Sveikos, grįžau sąžiningai apžiūrėt visų mezginių, nes telefone probėgom ir nevisai gerai įžiūrėdama mačiau. Tai dabar net su akiniais apžiūrėjau. Esu sužavėta produktyvumu, apdailom, šypsenom. Ale šiai dienai nei vieno neatiminėčiau
.
Lace tai neįsivaizduojama tobulai pasidarbavo, viskas čiki piki, pati tiesiog švytinti, bet stilius ne mano.
Liniukos bliuskės fainos, tą margutę norėčiau kopijuoti, bet kad iš galvos, tai aš tiek neprigalvosiu. Ir kažin, ar spėčiau šiai vasarai. Greičiau ir pigiau bus kokią maikę iš skuduryno nuspirkt
.
Savo Summer reikės patrumpinti kada prie progos, kol sezonas neprasidėjo dar. Tikrai be galo smagus/patogus modelis. Kada nors kartosiu.
Limit suknelė labiausiai būtų atimtina, nes labai mano skonio (ir šiltumo), tik spalva ne man (nors ir labai graži). Nes ryte mąsčiau, gal reikėtų žiemai iš tavęs užsisakyti tokią
. Kepurės foto netikėtos buvo - pas tave daugiau santūrios spalvos, o čia tiek ryškumos, kažko tavo mergaitė man net Lace mažylę priminė, nes buvę pas ją anksčiau tokių spalvų derinių ir daugiau viliokiškumo
.
Natsumi vėl skirbino norą, tik bijau, kad galiu neatitaikyti ilgių/pločių iš akies
. Ir siūlo neįsivaizduoju jam kol kas. O pirkt negalima
.
Kai daug darbų, tai mane irgi ima panikos priepuoliai su širdies daužymusi ir nežinojimu nuo ko pradėti. Anksčiau daug lengviau susikoncentruodavau...
Aš pamezgiau per savaitgalį kelias eilutes pirštinės... Ir valgiau daug torto
.