Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, grįžau sąžiningai apžiūrėt visų mezginių, nes telefone probėgom ir nevisai gerai įžiūrėdama mačiau. Tai dabar net su akiniais apžiūrėjau.  Esu sužavėta produktyvumu, apdailom, šypsenom. Ale šiai dienai nei vieno neatiminėčiau :).

Lace tai neįsivaizduojama tobulai pasidarbavo, viskas čiki piki, pati tiesiog švytinti, bet stilius ne mano.

Liniukos bliuskės fainos, tą margutę norėčiau kopijuoti, bet kad iš galvos, tai aš tiek neprigalvosiu. Ir kažin, ar spėčiau šiai vasarai. Greičiau ir pigiau bus kokią maikę iš skuduryno nuspirkt :D.

Savo Summer reikės patrumpinti kada prie progos, kol sezonas neprasidėjo dar. Tikrai be galo smagus/patogus modelis. Kada nors kartosiu. 

Limit suknelė labiausiai būtų atimtina, nes labai mano skonio (ir šiltumo), tik spalva ne man (nors ir labai graži). Nes ryte mąsčiau, gal reikėtų žiemai iš tavęs užsisakyti  tokią :). Kepurės foto netikėtos buvo - pas tave daugiau santūrios spalvos, o čia tiek ryškumos, kažko tavo mergaitė man net Lace mažylę priminė, nes buvę pas ją anksčiau tokių spalvų derinių ir daugiau viliokiškumo :).

Natsumi vėl skirbino norą, tik bijau, kad galiu neatitaikyti ilgių/pločių iš akies :). Ir siūlo neįsivaizduoju jam kol kas. O pirkt negalima  :B .

Kai daug darbų, tai mane irgi ima panikos priepuoliai su širdies daužymusi ir nežinojimu nuo ko pradėti. Anksčiau daug lengviau susikoncentruodavau...

Aš pamezgiau per savaitgalį kelias eilutes pirštinės...  Ir valgiau daug torto  :B​ .

Atsakyti

Siūlas šitas.

https://www.siltassi...scheepjes-whirl

Sumezgiau nepilną kamuoliuką, dar kokių 80 g liko. Perėjimų nesimatymas man irgi labai patinka. Nu aišku išskyrus tą kvailą juostą :B Galėjau ją išimt, bet pabijojau, kad pritrūksiu siūlo. O jo dar ir liko. 

Liniuka, o kuri tavo spalva?

Atsakyti

Liniuka, o kuri tavo spalva?

Šita

https://www.siltassi...etrol-please-me

Atsakyti

Aš vakar žiūrėdama taip ir pagalvojau, nes šita mažiausiai kontrastingų spalvų. Kiek prisimenu iš ankstensių keksiukų mezgant labiau tie perėjimai juostavosi.

Atsakyti

Puslapyje tas spalva tokia labiau žalia atrodo, o tavo nuotraukoje tokia jūrbangė 

Atsakyti

Geriausia aišku gyvai apžiūrėt. Fabijoniškėse jų parduotuvė, tik reikia susitart prieš važiuojant. 

Atsakyti

Pradeda ir mane tie keksiukai viliot 

Bet tik as tokios sudeties uz tokia kaina nenoo

Maciau ir  naturalesniu yr, megzciau irgi tokia Liniukiska bliuskute

Nu bet

Siulu pirkimo limita isnaudojau geram pusmeciui priekin

Aha sian seiliojausi ties babina zydros medvilnes su merinu aceit vaikiui megztinio reik o jam geriausia eina tokia sudetis

Ale kad zydra spalva visai ne jo mano akim

Atsakyti

Kas nori spuogų, bet ne ant savęs (iš FB rankdarbis):

Priedas  57205953_2471841506179051_1343156313500155904_o.jpg   159,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos.

Man šiandien poliklinikos diena: kaklo rentgenas- konsultacija- masažas- reabilitologo konsultacija. Bet visos procedūros išsitęsę nuo ryto iki vakaro, tai mamadieniauju su kava ir mezginiu kol kas. Blizgio nugara baiginėju, kuri ne blizgi :D tai jau maga pradėt žvynelius narpliot.

Atsakyti

labas rytas

man irgi poliklinikon, tik su vaikiu ir po pietu, realiai tik siuntimo paimt bet nebegrįšiu jau darban nes važinėdama ko gero daugiau laiko sugaišiu

mezgimas-antra kojinė su numegztu auliuku stovi nes ant ripsinio kablys, tikiuosi rezultatas bus vertas to kablio o ne ardymo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 balandžio 2019 - 07:42

Labas rytas,

Aš tai kol kas pritrenkta po vakar. Kaip po kokio košmaro atsibudau. Pažiūrėjau Kafarnaumą, o po to Paryžiaus katedrą pamačiau..

Kafarnaumą laaaabai rekomenduoju, Seniai labai seniai nemačiau nieko tokio gero. Visus išpindėjusius paauglius reiktų nuvest. Saviškius planuoju irgi.

Kažkoks beviltiškumas, bet ir gerumas širdy kartu, labai visokių emocijų daug paliko.

Atsakyti

llabas,

na, tie Vilniaus kamščiai rytiniai yra kažkoks fenomenas.

vakar buvo įprastai, o šiandien važiavau tris kart ilgiau. ir jokios avarijos, tiesiog.

tai dabar esu pikta ir nelaiminga. nes automatiškai reiks dirbt ilgiau. nors pamiegot ilgiau tai neteko :B  o dirbt ilgiau, tai reiškia grįžt vėliau vakare, tai reiškia jokio poilsiuko

na gerai

gal turit kokių minčių linui? mezgiminių turiu momeny, žinau, kad yr papirkusių, matyt yr ir pakaupusių.

bet linas toks truputuką pasileidęs, reik atitinkamo modelio.

tai va, prašom dalintis :D

Atsakyti