal kokį paveiksliuką turi?

nu bijau kad kaip Restar sako į kitą pusę netrauktų, kad į šonus tai nieko svarbu ilgin netįstų

kažką gal su kokiom nukeltom akim ar ką

senose knygose neradau irgi, pasirodo neturiu tos knygos apie kurią galvojau :)

Atsakyti

sveikos.

qqte, o tau būtinai reik kad būtų atskiros dalys? ta prasem, vieną ant kito sudėt. gal imitacinė juostelė būt patogiau

o šiaip tos nukeltos akys gal ir nieko, gi tame Girlfriende irgi ripsas, o kraštai bandyta i-cordą imituot nukeltom akim.

arba dar yra variantas, juiostelę išvis atskirai primegzt, tada galėtum pakoreguoti eilių skaičių, arba jei skersa juostelė, tai akių skaičių...

bet vėlgi, aš nesu tikra, ar teisingai įsivaizduoju modelį :D

Atsakyti

Katukai nee, aš jau to nemegsiu kur sakiau :) čia kitoks modeliuks bus a la summeris bet su kokiu rašteliu ant pečių ir visas ripsinis

Atsakyti

Mano Natsumi tunika- šalia Natsumi pagulėjus :D žodžiu, mano variacija.

Priedas  received_2002349136740132.jpeg   62,56KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1017749878429155.jpeg   81,47KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_869808273355560.jpeg   179KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Graži spalva Niuma

ir prie plaukų kad tinka :)

ir ilgis visai nieko toks tik mano akim kiek per siauras

Atsakyti

Motyvacinė Niumos versija :). Net nuėjau originalo pažiūrėti, kai ir ilgis ir plotis kiti, tai ir  atrodo visai kitaip. Bet kai kita kryptis, tai turbūt sunkiau suprasti tą ilgį/plotį, kol nebaigi.  O kaklą irgi sąmoningai darei labiau trikampį? 

Atsakyti